Dominiqo 02.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Hi! Ma ktoś może stemple do odsprzedania? U mnie troche stoi pod stropikiem ale to stemple mojego fachmana-zapytam go czy sprzedaje i za ile to dam Ci znać,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 08.08.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Hej, gdzie kupowaliście okna??? dzięki za odp,pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaaBaa 15.08.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Szukam sprawdzonego (dobrego) architekta. Zakładam, że każdy z Was ma jakieś doświadczenia, więc liczę na pomoc . Kupiłem projekcik gotowy, teraz chciałem troszkę go zmienić i dostosować do mojej działki. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 16.08.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Szukam sprawdzonego (dobrego) architekta. Zakładam, że każdy z Was ma jakieś doświadczenia, więc liczę na pomoc . Kupiłem projekcik gotowy, teraz chciałem troszkę go zmienić i dostosować do mojej działki. Z góry dziękuję za pomoc. Pogadaj z Grzegorzem63 Byl ze swojego architekta zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avisek 18.08.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 witam wszystkichmam problem, nie moge wyslac do nikogo prywatnych wiadomosci, zapisuja sie w folderze do wyslanie i nie wiem co robic... pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 18.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 witam wszystkich mam problem, nie moge wyslac do nikogo prywatnych wiadomosci, zapisuja sie w folderze do wyslanie i nie wiem co robic... pomocy!!! Do mnie doszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 19.08.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 witam wszystkich mam problem, nie moge wyslac do nikogo prywatnych wiadomosci, zapisuja sie w folderze do wyslanie i nie wiem co robic... pomocy!!! A do mnie nie doszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.08.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim. Co prawda bede sie budować w Chorzowie, ale jako że jestem z DG a poza tym i tak do Was tylko rzut, ... hm ... powiem kamieniem żeby nie było niepoprawnie politycznie, to byłoby mi miło gdybyście pozwolili mi zaglądać tu od czasu do czasu. Pozdrawiam wszystkich z Górki. Ile razy tam kolana zdarłam na rowerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 21.08.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Cześć Efilo! Oczywiście, że możesz tutaj zaglądać kiedy chcesz Będzie mi miło, bo kobiet tu jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avisek 21.08.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 to ile mamy tu kobietek? ciekawa jestem w ogole ile tu ludzi zaglada regularnie... efilo, dlaczego nie zostalas w dabrowie? tu tak pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Mój Ukochany zakochał się w parku chorzowskim, no i co ja mogę za to? A poza tym oboje pracujemy w Katowicach i jakoś tak wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 22.08.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Jeśli chodzi o kobitki to jesteśmy właśnie my trzy, przynajmniej ostatnio. Czasem ktoś nowy wpadnie na chwilę. Ogólnie z systematycznością zaglądania słabiutko. Jak ktoś zaczyna budowę lub ją planuje to ma okresy wzmożonej aktywności , lecz gdy już wybuduje to klapa. Avisek- co z twoimi poszukiwaniami miejsca na ziemi? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 No to naturalne że zaczyna się zajmować czym innym (np. mieszkaniem w tym postawionym domku ) zamiast nadal ślęczeć na forum. W zamian za to powinni napływać nowi inwestorzy mający zamiar zmierzyć się z tym koszmarkiem A na górce gołonoskiej bywam od czasu do czasu. Ależ tam się zmienia. Kiedys to tylko kilka starych chałup i sady kościelne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macky 12.09.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Hej ! Coś nam zamiera strona, nie sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.09.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 No właśnie. Wszyscy się tak zajęli szalowaniem że nie mają czasu to zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waszka_77 15.09.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Hej Zagłębiacy, nikt tu u nas już nie buduje czy co?? Widzę że cichutko się zrobiło i nie mam się komu przedstawić jako całkiem świeża forumowiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaaBaa 15.09.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.09.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Cześć Waszka_77 gdzie zamierzasz budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrm1 16.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Witam po krótkiej, ale jakże pracowitej przerwie! Na mojej budowie właśnie została zakończona więźba dachowa i wreszcie dom nabrał kształtów. Obecnie powoli rozglądam się za tynkarzami - może ktoś Was może kogoś poleić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waszka_77 16.09.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Efilo na razie jestem na etapie szukania działki, chciałabym żeby była ona jak najbliżej miasta, po uwzględnieniu naszych upodobań wymagań i ograniczeń finansowych bierzemy pod uwagę Ząbkowice, Ujejsce i Trzebiesławice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts