katarek 05.04.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Hmm... Tylko, że ja nie wiem czy jakieś namiary na nich znajdę. Od prądu to był jakiś znajomy sąsiada i za flaszkę zrobił, a od wody to tak daaawno było... Poszukam... Tylko, że nie wiem czy moge ich polecić, bo tak w zasadzie to oni niewiele robili, bo większość zrobiliśmy sami, a oni tylko to wymagało uprawnień (podłączenie kabelka i wcinka w rurociąg), więc naprawdę nie wiem czy są solidni przy innych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 05.04.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Hmm... Tylko, że ja nie wiem czy jakieś namiary na nich znajdę. Od prądu to był jakiś znajomy sąsiada i za flaszkę zrobił, a od wody to tak daaawno było... Poszukam... Tylko, że nie wiem czy moge ich polecić, bo tak w zasadzie to oni niewiele robili, bo większość zrobiliśmy sami, a oni tylko to wymagało uprawnień (podłączenie kabelka i wcinka w rurociąg), więc naprawdę nie wiem czy są solidni przy innych pracach. Idę tą samą drogą. Kopać jeszcze potrafię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 05.04.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Idę tą samą drogą. Kopać jeszcze potrafię... i słusznie! a mi się przypomniało i tego od wody to nie polecę, bo nie chciał słuchać nas amatorów i zrobił "fachowo", a potem przeciekało i musieliśmy poprawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 05.04.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Przy okazji szukam dobrych i nie najdroższych osób do podłączenia prądu na budowę oraz podpięcia rurki od wody Poszły namiary na prąd i wodę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
root 05.04.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam.... Wprawdzie nie buduję się, ale remontuję od podstaw dom po dziadkach. Na forum jestem już od pewnego czasu, ale nigdy nie zaglądałem do grup budujących... i to był błąd. Nawet nie myślałem że aż tyle ludzisków z okolicy tu jest !!!! Wychowałem się w Sosnowcu Maczkach... później dorastałem w Dąbrowie Górniczej (Mydlice)... a obecnie powróciłem na stare śmieci do remontowanego domku... Fajnie się tu znaleźć... zawsze łatwiej o informacje wśród swoich i obiecuję że jak tylko będę w stanie służę pomocą i radą Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 06.04.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Bazhyl! Namiary na tartak poszły na PW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 06.04.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Dziękuję Ci bardzo. Po świętach dzwonię, zobaczymy co z tego wyjdzie, może chociaż 2200zł VATu zaoszczędzę - na razie mam wycenę na 10000zł netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 06.04.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witaj Root! Czuj się jak u siebie! Co tam na Maczkach słychać? Czasami tamtędy przejeżdżam jak do Jaworzna jadę. Może kiedyś zwizytuję Twoją budowę! (znaczy się remontową budowę! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
root 06.04.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 katarek - na Maczkach po staremu... remontuję się po tej spokojniejszej stronie... znaczy niedaleko kościoła i szkoły... pod samym lasem (dosłownie 1m za oknem mam las ) Może i wizytować co nie ma... ale mi się podoba... spokój i cisza... no i najważniejsze na swoim... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.04.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Bazhyl my bralismy drewno w tartaku w Siewierzu Jak jedziesz na Zawiercie to jest po lewej stronie na luku. W Maczkach tez jestem dosyc czesto.Znaczy przejazdem jak jade do Mamy do Ujejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 15.04.2007 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 GRUZ oddam. Mam na zbyciu kilka ciężarówek gruzu po skuwaniu scianek działowych (Ytong+płytki ceramicze) oraz posadzki betonowej (też z płytkami) Może komuś się przyda? Ponieważ wyjeżdżam na kilka dni, to podaje kontakt do pracownika w naszej firmie, który sie tym zajmuje pan Arek, tel. 032 2582041 w. 23, , pon-pt godz 7-14 Gruz jest w Katowicach (koło Castoramy na Roździeńskiego). Mogę załatwić załadunek (na mój koszt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 15.04.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Bazhyl my bralismy drewno w tartaku w Siewierzu Jak jedziesz na Zawiercie to jest po lewej stronie na luku. Dzięki. Sprawdzę sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 17.04.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 SPRZEDAM STEMPLE! Jest ktoś zainteresowany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandino_DG 17.04.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Jestem zainteresowany Pytanie tylko ile tych stempli jest no i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 17.04.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 A o szczegółach to by juz trzeba z teściem gadać. Na pewno jest tego ponad 100 szt. może nawet ok. 200, muszę przeliczyć, które są ok, a które do utylizacji, bo dopiero je pozdejmowaliśmy i na razie tak sobie leżą. Na PW dam ci namiary na teścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 22.04.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Gdzie można kupić cegły klinkierowe w dobrej cenie i drugie pytanie o system kominowy - jaki możecie polecić? (oczywiście w rozsądnej cenie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
root 22.04.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jak w temacie... gdzie w okolicy można kupić kostkę betonową (nie granit) i kruszywa pod nią... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.04.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Kruszywa wszelkiego rodzaju dostaniesz w Zabkowicach w kopalni dolomitu. Jak jedziesz na Zawiercie to jest po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 23.04.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Gdzie można kupić cegły klinkierowe w dobrej cenie i drugie pytanie o system kominowy - jaki możecie polecić? (oczywiście w rozsądnej cenie:)) Klinkier to nie wiem, bo nie kupowałem. A z kominów to kupiłem Schiedela - drogi ale podobno najlepszy. - tyle, że ja kupowałem sam wkład, bez pustaków to mnie wyszło trochę taniej. A z innych jeszcze rozważałem Bolesławiec http://www.zcbpu.com.pl/site.php?tpl=glowna i Kozłowice/CRH http://www.crh-klinkier.pl/twister.php?id=13 A na tym CRH mają też klinkier więc możesz też sobie obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 24.04.2007 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Kruszywa wszelkiego rodzaju dostaniesz w Zabkowicach w kopalni dolomitu. Jak jedziesz na Zawiercie to jest po prawej stronie Witam! Adam - nie wiesz czy można tam kupić np piaskowiec? Iza chciałaby trochę do ogródka [ew. gdzie?] Pozdrawiam Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts