Sylwia1667 24.11.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Niestety dach to dla mnie melodia przyszłości. Dalej poszukuję wykonawcy. Odnoszę wrażenie, że jak mały metraż, bez piwnicy, poddasza użytkowego, garażu to nikomu nie chce się za to brać, bo dużego zarobku nie będzie. Teraz szukam wśród zawierciańskich wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 25.11.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Nie wiedziałam, że Zagłębie ma osobny wątek Wiecie, ja też szukam działki w rozsądnej cenie. Mówice, ze dobra cena tutaj to 50 zł za metr? To działki uzbrojone z planem? Muszę sie przyznać, że nie znam Zagłębia. Pomóżcie mi i powiedzcie czy Ksawera to dobra dzielnica? Są tam jakieś działki w szczerych polach. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 25.11.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 A gdzie można kupić tanie drewno do kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 26.11.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Pomóżcie mi i powiedzcie czy Ksawera to dobra dzielnica? Są tam jakieś działki w szczerych polach. Z góry dzięki Z tego co pamiętam to dzielnica ta nie słynie ze spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaaBaa 26.11.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Jeśli możecie pomóc w namiarach na wykonawców, z których byliście zadowoleni, bardzo proszę o wiadomość na PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.11.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witajcie! Potrzebuję pomocy - nie znacie jakiegoś dobrego architekta z okolic Będzina, który zrobi adaptację projektu, naniesie kilka zmian i nie zrujnuje mnie przy tym finansowo? Mam nadzieję, że nie zlekceważycie pytania początkującego kolegi i podacie kilka namiarów... Pozdrawiam i z góry dziękuję. Czesc Podeslij priv-a do Grzegorza63 Podobno mial fajnego architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 07.12.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jeśli szuka ktoś dobrego geodety to na priv-podam namiary,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkza 07.12.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Dominiqo ja, ja, ja szukam geodety do wytyczenia działki - będę wdzięczny za namiarpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 07.12.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jak macie na zbyciu kabel "warkocz" do podłączenia ze słupa - skrzynki budowlanej to jestem chętny do rozmowy .Potrzebuję ok. 7-10 m. Na stałe będę miał łącze pociągnięte ziemią, dlatego szkoda mi kupować kabel, a może ktoś miał podobną sytuację i ma na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkza 11.12.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dominiqo - dzięki za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 12.12.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Dominiqo - dzięki za namiar. spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macky 14.12.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Kochane Zagłębianki i Zagłębiacy ) Chwilkę mnie nie było na forum - takie czasy,praca , praca i praca... Mam pyanko: czy znacie może jakieś solidne i niedrogie tartaki w okolicy ?Musz wkrótce zamówić więźbę i robię rozeznanie Osobiście byłem w Gródkowie koło Będzina i czekam na wycenę. Kojarzę, że ktoś już na forum pisał o tartaku, bodajże koło Siewierza ale nie mogę tego znaleźć. Będę wdzięczny za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 14.12.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Mam pyanko: czy znacie może jakieś solidne i niedrogie tartaki w okolicy ?Musz wkrótce zamówić więźbę i robię rozeznanie Osobiście byłem w Gródkowie koło Będzina i czekam na wycenę. Kojarzę, że ktoś już na forum pisał o tartaku, bodajże koło Siewierza ale nie mogę tego znaleźć. Będę wdzięczny za radę. Imielin oraz Krzykawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.12.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Kochane Zagłębianki i Zagłębiacy ) Chwilkę mnie nie było na forum - takie czasy,praca , praca i praca... Mam pyanko: czy znacie może jakieś solidne i niedrogie tartaki w okolicy ?Musz wkrótce zamówić więźbę i robię rozeznanie Osobiście byłem w Gródkowie koło Będzina i czekam na wycenę. Kojarzę, że ktoś już na forum pisał o tartaku, bodajże koło Siewierza ale nie mogę tego znaleźć. Będę wdzięczny za radę. Witam ponownie Osobiscie bralem drewno z tartaku w Siewierzu. Jak jedziesz na Kielce w pewnym miejscu jest krzyzowka.W prawo sie jedzie na Kielce a Ty musisz skrecic w lewo.Nie pamietam na jaki kierunek jest drogowskaz . Za kawalek po lewej stronie jest tartak. Tylko musisz powoli jechac bo latwo go minac. Znak charakterystyczny - jest na łuku w prawo .Tzn jest zakret w prawo a tartak jkest po lewej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula00 21.12.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Puk, puk, puk........... Pukam nieśmiało, można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 21.12.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Puk, puk, puk........... Pukam nieśmiało, można? No pewnie ze mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula00 22.12.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 W takim razie witam serdecznie przedświątecznie Zagłębie budujące. Będę tu na pewno często zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 22.12.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Cześć Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula00 22.12.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witam ziomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 23.12.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Raczej ziomkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts