Krystian 09.09.2003 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Dobre było... P.S. Co sądzicie o diecie Kwaśniewskiego? Jedyną dietę którą stosuję (co roku - niestety ) jast moja własna, po prostu nazwałem ją ,,MŻ" Efekty : w trzy miesiące...-12kg...a potem hulaj dusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 10.09.2003 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Które miesiące w roku wybierasz na dietę MŻ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.09.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Te bezpośrednio przed badaniami, na których obowięzują limity wagowe, czyli :styczeń , luty i marzec ...a potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 10.09.2003 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Kurczę, a ja nie mam żadnych limitów wagowych... Kto mi takie limity może narzucić? (sam mam chyba za słabą wolę...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 10.09.2003 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 No, mam pierwsze "zgrzyty" z moją ekipą! Mieli być we wtorek i zacząć ściany na poddaszu, jest środa i ani słychu, ani widu... Co mnie obchodzi, że na drugiej równoległej budowie zabrakło im pustaków YTONGa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.09.2003 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 HI, a do mnie w piątek przyjeżdża fachowiec do obmiarów okien... w przyszłym tygodniu chyba umowa i w październiku montaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.09.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Wowka - mam nadzieję, że tort orzechowy był bez skorupek czy innych niespodzianek... Szadam - mam nadzieję, że dzisiaj nie było żadnej pięknej katastrofy... Rena - znalazłaś ekipę do więźby... Marbo - przestań już jeść i napisz coś do nas...plissssss sssssssss sssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 10.09.2003 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Katasrofy nie było.W niedzielę sprawdzę postępy na budowie Grzesia. O wszystkim uprzejmie doniosę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 11.09.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Tort orzechowy był bez zadnych niespodzianek. Zgodnie z oczekiwaniami był smaczny (zostało go trochę nawet na następny dzień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 11.09.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Melduję się posłusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.09.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 A Grzegorz63 do nas nie zajrzał , pewno walczy z opóźnioną ekipą... , albo szuka już następnej... , ale się rozpadało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 11.09.2003 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Zajrzał, zajrzał... Przyszli dzisiaj dwaj z mojej ekipy- odbijali część stempli i dechy z szalunków. Jutro ruszają z murarką! Oby tylko nie padało... Szadam, posłusznie poddaję się niedzielnej wizji lokalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.09.2003 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 No to miała wczoraj Warszawa trochę czadu ze Śląska... Trudno mi się odnosić do tego problemu, pewnie jak zwykle racja leży gdzieś po środku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 12.09.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Grzechu to jest typowy efekt grzechu zaniechania. Nikt górników nie rozumie. Wszyscy skrupulatnie wypominają im epokę sklepów, przywilejów trzynastek, czternastek kart górniczych .... Nie oceniam, ale po wyjeździe z Zagłębia widzę efekty takiego wychowania Polaków. Zawsze mnie to boli. bo mój toto zdrowie zostawił gdzieś pod Zagórzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.09.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 O górnikach mówicie...hmmm, nie będę się rozpisywał, jest po prostu bardzo źle, niestety może być jeszcze gorzej... Wczoraj po ukazaniu się informacji o wypadku zbiorowym na KWK Bielszowice pod artykułem pojawiły się ,,komentarze"... nie brakowało takich, które wręcz wprost mówiły, że szkoda że wszyscy nie zginęli... bo oni PORZĄDNI OBYWATELE już nie chcą płacić ,,na górnictwo"... stan znajomości faktów jest u ludzi ,,z Polski" katastrofalny... przykre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 14.09.2003 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 Grzesiek. Byłem i widziełem, ale o 9:30 Ty pewnie jeszcze sniadałeś, albo spałeś. Donoszę - mury pna się do góry: ściany kolankowe, szczyty. Masz tych załamańców. A tak nawiasem to tak się zagapiłem, że mało nie rozwaliłem KOLEJNY RAZ mojej brawki, która i tak jest poobijana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 14.09.2003 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 W niedzielę o 9:30 ??? Co prawda nie spałem, ale łaziłem po domu w slipach i T-shorcie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.09.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 o 9.30 to ja jeszcze słodko spałem... , w Ogrodzieńcu oczywiście. Z frontu robót budowlanych mogę zameldować, że okna zostały obmierzone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.09.2003 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Krystian, sypiasz w Ogrodzieńcu w domu bez okien? Zuch chłopak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 15.09.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Cześć.Zainspirował mnie Krystian z "frontem budowlanym". U mnie "front" przeszedł raczej w wersję "wojny pozycyjnej". Dzisiaj rozpoczął się 7 tydzień jak "walczą" z ociepleniem i płytami g-k na poddaszu (125 m2 zużytych płyt g-k tzn. to ca na sufitach + odpadki). W międzyczasie na "z góry upatrzonych pozycjach okopali się" tynkarze (tynk zewnętrzny) i "kominkarze" (zdun z kamieniarzem w jednym plus pomocnik). Mimo spodziewaneggo ataku na placu boju nie pojawiły się drzwi zewnętrzne. Dziwnym zbiegiem okoliczności tynkarze opuścili okopy, na razie (z powodu drzwi) nie wysyłamy za nimi żandarmerii.Prowadzimy także działani wywiadowcze, coby aktualnego okupanta od g-k zastąpić nieco bardziej mobilną jednostką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts