Wanios 23.11.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Witam! Dziękuję bardzo za odpowiedzi! Dużo pytań, bo chcę zdążyć z zakupem przynajmniej materiałów na ulgę remontową. Sporo z tych rzeczy widuję w Castoramie, Praktikerze itp, ale co chwilkę czytam na forum, że supermarkety budowlane to kiepska jakość, często kiepskie ceny, etc. więc chcę być mądry zawczasu A czasu nie będę miał za dużo, bo jeszcze nie jestem właścicielem, ehh Przeciągają się strasznie sprawy kredytowe w banku i pewnie będę kupował cegły, kostkę brukową, zlew i za przeproszeniem kibel w czasie, gdy wszyscy będą szukać prezentów pod choinkę czy dekoracji sylwestrowych Pozdrawiam Zagłębiaków Wanios PS. Ładnie się zrobiło na górce gołonoskiej ze śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 02.12.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Zagłębie Dąbrowskie zapadło w sen.... Grzegorz63 - mieszkasz już ? Adam_ - przygotowałeś machinę odśnieżającą ??? (przyda się w sobotę... ) Rena - znalazłaś płytki? katarek - jak tam skoczek się spisał??? Sylwia 1667 - jaką oczyszczalnię wybrałaś (ja mam mieć w 2006 kanalizę)? olinek - ja robiłem szalunki z desek własnych (przydały się potem do szalunków stropów) pozdrówka jesienne dla wszystkich ... szykujcie się na śnieg... W 2006 kanalizacja - super. A gdzie? Maja działka jest w Chruszczobrodzie - tam chyba trzeba będzie jeszcze poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 06.12.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Wszystkim grupowiczom życzę wymarzonych prezentów od Mikołaja (nowej kielni, ślicznej glazury, pięknych dachówek, tanich i uczciwych wykonawców, itp. itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 13.12.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Zyje tu ktos czy wszystcy wymarli ? Albo Was zasypalo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 20.12.2005 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Budowa na ukończeniu to i zapał w "forumowaniu" trochę przygasł... Planujemy przeprowadzkę pomiędzy świętami a Nowym Rokiem! Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.12.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Budowa na ukończeniu to i zapał w "forumowaniu" trochę przygasł... Planujemy przeprowadzkę pomiędzy świętami a Nowym Rokiem! Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Grzegorz życze Ci udanej parapetówy i aby chałpa wytrzymała Sylwestra w niezmienionym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 23.12.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Wszystkim, którzy tu jeszcze czasami zaglądają życzę ZDROWYCH, WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT!!! http://img379.imageshack.us/img379/5062/bswieta93ux.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 23.12.2005 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://www.animowane-gify.com/gify%20okazyjne/gify%20boze%20narodzenie/jultree.gif Przyłączam się do życzeń katarka:Zdrowych, spokojnych i wesołych świąt dla Wszystkich! http://www.animowane-gify.com/gify%20okazyjne/gify%20boze%20narodzenie/ador0050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 25.12.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Ja też życzę wszystkim Radosnych Świąt Bożego Narodzenia i spełnienia marzeń, tych związanych z rodziną, pracą jak i oczywiście planami budowlanymi, remontowymi czy też wykończeniowymi. ps.Właśnie wybieramy się z rodziną obejrzeć żywą szopkę w kościółku obok domów Grzegorza i Waniosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sadek 25.12.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Jeśli szukacie dobrej hurtowni to nie polecam marketów typu Castorama...ja odkryłem kilka dobrych hurtowni w okolicy Katowic. Jet to firma Sewera w Katowicach i E-mur równiez w Katowicah. Bardzo dobra obsługa i przy wiekszych zamówienaich dobre rabaty. W E-mur bede brał Maksa w dobrej cenie na wiosne. Oczywiscie jest dogodny transport itp.Pozdrawiam i Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 25.12.2005 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Wstyd się przyznać, ale jeszcze nie widziałem tej "żywej szopki"pomimo, że jest już wystawiana przez Franciszkanów prze min.3 lata... Rodzice mieszkają w innej dzielnicy więc najpierw idziemy tam do kościoła a potem na obiad. W zeszłym roku byliśmy u Franciszkanów w Katowicach- Panewnikach- tam też mają "żywą szopkę"... Było tylko parę owiec, podejrzewam że w Gołonogu też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 27.12.