mega45 18.01.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 witam czy ktoś z naszego regionu zagłebiowskiego ma namiary na projektanta wnętrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 18.01.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 witam czy ktoś z naszego regionu zagłebiowskiego ma namiary na projektanta wnętrz ? Też chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 30.01.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ale tu cihco-wiem ze jest zima i malo kto działa no ale pewnie cos robicie-wybieracie projekty,kafelki itp. mnie zwiało garaz z działki podczas niedawnej wichury-najlepsze to to ze przeleciał nad płotem wogóle go nie uszkadzając-płot 1,8m -niezłe co pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 30.01.2007 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 31.01.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jak to zwiało?! To z czego on był?Też baliśmy się o dopiero co postawioną drewnianą szopkę i równie świeży płot, ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Może wiecie gdzie w Waszych okolicach można kupić płyty żerańskie na strop? Jeśli tak, bardzo proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 05.02.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jak to zwiało?! To z czego on był? Też baliśmy się o dopiero co postawioną drewnianą szopkę i równie świeży płot, ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze. Pozdrawiam Był za słabo przymocowany do podłoża i stoi od strony zachodniej skad najmocniej wieje a ostatnia wichura była konkret-podwiało garażyk od spodu i poleciał jak na Harym Poterze nad płotem nie uszkadzając go i zatrzymała się na drzewiem sąsiada:) choc raz się cieszyłem ze nic nie buduje by byłóby nieprzyjemnie. A myślale ze jeszcze garazyk opchne za pare zlotych:).Dobrze ze dom juz stoi bo jest gdzie chowac graty-jutro panowie zaczynają dociepla poddasze-pozdro-dla ciekawskich garaż na drzewie można jeszcze obejrzec Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 05.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Garaż był z blachy na szkielecie metalowym:) lekki nie jest a tu taki myk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 07.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Też myśleliśmy o takim blaszaku na zaplecze budowy, ale przeważyły walory estetyczne i ostatecznie postawiliśmy drewniną szopkę. A od 1 marca zaczynamy (wdł. umowy) Plan na ten rok to stan surowy otwarty. Zdaję sobie sprawę, że teraz to się dopiero zacznie, ale po 2 latach przygotowań chcę jak najdłużej cieszyć się tą chwilą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fokstrot 13.02.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Klaniam się! Cieszę się, że taka grupa istnieje. Mam nadzieję, że dobre prognozy pogody wpłyną pozytywnie także na rozmowy o budowaniu. Jutro odbieram od architekta projekt i lecę do urzędu (Starostwo Powiatowe w Będzinie). Dom będzie w Psarach. Czy ktoś z tych terenów również buduje szkielet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 16.02.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witaj Fokstrot! I powodzenia w budowaniu życzę! Ze szkieletem to się jeszcze chyba nie spotkaliśmy, ale zawsze warto będzie coś nowego poznać. Pisz więc jak tam przebiega budowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quba1001 19.02.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam! Chyba już sezon w pełni, stropy leją, fundamenty a ma być mróz do (-20).Kurcze ja chyba jeszcze poczekam Myśleliście jak zabezpieczyć budowę przed złodziejami, ile kosztuje stróż?? Quba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 19.02.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 poszukuje taniego i dobrego ( jeżeli to sie nie wyklucza) fachowca od instalacji elektrycznej. Okolice Częstochowy lub Myszkowa ( budowa w Poraju) Czekam na info. Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewela 23.02.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam, Ja będę budować w Dąbrowie - Gołonóg. Mógłby mi ktoś polecić architekta? A może jakąś niedrogą ekipę budowlaną? A czy jest ktoś kto buduje na górce gołonowskiej obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewela 26.02.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Czy ktoś z Was robił odwierty na działce?Interesuje mnie w jakiej cenie i jaka firma, bo ja mam oferte poki co od MIRONa 3x6m za 1800 :/ to tak jakos srednio mi sie usmiecha to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 26.02.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Interesuje mnie w jakiej cenie i jaka firma, bo ja mam oferte poki co od MIRONa 3x6m za 1800 :/ to tak jakos srednio mi sie usmiecha to. A po co tak głęboko wiercić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewela 26.02.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 no bo wokół terenu mojej dzialki były kiedyś biedaszyby no i niektórzy jak kopali pod piwnice to mieli wegiel w piwnicy sie okazalo:) prócz tego mogą byc pustki więc wg geologa z MIRONa należy to sprawdzić dokładnie....a ja sie nie znam na tym i pozostaje mi wierzyć w to że ma rację ale ta cena.....większość ludzi miała odwierty jak juz to na 5m i płacila duzo mniej....No i nie wiem co teraz bo pytałam w GEODRÓG i podali 120zl za 1m odwiertu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 27.02.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 namiary na geologa poszły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avisek 01.03.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 witajcie ponownie jest mi wstyd ze tak dlugo sie nie odzywalam ale uwierzcie ze do dnia dzisiejszego wciaz "szukamy" dzialki... wlasciwie dzialka jest znaleziona ale pewne problemy strony sprzedajacej, przeciaganie sprawy odbiera mi nadzieje ze kiedykolwiek ja kupimy w miedzy czasie wciaz rozgladamy sie za innymi, bo nie wiem jak to sie skonczy powoli trace nadzieje pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 02.03.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Na pocieszenie: wiosna to najlepszy czas na wybór działki - gołym okiem widać czy grunt jest podmokły. My kupowaliśmy na przełomie lipca/sierpnia/września i wszystkie oglądane działki były suche. Teraz zaczynamy kopać i stoimy w kałużach a studzienka z wodomierzem jest po brzegi wypełniona wodą. A tak z ciekawości, może jest ktoś, kto ma przydomową oczyszczalnię i chciałby się podzielić opiniami nt. jej funkcjonowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts