Dominiqo 06.05.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Hej, co robiliście z ziemią z wykopów pod fundamenty??Będę jej troche miał-pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 06.05.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A gdzie się budujesz Dominiqo? Możesz ją przywieźć do mnie + do Ujejsca (no chyba że to jakieś same kamienie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 06.05.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Dominigo-jeśli masz dużą działkę to możesz ciekawie ukształtować teren (pogórki, dolinki itd.) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 06.05.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Buduje się na mydlicach na starościńskiej-tak na prawde to chyba ludowa ale na papierze starościńska koło pogotowia ratunkowego.Mam do was pytanie-moj fachman chce kopać dół pod fundamenty 14 na 14 metrów -nie da się kopać samych nazwijmy to korytarzy jak lecą fundamenty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 09.05.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam BUDUJĄCYCH Pytanie kieruję do Was czy jest ktoś zainteresowany centralnym odkurzaczem. GG 8796476 Ja jestem. Ale w odległej przyszłości jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrm1 12.05.2006 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Cześć Budującym! Wreszcie się doczekałem! Ruszyły w górę moje mury!!! Nareszcie zacznie coś cieszyć oko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 12.05.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Cześć Budującym! Wreszcie się doczekałem! Ruszyły w górę moje mury!!! Nareszcie zacznie coś cieszyć oko! Gratulacje! U mnie też trochę drgnęło. Po pierwsze to sobie słupy postawiłem (po 20zł za szt.) , na nich kabel pociągnąłęm (3,90 za m - normalnie to chyba z 12 kosztuje) i mam prąd. W związku z tym można było zaprawę robić, czego efektem są prawie gotowe ściany garażu (z teściem stawialiśmy )... Teraz szukam MAX'ow i wkrótce będziemy stawiać resztę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 13.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Witam wszystki Zaglebiokow ;D Ja ze Slaska..ale w koncu to tak blisko.. A szczegolnie pozdro dla Wanios'a - w koncu mial byc moim sasiadem prawie.. a ze wybral DG..co tam;) Pozdrowienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gali_13 14.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 My nadal stoimy z robota i nadal szukamy ekipy budwolnej, moze kto z Was mógłby pomóc bo juz rece nam opadaja z tego wszystkiego!!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 14.05.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Cześć Budującym! Wreszcie się doczekałem! Ruszyły w górę moje mury!!! Nareszcie zacznie coś cieszyć oko! Witaj! Przejeżdzam codziennie obok Twojej budowy - miło patrzeć jak szybko przybywa Jest tam całkiem spora gromadka pracowników - tak trzymaj Powodzenia Wanios PS. Ten człowiek, co kilka dni temu trąbił i się uśmiechał przejeżdzając obok to byłem ja (Jarząbek, trener drugiej klasy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 14.05.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 A szczegolnie pozdro dla Wanios'a - w koncu mial byc moim sasiadem prawie.. a ze wybral DG..co tam;) Pozdrowienia.. Witam! No nie wyszło na Śląsku, ale jeszcze możemy być sąsiadami - na dniach ma być przetarg na działki budowalne w DG przy ulicy Bratków Pozdrawiam również Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 15.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam! Poszukuje dobrego stolarza do wykonania mebli kuchennych i blatu na umywalkę do łazienki - możecie kogo polecić? I druga sprawa - potrzebuję kupić piasek płukany, ale ok 2 tony. Kogo nie pytam to chcš przywozić cały samochód KAMA3. Doradzcie proszę Pozdrawiam Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avisek 26.05.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! to mój pierwszy wpis więc może na początek troszkę się przedstawię. Mieszkamy w Dąbrowie Górniczej. Odkąd pamiętam marzyłam o własnym kawałku ziemi i oczywiście domku. Podczas którejś z wycieczek po dąbrowskiej okolicy natrafiliśmy na piękne miejsce, gdzie właśnie przymierzamy się do kupna działki. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła pochwalić się wam własnym kawałkiem łąki, a tym samym będziecie mogli mi służyć swoją radą A teraz sprawdzę jak to w ogóle działa.. Uwaga - to moje pierwsze "wyslij". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 26.05.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Avisek- witamy w klubie Gdzie ta śliczna działka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avisek 26.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 witaj narazie jesli mozna wolabym nie zapeszac - jestem przesadna- ale jak tylko zakonczymy transakcje odrazu sie pochwale... ale może ktoś móglby mi podpowiedzieć dla porównania ile płacił za metr ziemi i kiedy? ceny są naprawdę różne i nie wiadomo co o tym myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 27.05.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ceny w Dąbrowie-100-140 pln, a na obrzeżach ok. 55-65 pln. troche dalej od Dąbrowy- troche taniejPozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avisek 27.05.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 no to raczej optymistyczny news mam nadzieje ze w zblizajacym tygodniu wszystko roztrzygnie sie na nasza korzysc. a ty juz rozumiem masz za soba kupno dzialki? budujesz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 27.05.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 I owszem Po długich i ciężkich cierpieniach dostaliśmy pozwolenie. Jesteśmy na etapie końca bloczków fundamentowych. Budujemy niedaleko Pogorii 4. Jesteśmy strasznie nakręceni tą budową. Jestem ciekawa czy wszyscy tak głupieją ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avisek 27.05.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 ja też o niczym innym nie myśle jak tylko o tym miejscu, które może niedługo będzie nasze a ty budujesz sie w okolicach Pogorii od strony Katowic czy Antoniowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 28.05.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Dokładnie to w Antoniowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts