Adam___ 25.04.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam! Adam - nie wiesz czy można tam kupić np piaskowiec? Iza chciałaby trochę do ogródka [ew. gdzie?] Pozdrawiam Wanios A tego to Ci nie powiem Na pewno mozna tam dostac wyroby tluczniopodobne - znaczy kruszywa do podbudowy drogi. P.S. To moj tysięczny wpis. Awansowalem do ELITY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lantan 25.04.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 ech ja juz trace nadzieje ze kiedykolwiek cos kupie - tzn jakas dzialke. szukam roznymi sposobami, teraz to juz nawet dzialki ze starym domem. ale zawsze cos nie tak mi sie wydaje, przede wszystkim ceny zwariowane a i oferty nieciekawe. macie jakis niezly patent na moje bolączki ? Jezeli nie stawiasz sobie ograniczeń terytorialnych to stara droga Dąbrowa Górnicza - Siewierz są dwie działki, w Siewierzu. Jestem tam codziennie i jeszcze dzisiaj byly ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lantan 25.04.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Bazhyl my bralismy drewno w tartaku w Siewierzu Jak jedziesz na Zawiercie to jest po lewej stronie na luku. W Maczkach tez jestem dosyc czesto.Znaczy przejazdem jak jade do Mamy do Ujejsca Co do drewna to mozna również sprawdzić Tartak w Cieńkowie. Ja tam brałem, całkiem OK dowieźli rozładowali i pomogli poukładać na placu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 25.04.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Nadszedł czas, by zadać konkretne pytanie: Gdzie zaopatrujecie się w materiały różne (obecnie potrzebuję np. papę, lepik, styropian, folię, rury do kanalizy i masę innych pierdółek), czy korzystacie z usług jakiejś hurtowni - jakiej? czy może kupujecie gdzie popadnie. Z góry dzięki za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 25.04.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Nadszedł czas, by zadać konkretne pytanie: Gdzie zaopatrujecie się w materiały różne (obecnie potrzebuję np. papę, lepik, styropian, folię, rury do kanalizy i masę innych pierdółek), czy korzystacie z usług jakiejś hurtowni - jakiej? czy może kupujecie gdzie popadnie. . HMB - materiały budowlane, styropian, izohan WL Sewera -dzisiaj folia budowlana 60 pln/rolke 100m2 Long - drenaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 25.04.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Zainteresowałem się właśnie instalacją mechaniczną. Czy ma ktoś aktualne namiary na sprawdzone firmy oferujące takie systemy wentylacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 25.04.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 bardzo prosze o namiary na glazurnika- sprawa coraz pilniejsza a poszukiwania bez efektu,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.04.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Zainteresowałem się właśnie instalacją mechaniczną. Czy ma ktoś aktualne namiary na sprawdzone firmy oferujące takie systemy wentylacji? Uderz do Adama_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lantan 26.04.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 bardzo prosze o namiary na glazurnika- sprawa coraz pilniejsza a poszukiwania bez efektu,M. Zobacz na priva, mam nadzieje iz jest tam. Robi szybko ładnie jak co to doradzi. Kończy u mnie dzisiaj. Jak nie to daj znac. Jestem tutaj nowy i nie do końca wiem jak to dziala. Co prawda dom prawie na ukończeniu drzwi meble i mieszkać Maj/Czerwiec, ale nigdy nie bylo czasu na aktywne uczestnictwo na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 26.04.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 bardzo prosze o namiary na glazurnika- sprawa coraz pilniejsza a poszukiwania bez efektu,M. Zobacz na priva, mam nadzieje iz jest tam. Robi szybko ładnie jak co to doradzi. Kończy u mnie dzisiaj. Jak nie to daj znac. Jestem tutaj nowy i nie do końca wiem jak to dziala. Co prawda dom prawie na ukończeniu drzwi meble i mieszkać Maj/Czerwiec, ale nigdy nie bylo czasu na aktywne uczestnictwo na forum odpowiedz na priva ale jeszcze raz dzieki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lantan 27.04.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 bardzo prosze o namiary na glazurnika- sprawa coraz pilniejsza a poszukiwania bez efektu,M. Zobacz na priva, mam nadzieje iz jest tam. Robi szybko ładnie jak co to doradzi. Kończy u mnie dzisiaj. Jak nie to daj znac. Jestem tutaj nowy i nie do końca wiem jak to dziala. Co prawda dom prawie na ukończeniu drzwi meble i mieszkać Maj/Czerwiec, ale nigdy nie bylo czasu na aktywne uczestnictwo na forum odpowiedz na priva ale jeszcze raz dzieki za namiary Jeszcze raz Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lantan 27.04.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 bardzo prosze o namiary na glazurnika- sprawa coraz pilniejsza a poszukiwania bez efektu,M. Zobacz na priva, mam nadzieje iz jest tam. Robi szybko ładnie jak co to doradzi. Kończy u mnie dzisiaj. Jak nie to daj znac. Jestem tutaj nowy i nie do końca wiem jak to dziala. Co prawda dom prawie na ukończeniu drzwi meble i mieszkać Maj/Czerwiec, ale nigdy nie bylo czasu na aktywne uczestnictwo na forum odpowiedz na priva ale jeszcze raz dzieki za namiary Jeszcze raz Priv. Moje dobre serace mowi jeszcze raz na Priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 27.04.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 bardzo prosze o namiary na glazurnika- sprawa coraz pilniejsza a poszukiwania bez efektu,M. Zobacz na priva, mam nadzieje iz jest tam. Robi szybko ładnie jak co to doradzi. Kończy u mnie dzisiaj. Jak nie to daj znac. Jestem tutaj nowy i nie do końca wiem jak to dziala. Co prawda dom prawie na ukończeniu drzwi meble i mieszkać Maj/Czerwiec, ale nigdy nie bylo czasu na aktywne uczestnictwo na forum odpowiedz na priva ale jeszcze raz dzieki za namiary Jeszcze raz Priv. Moje dobre serace mowi jeszcze raz na Priva. teraz już nic nie dostałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lantan 27.04.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 bardzo prosze o namiary na glazurnika- sprawa coraz pilniejsza a poszukiwania bez efektu,M. teraz już nic nie dostałam :) Wyslalem jeszcze raz Jak nie dzwon na kom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.05.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 bardzo prosze o namiary na glazurnika- sprawa coraz pilniejsza a poszukiwania bez efektu,M. teraz już nic nie dostałam :) Wyslalem jeszcze raz Jak nie dzwon na kom i znowu nic - jak ci napisalam szukam dalej- ludzie liczę na Was- przecież musi być tu ktoś zadowolony ze swojego kafelkarza, którego nr ma jeszcze w kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandino_DG 14.05.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam Czy ktoś wie ile kosztuje wytyczenie budynku przez geodetę na terenie Dąbrowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 14.05.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam Czy ktoś wie ile kosztuje wytyczenie budynku przez geodetę na terenie Dąbrowy ? Ja płaciłem 500zł - wytyczone osie budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandino_DG 15.05.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ja płaciłem 500zł - wytyczone osie budynku. Dzięki za odpowiedź, bo myślałem już że ze mnie geodeta zdarł - no bo żeby za godz. pracy tyle skasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
root 16.05.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Na forum znalazłem informacje jak to wszyscy tanio kupuja thuje... Czy mogę prosić o jakiś konkretny namiar ?? Bo to co do tej pory znalazłem to ok 100% drożej niż ceny jakie podają forumowaicze. Najchętniej oczywiście z woj. śląskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewela 17.05.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Forumowicze, pomóżcie,kto poleci,da namiary na wykonawców stanu surowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts