Krzysztof46 28.01.2008 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam Znacie może jakąs firmę z okolicy produkującą i montującą gotowe szamba żelbetonowe ? Znalazłem takową w Zawierciu i Porębie ale wołają tam ok dwa razy tyle co w "radomskim zagłebiu szambowym". Różnica w cenie jest dla mnie dosyc spora (ponad 1100zł na zbiorniku 6m) jednak transport 2,5zł/km wyrównuje te ceny do zawiercianskich. Cena z Zawiercia 2380 zl plius transpoRT 300zł a z okolic Radomia 1220zł plus transport ok 1200zł , mimo sporej odległości i tak Radom jest tanszy, ale transport zjada róznice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 30.01.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Czy ktoś z szanownych forumowiczów podzieli się namiarem na sprawdzonych wykonawców wylewek mixokretem? Marys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puszka 31.01.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Czy ktoś z szanownych forumowiczów podzieli się namiarem na sprawdzonych wykonawców wylewek mixokretem? Marys Też bym prosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkza 14.02.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam budujących zagłebiaków, planujemy rozpocząć budowę w 2009 i w związku z tym jeśli ktoś ma namiar na sprawdzonego i godnego polecenia: - architekta do adaptacji projektu (dom parterowy bez poddasza) - kierownika budowy to będę wdzięczny za namiary (na priv, e-mail, lub odpowiedź w wątku) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkza 21.02.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 22.02.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Witam! Doradzcie gdzie kupić żwirek - taki do wysypania w ogródku, najchętniej okrągłe kamyki ok 1-2 cm - pewnie z kilka ton. PozdrawiamWanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.02.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Witam! Doradzcie gdzie kupić żwirek - taki do wysypania w ogródku, najchętniej okrągłe kamyki ok 1-2 cm - pewnie z kilka ton. Pozdrawiam Wanios Nie wiem dokladnie jaka to ulica ale powiem Ci jak dojechac ( mam nadzieje ze trafisz) Jedziesz sobie ulica Tysiaclecia od Pilsudskiego w prawo.Jadac od Golonoga to w lewo Mijasz rondo,Lidla,wiezowce po lewej stronie Przed wjazdem na DK 94 jest dosyc duze skrzyzowanie.Skrecasz w lewo( na tym skrzyzowaniu jest bodajze kierunkowskaz na Warszawe/Bielsko) Lecisz ta droga do konca Na koncu skrecasz w prawo Jak skrecisz po przejechaniu okolo 300-400 m jest tabliczka w prawo na firme zajmujaca sie kruszywami Bralem od nich podobny zwirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.02.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witam! Doradzcie gdzie kupić żwirek - taki do wysypania w ogródku, najchętniej okrągłe kamyki ok 1-2 cm - pewnie z kilka ton. Pozdrawiam Wanios http://www.kamiensosnowiec.pl/kategoria.html?id=48 Takze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.02.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Witam!! Szukam dobrego stolarza, co potrafi zrobic drzwi wewnetrzne. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewela 27.02.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam, Nie chce się ktoś pozbyć przypadkiem słupa takiego 5m przynajmniej? może być betonowy,drewniany,pcv.......potrzebuję postawić tymczasowo na działce żeby podłączyć prąd na budowę...... ewela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 28.02.2008 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam, Nie chce się ktoś pozbyć przypadkiem słupa takiego 5m przynajmniej? może być betonowy,drewniany,pcv.......potrzebuję postawić tymczasowo na działce żeby podłączyć prąd na budowę...... ewela Muszę zapytać sąsiada, który miał słup na działce i ....już go nie ma ...... tylko, że on miał jakieś 4m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa-i-Przemek 04.03.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witam potrzebuje blaszaka na budowe moze ktos ma odsprzedac???? szukam tez godnego polecenia tartaku i w miare niedrogiego. Siewierz dosc drogi policzyli wiezbe i powiedzieli 10 500zl Moze ktos bedzie mogl cos pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 04.03.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Blaszak będę miał na zbyciu za kilka miesięcy jeśli Cię to ratuje. Jeśli chodzi o tartak, to wszystko zależy ile tej więźby masz. Ja na swój dom dałem 9000zł netto w zeszłym roku - w okolicach wakacji. Drewno trochę od tego czasu zdrożało. W okolicy możesz się zorientować w Gródkowie, ja osobiście sprowadzałem z Bielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa-i-Przemek 05.03.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 witam.... blaszaka potrzebuje na juz jesli chodzi o wiezbe to byłam tez w malych tartakach np. niegonowice i tam Pan powiedzial 7 500 tys. tylko boje sie wziasc drzewo z jakiegos nieznanego miejsca. A moze znacie ten tartak i ktos ma jakies opinie. pozdr. ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula00 05.03.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cześc, ma ktoś może namiary na architekta z okolic Sosnowca lub DG , który naniesie niewielkie zmiany w projekcie?Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 12.03.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Cześc, ma ktoś może namiary na architekta z okolic Sosnowca lub DG , który naniesie niewielkie zmiany w projekcie? Z góry dzięki. ja też szukam tylko, że do większych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.03.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekDG 14.03.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam forumowiczów Zagłębia Poszukuje kontaktu z osobami które budują dom Borowik z Horyzontu , mam kilka pytań co do budowy ? Mam pytanie również co sądzicie o bloczka fundamentowych z betoniarnia z S-ca Zagórze ? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 14.03.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Jeśli chodzi o betoniarnię na ul. Modrzwiowej, to mogę powiedzieć, że bloczki były tanie. Na pewno nie są najwyższej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 17.03.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Cześc, ma ktoś może namiary na architekta z okolic Sosnowca lub DG , który naniesie niewielkie zmiany w projekcie? Z góry dzięki. ja też szukam tylko, że do większych... Ja mama architekta,który robił mi adaptację z Będzina ul.Krasickiego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts