Adam___ 09.09.2005 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 największy zagłębiowski spamerze!!! Ja spamer??? Jeden z forumowiczow bije mnie na glowe juz na starcie. Przez noc 51 postow. I tak samemu ze soba.Tylko buzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 10.09.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 katarek, co jest na Twoim logo, bo jak patrzę to mam niepoprawne skojarzenia (urojenia?). Jakiś grupen ...? to tylko żelki przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.09.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ... idziesz do przodu albo w tył, patrz abyś zawsze pośrodku był... Tak było w kabarecie starszych panów.... no nie wiem... ... ale to nie było o żelkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 17.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 to tylko żelki przecież... Odniosłem wrażenie że nie chcesz kupować żelków w sklepie ze względu na koszty budowy i dlatego usiłujesz je rozmnożyć . Jak Ci się uda podaj patent na forumie A co do "światełka w tunelu" to wymyśliłem że jak jest ktoś kto powolutku buduje to mnie się też uda i Ty wzmocniłeś moją wiarę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 21.09.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 A co do "światełka w tunelu" to wymyśliłem że jak jest ktoś kto powolutku buduje to mnie się też uda i Ty wzmocniłeś moją wiarę Pozdrawiam Na pewno się uda, bo niby czemu by się miało nie udać. Ważne jest żeby mieć dużo entuzjazmu do tego - i chyba jeszcze więcej cierpiliwości. Ale zawsze coś pomalutku do przodu popychać.... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 22.09.2005 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Melduję wszystkim, że mam nareszcie gaz. Po roku oczekiwania! Kocioł kupiłem już przeszło rok temu. Jak myślicie- obciążyć gazownię jakimiś kosztami za zwłokę, czy sobie dać spokój żeby mi czasami gazu nie odcieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.09.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Grzegorz, daj se spokój ... Za karę po prostu zużywaj jak najmniej tego gazu... Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 27.09.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 U Grzeorza wczoraj chyba jakies otwarcie domu bylo czy jak Jak jechalem to aut stalo kilka i ludzikow tez sporo bylo Czyzby jakis spot czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruner 09.10.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Witam macie namiary na sprawdzone ekipy do wykonania co wod-kan podłogówki i tynków wewnętrznych. Chodzi mi osprawdzone ekipy ale nie za drogie Dzisiaj dostałem wycenę na instalacje wod-kan co w tym 100m podłogówki +piec kondensacyjny vaillanta całość 43000 wydaje mi się troche dużo dom 220 m z garażem co o tym sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 16.10.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Witajcie, witajcie, pozdrowienia dla wszystkich, dawno mnie tu nie było, ale zmian gruntownych po lekturze ostatnich stron nie zauważyłam. Zresztą u mnie na budowie też zmian nikt nie zaobserwuje. Nadal z utęsknieniem czekam na prąd, terminy umowy minęły a Zakład Energetyczny z Częstochowy nadal wynajduje jakieś przeszkody aby na mojej ulicy postawić słupy i pociągnąć prąd. Ostatnio na budowie sadziłam świerki, jodły, róże, piwonie, forsycje i bez lilak. I mam marzenie: "oby tylko się to wszystko przyjęło i rosło na pociechę naszą i potomstwa".Przy domu nic nie robimy bo trudno w XXI wieku betoniarkę korbą kręcić, ale nadal jesteśmy pełni nadzieji że może chociaż wiosną robota i prąd "ruszą" z kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 16.10.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Witajcie, witajcie, pozdrowienia dla wszystkich, dawno mnie tu nie było, ale zmian gruntownych po lekturze ostatnich stron nie zauważyłam. Zresztą u mnie na budowie też zmian nikt nie zaobserwuje. Nadal z utęsknieniem czekam na prąd, terminy umowy minęły a Zakład Energetyczny z Częstochowy nadal wynajduje jakieś przeszkody aby na mojej ulicy postawić słupy i pociągnąć prąd. Ostatnio na budowie sadziłam świerki, jodły, róże, piwonie, forsycje i bez lilak. I mam marzenie: "oby tylko się to wszystko przyjęło i rosło na pociechę naszą i potomstwa". Przy domu nic nie robimy bo trudno w XXI wieku betoniarkę korbą kręcić, ale nadal jesteśmy pełni nadzieji że może chociaż wiosną robota i prąd "ruszą" z kopyta. łojezu a ja właśnie tego się boję. Jak mieliśmy kupić działkę to sprawdzaliśmy warunki techniczne i ZE odpowiedział : na czas budowy możliwe wykonanie przyłącza w roku 2005, a stałe w 2006. My zaczniemy budowę dopiero w 2006 czy to więc znaczy ze od razu zrobią nam stałe przyłącze (wyorażam sobie że stanie już jakaś skrzynka ) nie wiem czy teraz juz składać jakiś wniosek (właśnie kompletujemu papiery do pozwolenia na budowę) czy to wychodzenie przed szereg i zbyt szybko- poradźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 16.10.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 nie wiem czy teraz juz składać jakiś wniosek (właśnie kompletujemu papiery do pozwolenia na budowę) czy to wychodzenie przed szereg i zbyt szybko- poradźcie Nie jest to, moim zdaniem, wychodzenie przed szereg. Jak najszybciej załatwcie pozwolenie na budowę - przecież ono jest ważne 2 lata i w tym czasie musicie zacząć budowę. Może sie okazać że ugrzęźniecie w papierach na dość długi czas więc lepiej zacząć już - pewność terminu rozpoczęcia budowy uzyskacie tylko jeśli na ręce będzie pozwolenie. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 16.10.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Witajcie, witajcie, pozdrowienia dla wszystkich, dawno mnie tu nie było, ale zmian gruntownych po lekturze ostatnich stron nie zauważyłam. Zresztą u mnie na budowie też zmian nikt nie zaobserwuje. Nadal z utęsknieniem czekam na prąd, terminy umowy minęły a Zakład Energetyczny z Częstochowy nadal wynajduje jakieś przeszkody aby na mojej ulicy postawić słupy i pociągnąć prąd. Ostatnio na budowie sadziłam świerki, jodły, róże, piwonie, forsycje i bez lilak. I mam marzenie: "oby tylko się to wszystko przyjęło i rosło na pociechę naszą i potomstwa". Przy domu nic nie robimy bo trudno w XXI wieku betoniarkę korbą kręcić, ale nadal jesteśmy pełni nadzieji że może chociaż wiosną robota i prąd "ruszą" z kopyta. Taaak - zmian gruntowych nie ma - na forum też nie widać objawów życia i pewnie bym tu nie zaglądał gdyby nie świadomość że gdzieś tam w mrokach Internetu czai się Król Zagłębiowskich Spamerów ADAM żeby otworzyć następną stronę . Na razie pogoda dopisuje to i ludziska większość czasu na powietrzu spędzają. Na budowach pewnie też bo prąd mają i jak się ściemnia to świecą Ale i Tobie Rena podciągną - a taki "wyczekany" prąd to jest słodszy Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 16.10.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 nie wiem czy teraz juz składać jakiś wniosek (właśnie kompletujemu papiery do pozwolenia na budowę) czy to wychodzenie przed szereg i zbyt szybko- poradźcie Nie jest to, moim zdaniem, wychodzenie przed szereg. Jak najszybciej załatwcie pozwolenie na budowę - przecież ono jest ważne 2 lata i w tym czasie musicie zacząć budowę. Może sie okazać że ugrzęźniecie w papierach na dość długi czas więc lepiej zacząć już - pewność terminu rozpoczęcia budowy uzyskacie tylko jeśli na ręce będzie pozwolenie. Powodzenia. nie wiem czy mnie zrozumiałeś pozwolenie załatwieamy teraz ale czy już mam składać wniosek o przyłącze do ZE pytałam. Odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 16.10.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 bym tu nie zaglądał gdyby nie świadomość że gdzieś tam w mrokach Internetu czai się Król Zagłębiowskich Spamerów ADAM żeby otworzyć następną stronę Przy tym tempie pisania przez Was postow to nastepna strona otwarta bedzie gdzies w okolicach Swiąt Bozego Narodzenia Czasami mam wrazenie ze chyba wszyscy tutaj wymarli.A pisac monologow za bardzo nie lubie Ale kontroluje sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 17.10.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 ooo.... widzę, że dyskusja się ożywiła.. więc też się wtrącę.... u mnie prąd jest więc i pewne zmiany widać... robimy elewację (oj, mam nadzieję, że pogoda jeszcze w najbliższym czasie będzie dopisywała...). Ostatnimi dniami musiałam wybrać kolor tynku więc snułam się po okolicy z próbnikiem kolorów i próbowałam go przymierzać do istniejących domów (z daleka oczywiście, bo nie śmiałam się nikomu wpakować na podwórko, choć czasem miałam ochotę). Czy dobrze wybrałam pewnie okaże się jak tynk będzie już na elewacji... Wokół okien planujemy o ton ciemniejsze opaski (pytanie przy okazji do Grzegorza - o ton czy o dwa lepiej, bo wydaje mi się że gdzieś kiedyś pisałeś, że Wy daliście ciemniejsze o ton i nie widać różnicy?). Pozdrawiam wszystkim zagłębiaków serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 17.10.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 aaa.. i z rzeczy które się nam ostatnio jeszcze zmieniły to obudowa kominka... robiona przez poznanego na forum Forest Natura... właśnie zauważyłam że Forest zdążył już wkleić zdjęcia na forum... http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=881875#881875 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 17.10.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Wokół okien planujemy o ton ciemniejsze opaski (pytanie przy okazji do Grzegorza - o ton czy o dwa lepiej, bo wydaje mi się że gdzieś kiedyś pisałeś, że Wy daliście ciemniejsze o ton i nie widać różnicy?). Pozdrawiam wszystkim zagłębiaków serdecznie Wprawdzie pytanie do Grzegorza ale pozwole sobie wtracic dwa slowa Tez ostatnio robilismy elewacje.Tzn malowalismy,bez tynku I opaski wokol okien o ton ciemniejsze. Za jasne sa.Tzn wogole nie widac roznicy ze jest inny kolor. Pozdrawiam Muratorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 18.10.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Dzięki Adam Na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 18.10.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Dzięki Adam Na Ciebie zawsze można liczyć Nie za ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts