ewela 11.07.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 dzięki, stal już kupiona i zalana teraz ściany rosną potrzebuję stemple budowlane!! może ktoś się chce pozbyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMK 15.07.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witam! Mam do sprzedania barak budowlany. Wymiary dł.6,4m szer.2,4m wys. 2,6m. Barak posiada dwa okratowane okna ("zabite" styropianem), drzwi wejściowe zamykane na kłódkę. Stan dobry. Cena 2000zł. Transport własny. Barak znajduje się na mojej działce w Niegowonicach k. Zawiercia. http://img261.imageshack.us/img261/2783/98402897zi7.th.jpghttp://img261.imageshack.us/img261/8779/28554285kt7.th.jpghttp://img261.imageshack.us/img261/949/obraz007lp2.th.jpghttp://img261.imageshack.us/img261/821/obraz006dy2.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariuszsz 16.07.2008 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witajcie Poszukuję namiarów na solidnych a zarazem nie zdzierających ekip do :-tynków i wylewek maszynowych -zabudowy poddasza płytami K-G Podeslijcie ziomki cosik na prv , robota do wykonania w okolicach D.G - Będzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam wszystkich budujących Zagłębiaków W związku z przebudową domu poszukuję architekta. Plany są niezbędne do otrzymania pozwolenia na budowę. Planowane prace to: adaptacja poddasza z budową schodów, wstawienie okien dachowych, niewielkie przebudowy wewnątrz budynku. Może ktoś z Was korzystał z tego typu usług i może podzielić się doświadczeniami i oczywiście polecić kogoś godnego zufania. Szczytem marzeń byłby architekt i kierownik budowy w jednym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariuszsz 20.07.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 W związku z przebudową domu poszukuję architekta. Ja korzystalem jesienią z uslug p R.Maliny , pracownia jest przy Sączewskiego na tym samym pietrze co znajduje sie sąd.Numeru nie pamietam ale jest to na wprost tego banku na rogu.Nie zdarli ze mnie a projekt po adaptacjach mialem w 9 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Ja korzystalem jesienią z uslug p R.Maliny , pracownia jest przy Sączewskiego Nie zdarli ze mnie a projekt po adaptacjach mialem w 9 dni. Sączewskiego -ok - ale w jakim mieście (czyżby Będzin ?? ) A co to znaczy ,że nie zdarli z Ciebie ? Darku powiedz mi proszę , czy projekt miałeś konstrukcyjno- budowlany, czy tylko budowlany - taki do złożenia na pozwolenie na budowe, czy projektant z tego biura jest jednocześnie kierbudem i czy projekt robiłeś na podstawie starych planów czy inwentaryzacji ? Rany zasypałam Cie pytaniami, a,e mam nadzieję,że nie sprawiam kłopotu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 05.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam Sąsiadów!Przyszłam po prośbie - szukam dla koleżanki ( jeszcze nie forumowiczki) architekta/projektanta, który wykona projekt rozbudowy starego domu w Dąbrowie Górniczej.Możecie kogoś polecić?Pozdrawiam wszystkich.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 aka-jonek spójrz wyżej - Darek polecał projektantów z Będzina.On sobie chwałil.Ja znalazłam gościa zza Bielska, zobaczymy co zdziała jesteśmy umówieni na niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 05.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 szukam ziemi ogrodowej, takiej bardziej gliniastej, bo u nas prawie piach, jakby ktoś z okolic sosnowca, dąbrowy, będzina, mysłowic miał np. spod wykopu fundamentów lub z innych źródeł szukam jeszcze ekipy do kładzenia tynków mechanicznych, telefon i stawka za metr namiary proszę na priva serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 06.08.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 w jakich cenach u nas piasek i gdzie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelika_p 11.08.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam, jeśli ktoś z Was zaczyna swoją przygodę z budowaniem, mam do sprzedania kontener budowlany - w naprawdę dobrym stanie, cena do negocjacji. Więcej info pod linkiem w ogłoszeniachhttp://forum.muratordom.pl/sprzedam-kontener-budowlany,t137571.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.08.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 ech ja juz trace nadzieje ze kiedykolwiek cos kupie - tzn jakas dzialke. szukam roznymi sposobami, teraz to juz nawet dzialki ze starym domem. ale zawsze cos nie tak mi sie wydaje, przede wszystkim ceny zwariowane a i oferty nieciekawe. macie jakis niezly patent na moje bolączki ? No widzisz... masz takiego bóla jak ja miałam. Już jako dziecię ubzdurałam sobie, ze zamieszkam na Górce w Gołonogu i jak dziecię dorosło planów nie zmieniło. Jak działki na Górce po 60 zł/m2 były - to ja miałam max 40zł na m2, jak juz było "uzbierane" te 60 zł na m2 to w kraju dziwne rzeczy się zadziały i metr ziemi na Górce kosztował od 150-250 zł/m2. Ale, że baba jak sie uprze to dostanie - to wygrzebała ogłoszenie , że działka z domem do sprzedania i nie ma bata - musi być baby. W kwadrans była spisana umowa przedwstępna. A teraz kombinuję co z ta chałpą zrobić - bo za fajna by wyburzyć i za bylejaka by w niej mieszkać... No i planujemy przebudowę (lada chwila zaczynamy) tyle tylko, że już wiem...że taniej budować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 24.08.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 No widzisz... masz takiego bóla jak ja miałam. Już jako dziecię ubzdurałam sobie, ze zamieszkam na Górce w Gołonogu i jak dziecię dorosło planów nie zmieniło... Witam sąsiadkę! pochwal się gdzie Twoja działka - czy to ta pomiędzy 'serpentyną' a 'tunelem'? (bo coś się tam ostatnio dzieje). Ja mieszkam na ul. Bratków. Aha - i szacunek za realizację dziecęcych plnów Pozdrawiam Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam sąsiadkę! pochwal się gdzie Twoja działka - czy to ta pomiędzy 'serpentyną' a 'tunelem'? Niestety nie to miejsce - przeciwna strona Górki - Gdyby Baba chodziła do kościoła to by usłyszała z ambony, że Franciszkanie ziemię sprzedaja, a że nie chadza to dowiedziała się , ale juz było po ptokach - wszystko sprzedane. Robiliśmy ze ślubnym przymiarki do chaty przy "tunelu", ale pan zaśpiewał milion dwieście i wymiękliśmy. Kupiliśmy więc chałpę na Górce i będziemy ją przekopywać. Aha - i szacunek za realizację dziecęcych plnów Jak poznasz motywacje tych planów - to szacun sie zmniejszy - a mianowicie - jako dziecię chodziłam z babcia na cmentarz na Górkę i wymyśliłam sobie, ze jak tam zamieszkam to nie trza bedzie pokonywać tej cholernej góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 25.08.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Jak poznasz motywacje tych planów - to szacun sie zmniejszy - a mianowicie - jako dziecię chodziłam z babcia na cmentarz na Górkę i wymyśliłam sobie, ze jak tam zamieszkam to nie trza bedzie pokonywać tej cholernej góry A Tatry to jeszcze z gorki widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A Tatry to jeszcze z gorki widac? Jak masz sokoli wzrok i piekna pogoda jest to szczyty Tatr mozna zobaczyć. Przy mniejszej ostrości wzroku Babią i Baranią - można pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojdylam 26.08.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam Pod koniec września będziemy mieć gotowy projekt domu wraz ze wszystkimi potrzebnymi dokumentami do pozwolenia na budowę. Proszę o informacje czy jest możliwe znalezienie firmy która jeszcze w tym roku wykona fundamenty a w przyszłym roku stan surowy? Jeżeli jest to możliwe to proszę o informację jaki jest koszt robocizny za dom o powierzchni 280 m2 z garażem bez podpiwniczenia, z płaskim dachem. Dom będzie wykonany z silikatów bardzo prosta bryła budynku bez załamań itp. (składająca się z 2 prostokątów) Jeżeli ktoś może polecić solidną firmę budowlaną będę wdzięczny za namiary na PW lub bezpośrednio na mój e-mail: [email protected] pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 27.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ... Kupiliśmy więc chałpę na Szewców i będziemy ją przekopywać. Powodzenia zatem życzę i informuj o postępie prac Pozdrawiam Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 27.08.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A Tatry to jeszcze z gorki widac? Czemu 'jeszcze' ? Coś się z nimi stało? Pozdrawiam Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A Tatry to jeszcze z gorki widac? Czemu 'jeszcze' ? Coś się z nimi stało? Tatry stoja jak stały, ale powietrze jakieś mniej przejrzyste...jakieś bardziej miejskie , spalinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts