Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Budującym!

Wreszcie się doczekałem!

Ruszyły w górę moje mury!!! :D

Nareszcie zacznie coś cieszyć oko! :D

Gratulacje! :)

U mnie też trochę drgnęło.

Po pierwsze to sobie słupy postawiłem (po 20zł za szt.) , na nich kabel pociągnąłęm (3,90 za m - normalnie to chyba z 12 kosztuje) i mam prąd.

W związku z tym można było zaprawę robić, czego efektem są prawie gotowe ściany garażu (z teściem stawialiśmy ;) )...

Teraz szukam MAX'ow i wkrótce będziemy stawiać resztę... :)

Cześć Budującym!

Wreszcie się doczekałem!

Ruszyły w górę moje mury!!! :D

Nareszcie zacznie coś cieszyć oko! :D

Witaj!

Przejeżdzam codziennie obok Twojej budowy - miło patrzeć jak szybko przybywa :) Jest tam całkiem spora gromadka pracowników - tak trzymaj :)

Powodzenia

Wanios

PS. Ten człowiek, co kilka dni temu trąbił i się uśmiechał przejeżdzając obok to byłem ja (Jarząbek, trener drugiej klasy) :)

A szczegolnie pozdro dla Wanios'a - w koncu mial byc moim sasiadem prawie.. a ze wybral DG..co tam;)

Pozdrowienia..

Witam!

No nie wyszło na Śląsku, ale jeszcze możemy być sąsiadami - na dniach ma być przetarg na działki budowalne w DG przy ulicy Bratków :)

Pozdrawiam również

Wanios

Witam!

Poszukuje dobrego stolarza do wykonania mebli kuchennych i blatu na umywalkę do łazienki - możecie kogoœ polecić?

I druga sprawa - potrzebuję kupić piasek płukany, ale ok 2 tony. Kogo nie pytam to chcš przywozić cały samochód KAMA3. Doradzcie proszę :)

Pozdrawiam

Wanios

• 2 weeks później...

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!

to mój pierwszy wpis więc może na początek troszkę się przedstawię. :roll:

Mieszkamy w Dąbrowie Górniczej. Odkąd pamiętam marzyłam o własnym kawałku ziemi i oczywiście domku. Podczas którejś z wycieczek po dąbrowskiej okolicy natrafiliśmy na piękne miejsce, gdzie właśnie przymierzamy się do kupna działki. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła pochwalić się wam własnym kawałkiem łąki, a tym samym będziecie mogli mi służyć swoją radą :-)

A teraz sprawdzę jak to w ogóle działa.. Uwaga - to moje pierwsze "wyslij".

witaj :-)

narazie jesli mozna wolabym nie zapeszac - jestem przesadna- ale jak tylko zakonczymy transakcje odrazu sie pochwale...

ale może ktoś móglby mi podpowiedzieć dla porównania ile płacił za metr ziemi i kiedy? ceny są naprawdę różne i nie wiadomo co o tym myśleć...