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 No rzeczywiście szopka nie była za duża...poprzebierana młodzież ze scholi ... i kilka kózek i osiołek, ale i tak dzieciak miał radochę Ładna tam też jest szopka w samym kościółku... z żywymi roślinami i strumyczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 29.12.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Poszukuję cegły klinkierowej na kominy kolor ciemny burgund coś około 600-800 sztuk. Może komuś zostało i jest na zbyciu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 29.12.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witam poswiatecznie Nie porozpekaliscie sie tam w czasie Swiat z przejedzenia?? U mnie tropche ciezko bylo. Ale wczoraj "troche" popadalo i 2,5 godzinki walczylem ze sniegiem. Dobrze ze jest maszyna bo bym si echyba wykonczyl. Albo wygladal jak Rambo po tym odsniezaniu Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruner 30.12.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Jeśli szukacie dobrej hurtowni to nie polecam marketów typu Castorama...ja odkryłem kilka dobrych hurtowni w okolicy Katowic. Jet to firma Sewera w Katowicach i E-mur równiez w Katowicah. Bardzo dobra obsługa i przy wiekszych zamówienaich dobre rabaty. W E-mur bede brał Maksa w dobrej cenie na wiosne. Oczywiscie jest dogodny transport itp.Pozdrawiam i Wesołych Świąt TO MI PACHNIE KRYPTOREKLAMĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.01.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.Spokojnego budowania,przyjaznych urzedow a przede wszystkim zdrowia Jest tam kto wogole?? Czy wszystkich zasypalo juz dokladnie. U mnie akcja zima na calego.Maszyna prawie dziennie pracuje Ogolnie nie jest zle,tylko czasami facet z miasta co odsnieza troche mi droge zasypie Grzegorz jak tam przeprowadzka?? Jak tak sniegu nawalilo to dojazd do Ciebie to chyba tak z laksza utrudniony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.01.2006 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Nareszcie!!! Przeprowadziliśmy się dokładnie w Sylwestra. Przeprowadzka była planowana na 30 grudnia, ale ze względu na atak zimy musieliśmy przełożyć ją dzień później. 15 minut przed północą skręcałem szafę, potem lampka szampana z Beatą i znowu skręcanie... Trochę dziwnie się czułem przez pierwsze dni, tak jakby zaraz ktoś miał przyjść do domu i mnie z niego wywalić poprzedzając to słowami: "...a Pan co tu robi? Jakim prawem Pan tu przebywa???..." Dopiero teraz stopniowo mi przechodzi i się przyzwyczajam do nowego... Na razie nie mam internetu dlatego tak późno ta informacja... Pozdrawiam serdecznie wszystkich przyjaciół! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.01.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Przeprowadziliśmy się dokładnie w Sylwestra. Przeprowadzka była planowana na 30 grudnia, ale ze względu na atak zimy musieliśmy przełożyć ją dzień później A jak tam z dojazdem u Ciebie?? Odsniezaja Ci czy sam musisz z rana lopatka machac.Jak sniegu nawali. Jechalem kiedys wieczorkiem ale nie zauwazylem zeby sie swiecilo u Ciebie To milego mieszkania zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 10.01.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Grzegorz - serdecznie gratuluję zamieszkania w nowym domku w Nowym Roku I żeby się świetnie mieszkało życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 11.01.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 No Grzegorz moje gratulacje, aż zazdroszcze.U mnie na razie plany podłaczenia prądu na budowę bo wreszcie po 4 latach od podpisania umowy Energetyka w Częstochowie rozbudowała na początku grudnia linię w ulicy stawiając 4 nowe słupy. I dzięki temu zmyślnemu manewrowi wiosną juz możemy podłaczyć prąd do budynku. Jakże się cieszę z takiego obrotu sprawy, bo wreszcie będzie można zacząć wykańczać nasz dom, robić instalacje, tynki, montować okna i drzwi...... oby tylko kasa dopisała. Wprawdzie nie powinnam narzekać bo po 3 latach siedzenia w domu mam pracę i to od razu z umową na pół roku wiec do kwietnia raczej zarabiam - mało bo mało ale zawsze coś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts