Grzegorz63 13.04.2006 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 ...Co prawda nie jestem jeszcze na etapie kominow ale wszystko zalezy od tego jakim paliwem bedziesz grzal. Wegiel,gaz,olej... Adam___, widzę, że nie było Cię na kontroli u Piotrka bo z łatwością zauważyłbyś wystającą z ziemi rurę obwiązaną żółtą taśmą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 13.04.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 No trzeba przyznac ze Grzegorz z kominami za pan brat U Niego na dachu jak na choince. Kominow co niemiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 13.04.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Adam___, widzę, że nie było Cię na kontroli u Piotrka bo z łatwością zauważyłbyś wystającą z ziemi rurę obwiązaną żółtą taśmą... No musze przyznac ze nie Obiecuje sie poprawic Musze tylko budowe namierzyc jak bede w Waszych okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 13.04.2006 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 ...U Niego na dachu jak na choince. Kominow co niemiara ... No przecież jakby nie było- wszystkie pomieszczenia mam wentylowane! Dosłownie wszystkie! Śiłę ciągu reguluję sobie żaluzjami na kratkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 13.04.2006 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 ...Musze tylko budowe namierzyc jak bede w Waszych okolicach ... Nic prostszego. Stań na początku mojej żużlowej drogi i rzuć kamieniem w stronę kościoła. Tam gdzie upadnie kamień tam buduje piotrm1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 13.04.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Nic prostszego. Stań na początku mojej żużlowej drogi i rzuć kamieniem w stronę kościoła. Tam gdzie upadnie kamień tam buduje piotrm1 No dobra. Bede rzucal Mam nadzieje ze Twoje okno nie znajdzie sie na drodze lotu tego kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 13.04.2006 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mój piesek już na mnie czeka w sieni! Za 5 minutek będę przechodził koło budowy Piotra. Jaką ma śliczną nową bramę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 13.04.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Nie wiem czy zauwazyliscie jak szybko "minela" poprzednia strona.W sumie "trwala" 3 tygodnie.I to w dodatku rowne 3 tygodnie - od 23.03 do 13.04Ciekawe czy ktoras szybciej byla skonczona ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 13.04.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mój piesek już na mnie czeka w sieni! Za 5 minutek będę przechodził koło budowy Piotra. Jaką ma śliczną nową bramę!!! Jakiego masz psia?? Chociaz cos kojarze ze mowiles ze masz jamnika bodajze ?? No to jutro jade na "inspekcje" Udanego spaceru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 14.04.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://img82.imageshack.us/img82/8366/kurczakzajacd6ql.jpg i jeszcze kliknij tuhttp://www.100lat.info/kaczki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrm1 14.04.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Grzegorz63 napisał: Kominy mam wszystkie murowane ze zwykłej cegły... Grzegorz - też rozważam taką wersję przy kominie do kominka- z tym, że zastanawiam się czy nie zastosować dodatkowo wkładu kamionkowego np z Bolesławca (http://www.kominyboleslawiec.pl). Czy Ty zastosowałeś samą cegłe - czy coś dokładałeś ? Co do żółtej rury wystającej na mojej działce- na chwilę obecną ciągle zakładam ogrzewanie domu gazem, ale biorąc pod uwagę ostatnią podwyżkę cen (nie wiadomo czy nie będzie kolejnych podwyżek) - kto wie czym przyjdzie mi ogrzewać dom- więc również chcę wybudować dodatkowy kanał kominowy o przekroju pozwalającym wykorzystać go jako dymowy do kotła na paliwa stałe. Grzegorz63 napisał: Mój piesek już na mnie czeka w sieni! Za 5 minutek będę przechodził koło budowy Piotra. Jaką ma śliczną nową bramę!!! Cieszę się, że to "arcydzieło" sztuki ślusarskiej podoba się również sąsiadom. Prawdę mówiąc przy obecnej ilości "pielgrzymek" przechodzących obok mojej działki w stronę, i z kościoła - bardziej przydł by mi się mur obronny a-la Twoje ogrodzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.04.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Bylem,Odwiedzilem,Zobaczylem Teraz juz wiem gdzie to bede odwiedzial Fajny kibelek ma sasiad Ogrodzenie super - w sumie ciezko chyba wejsc na dzialke przez nie.Za wiotkie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 14.04.2006 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 ...Ogrodzenie super - w sumie ciezko chyba wejsc na dzialke przez nie.Za wiotkie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 14.04.2006 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 ...Czy Ty zastosowałeś samą cegłe - czy coś dokładałeś ?... Samą cegłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 14.04.2006 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 ...Jakiego masz psia?? Chociaz cos kojarze ze mowiles ze masz jamnika bodajze... Jamnik szorstkowłosy, jest członkiem naszej rodziny od 8 latek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Jamnik szorstkowłosy, jest członkiem naszej rodziny od 8 latek. No to dobrze kojarzylem To nie jest ze mna az tak zle jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.04.2006 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 WESOŁYCH ŚWIĄThttp://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/swieta/wielkanoc/17.gifhttp://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/swieta/wielkanoc/22.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrm1 15.04.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Adam napisał: Ogrodzenie super - w sumie ciezko chyba wejsc na dzialke przez nie.Za wiotkie jest Planuję dodatkowo wykopać fosę i zrobić most zwodzony - ale czekam na dociągnięcie wody na działkę. WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 15.04.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Planuję dodatkowo wykopać fosę i zrobić most zwodzony - ale czekam na dociągnięcie wody na działkę. WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Pociagnij wode od Grzegorza Cukrowy baranek ma zlociste rozki, Pilnuje pisanek na lace rzezuszki, A gdy nikt nie widzi choragiewke buja i cichutko beczy WESOLEGO ALLELUJA http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/swieta/wielkanoc/9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 16.04.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Nic prostszego. Stań na początku mojej żużlowej drogi i rzuć kamieniem w stronę kościoła. Jasne - jak teraz znikniecie z Forum to będę wiedział dlaczego Kamieniami w stronę Kościoła się zachciało rzucać - i jeszcze innych namawiać - i to na publicznym forum . Wesołych Świąt i wszelkiej pomyślności oraz spełnienia marzeń i wykonania planów życzę wszystkim Forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts