katarek 21.03.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Adamie - chyba nastąpiła fala dezercji bo nikogo niema Nawet Katarek się nie zameldował (Jak tam potomstwo Katarku - dużo płacze ?) a on jest z pewnością przedstawicielem budujących Zagłębiaków. Jestem, jestem... Tylko niestety na forum jakos mało czasu mam... I nie tylko na forum... Potomstwo czasami płacze, ale nie za często. Jest za to bardzo świata ciekawe i trzeba mu dużo czasu poświęcać. Budowa na razie jeszcze stoi - przysypana śniegiem, a ja walczę z zakładem energetycznym, kompletuję sprzęt (kupiłem betoniarkę, spawarkę i jakieś inne pierdoły ) i czekam na cieplejsze czasy... pozdrawiam wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldi 21.03.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 cześć, dawniej poszukiwałam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania dotyczące budowy domu a teraz ... szukam chętnych do kupienia domu w Antoniowe ..takie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 21.03.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Witam wszystkich forumowiczów grupy !!! Kupiłem już działkę, gotowy projekt i poszukuje dobrego i niedrogiego architekta, który zrobiłby mi adaptację projektu do warunków lokalnych( mam zamiar budować w Sosnowcu). Jęsli ktoś mógłby mi coś podpowiedzieć to z góry dziekuję, pozdrawiam Paulo A masz dla tego rejonu Sosnowca uchwalony Plan Zagospodarowania Przestrzennego ? Może Warunki Zagospodarowania ? Odbierz priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 21.03.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 cześć, dawniej poszukiwałam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania dotyczące budowy domu a teraz ... szukam chętnych do kupienia domu w Antoniowe .. takie czasy Aldi - czemu wyczuwam smutek ? I skąd to filozoficzne podejście. No i gdzie jest Antoniów ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 21.03.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Jestem, jestem... Tylko niestety na forum jakos mało czasu mam... I nie tylko na forum... Potomstwo czasami płacze, ale nie za często. Jest za to bardzo świata ciekawe i trzeba mu dużo czasu poświęcać. Budowa na razie jeszcze stoi - przysypana śniegiem, a ja walczę z zakładem energetycznym, kompletuję sprzęt (kupiłem betoniarkę, spawarkę i jakieś inne pierdoły ) i czekam na cieplejsze czasy... pozdrawiam wszystkich... Katarku - możesz spokojnie założyć że teraz to masz dużo czasu - potem się dopiero zacznie 25cio godzinna doba - ale i tak stawiam że będziesz pierwszy który skończy stan surowy w tym roku - a ile planujesz wyciągnąć do końca roku ? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 21.03.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 No i gdzie jest Antoniów ? Pozdrawiam. Antoniow to dzielnica Dąbrowy Na brzegu nowej Pogorii 4 Jadac trasa numer 1 od Dabrowy po lewej stronie. Niedaleko ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 22.03.2006 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Podobno od przyszłego tygodnia ma być coraz cieplej. Nareszcie, bo jestem już wystarczająco zdołowany tą zimą. Chmurno, durno, nieprzyjemnie. Nic się nie chce robić, tylko spać i spać... Dobranoc Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 22.03.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Nic się nie chce robić, tylko spać i spać... Dobranoc Wszystkim! To Ty jeszcze możesz spać ? Mnie się już nawet spać nie chce A pogoda przygnębiająca to fakt. A czemu usunąłeś zdjęcie domku - to obracające się ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 22.03.2006 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 ...A czemu usunąłeś zdjęcie domku - to obracające się ? pozdrawiam... olinek, to zdjęcie (gif) usunąłem z lenistwa. Miałem umieszczonego tego gifa na trzech limitowanych serwerach (limitowane bo bezpłatne) i musiałem uważać ile już było odsłon i przełączać się pomiędzy stronami. Jak trochę zaniedbałem to mi usunięto moje dwie strony i już mi się nie chciało zakładać nowych... Można za parę złotych wykupić większy limit odsłon ale teraz mnie na to nie stać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrm1 22.03.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Witam budujących w Zagłebiu!Jako nowy forumowicz, a zarazem budujący nowicjusz - występuję do doświadczonych w bojach z ekipami budowlanymi Zagłębiaków z prośbą o polecenie solidnej ekipy cieśli i dekarzy. Budowę rozpocząłem w Dąbrowie Górniczej - Gołonogu (obecnie to stan 0), a teraz szykuję się do skoku do stanu surowego - więc zawczasu dogrywam wszystkie etapy. Z góry wielkie dzięki! Z harcerskim "Czuwaj!" Piotrek M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 22.03.2006 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Witam sąsiada i zaraz na wstępie życzę końskiej kondycji i stalowych nerwów! Wiadomość poszła na priv-a. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 23.03.2006 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Budowę rozpocząłem w Dąbrowie Górniczej - Gołonogu (obecnie to stan 0), a teraz szykuję się do skoku do stanu surowego - więc zawczasu dogrywam wszystkie etapy Witamy No to szykuja sie nowe "kontrole" Ale spokojnie Grozny to ja nie jestem Zreszta popytaj Grzegorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 23.03.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Prośba o pomoc: jeśli ktoś ma gotowca zawierającego PLAN BIOZ to podrzućcie go ( [email protected]_to.onet.pl ) lub wskażcie miejsce skąd mógłbym go ściągnąć. Tylko nie kierujci mnie do rozporządzenia i nie piszcie żebym sobie na jego podstawie napisał - po prostu poprowadźcie mnie (Forum przeszukałem, sporą częśc netu też i nie było). Pozdrawiam i czekam na odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 23.03.2006 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ...Prośba o pomoc: jeśli ktoś ma gotowca zawierającego PLAN BIOZ to podrzućcie go... ...a czego dotyczy ten plan??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 23.03.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ...Prośba o pomoc: jeśli ktoś ma gotowca zawierającego PLAN BIOZ to podrzućcie go... ...a czego dotyczy ten plan??? Bezpieczeństwa i Ochrony Zdrowia na placu budowy - formalność którą trzeba dopełnić - właściwie to ma to zrobić Kierownik udowy ale chciałem zobaczyć jak to robią inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrm1 23.03.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Witam! Grzegorz - dzięki za namiary na ekipę wykonawczą- ale Twój majster nie jest zainteresowamy budową od stanu 0 dalej - pomimo wolnych terminów javascript:emoticon('') Reprezentuje poglądy - albo wszystko - albo nic. A ja naiwny myślałem, że każdy klient jest cenny...javascript:emoticon('') javascript:emoticon('') Witam Adamie! Wprawdzie na razie nie wiem o jakich kontrolach piszesz, ale tak, czy tak zapraszam na Kościelną i okolice. Pozdrawiam serdecznie! Piotrek M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 23.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Piotrek M Ale masz kreskę u Adama Nie otworzył owej strony Teraz będzie się mścił I dlatego pytał gdzie mieszkasz PS: Takie żarty się mnie trzymają - wybaczcie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 23.03.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Piotrm1 ale podpadles A tak z usteknieniem czekalem na otwarcie tej strony Co do "kontroli" to zapytaj sie Grzegorza Po prostu jadac do domu pare razy zdazylo mi sie zajechac do Niego na budowe i zobaczyc co slychac. Widze ze wzgorze golonoskie sie robi popularne Wanios tez sie tam bedzie budowal .Tzn konczyl chalupke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 23.03.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Wanios Bylem dzisiaj na Bratkow (ciachu...) Witam wiosenne, choć trochę zaspany!! Jak to nie udało się? Tam jest 9 niemal identycznych domów, a mój przedostatni, taki w kolorze jasnego tynku, oba sšsiednie domy żółte. Ale nic to - do końca kwietnia mam przejšć dom od poprzednich włacicieli (już ledwo znoszę to czekanie) to chętnie zaproszę. Tymbardziej że będę miał sporo pytań o instalacje wod-kan: chce przeorganizować łazienkę doć konkretnie, wc i sposób uzyskiwania ciepłej wody. Zresztš pogadamy na miejscu. Zdjęcia z nowej Pogori - bardzo proszę, chętnie zobaczę. Piotrm1 - jeżeli to nie tajemnica opisz gdzie Twoja działka - będziemy sšsiadami! Tymczasem czekam na swój dom dalej i odcinam cemtymetry z miarki stolarskiej - jeszcze 38 dni !@#$%. Idzie się kto napić? Ja stawiam Pozdrawiam nie mogšcych mieszkać we własnym domu Wanios PS. mogšcych też pozdrawiam! I zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 23.03.2006 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Wanios Dla mnie wszystkie domy byly jednakowe Ale podjade jeszcze raz i zobacze dokladniej Kurcze Musze sie Wam czyms pochwalic z leksza Od paru dni z moja luba dyskutujemy sobie o projektach Moze nie przejrzelismy ich setki ale troche bylo. Kompy sie grzaly - jakby nie siec to bysmy chyba na makulaturze zbankrutowali I wreszcie JEST Tak na razie duzym faworytem jest POLANA 2 Oto ten projekt Nie bedzie drewniany. Planuje Silke Mysle ze MTM Styl mnie nie zabije za to Normalnie az sie ciesze Zreszta zobaczymy co z tego wyjdzie. To nie pierwszy faworyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts