markoto 05.03.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Poszukuje dobrych i tanich specow do ocieplen, moze ktos ma namiary na takowych i moze sie podzielic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 05.03.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Markoto - co znaczy tanich? U nas robią 100 złotych za metr kw z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 To chyba nie jest tanio Choc nie znam cen na ten sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 06.03.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam Zagłębiaków Moglby ktos polecic dobrego i niedrogiego kierownika budowy z okolicDąbrowy Górniczej lub Zawiercia ? Bede wdzieczny. PozdrawiamPrzemekKontakt. 506-052-245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki_d 10.03.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kocham przedwojenne domki Więźbę kupowałam w tartaku w Mysłowicach, blachodachówkę w Dąbrowie w Bud-Macie, budujemy z porothermu i gazobetonu, a ceny zmieniły się już 3 razy Witam kolejnego desperata Dzięki za info, tyle, że: który tartak w Mysłowicach? (zadowolony z jakości ?), a z jakiego porothermu budujesz ? Jaki tam desperat ?!? to tak dla zabicia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kocham przedwojenne domki Więźbę kupowałam w tartaku w Mysłowicach, blachodachówkę w Dąbrowie w Bud-Macie, budujemy z porothermu i gazobetonu, a ceny zmieniły się już 3 razy Witam kolejnego desperata Dzięki za info, tyle, że: który tartak w Mysłowicach? (zadowolony z jakości ?), a z jakiego porothermu budujesz ? Jaki tam desperat ?!? to tak dla zabicia czasu Myslałam, że w Mysłowicach jest jeden tartak kupowałam w Drewtraku - jakość ponoc niezła , ja sie tam nie znam Porotherm mamy z Wienerberger;a 25 . Masz fajne hobby ja dla zabicia czasu to lubie w scrabble pograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 11.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witam muszę zakupić POROTHERM 25 proszę o informacje gdzie robiliście zakupy chodzi mi o składy w ok.Będzina pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 11.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam,Poszukuję solidnej ekipy od C.O., a także poszukuje kogoś od wylewek, proszę o namiary na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 11.03.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witam muszę zakupić POROTHERM 25 proszę o informacje gdzie robiliście zakupy chodzi mi o składy w ok.Będzina pozdrawiam Ja robię zakupy: Anitex. Handel materiałami budowlanymi Jana III Sobieskiego 394 42-580 Wojkowice 32 769 53 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 11.03.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witam muszę zakupić POROTHERM 25 proszę o informacje gdzie robiliście zakupy chodzi mi o składy w ok.Będzina pozdrawiam Ja robię zakupy: Anitex. Handel materiałami budowlanymi Jana III Sobieskiego 394 42-580 Wojkowice 32 769 53 57 dziękuję za odpowiedż-znam Anitex bo mieszkam niedaleko w Piekarach,a jak u nich z rabatami da sie jeszcze coś utargować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witam muszę zakupić POROTHERM 25 proszę o informacje gdzie robiliście zakupy chodzi mi o składy w ok.Będzina pozdrawiam Ja kupowałam w MASTMAXIE w Będzinie - mieli najlepszą cenę 25, chć nie wiem jak teraz Dzwoń 267 38 85,267 84 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 11.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witam muszę zakupić POROTHERM 25 proszę o informacje gdzie robiliście zakupy chodzi mi o składy w ok.Będzina pozdrawiam Ja robię zakupy: Anitex. Handel materiałami budowlanymi Jana III Sobieskiego 394 42-580 Wojkowice 32 769 53 57 dziękuję za odpowiedż-znam Anitex bo mieszkam niedaleko w Piekarach,a jak u nich z rabatami da sie jeszcze coś utargować? Jeżeli będziesz robic stale zakupy to tak, a jeśli jednorazowo jakieś drobne rzeczy to nie - zresztą tak jak wszędzie. Ja jak coś potrzebuje to idzę do nich z inną ofertą i jak mi dadzą taniej to biorę a jak nie to dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna1975 13.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witam wszystkich!My swój domek zaczynamy budować w lipcu 2009 na peryferiach Sosnowca. Od miesiąca obserwuję ceny materiałów budowlanych. Interesuje mnie m.in. porotherm 25 i dachówka Roben. Zgromadziłam kilka ofert i zastanawiam się czy te ceny jeszcze spadną. Jeżeli chodzi o porotherm to brutto od 6,48 do 5,80) - niezła rozbieżność. Z pewnością będę potrzebowała waszych dobrych rad i sprawdzonych kontaktów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 13.03.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witam wszystkich! My swój domek zaczynamy budować w lipcu 2009 na peryferiach Sosnowca. Od miesiąca obserwuję ceny materiałów budowlanych. Interesuje mnie m.in. porotherm 25 i dachówka Roben. Zgromadziłam kilka ofert i zastanawiam się czy te ceny jeszcze spadną. Jeżeli chodzi o porotherm to brutto od 6,48 do 5,80) - niezła rozbieżność. Z pewnością będę potrzebowała waszych dobrych rad i sprawdzonych kontaktów. Pozdrawiam witaj mogłabyś napisać z jakiej hurtowni masz najlepszą ofertę na porotherm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna1975 13.03.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Mastmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.03.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Mastmax tu masz namiary witam muszę zakupić POROTHERM 25 proszę o informacje gdzie robiliście zakupy chodzi mi o składy w ok.Będzina pozdrawiam Ja kupowałam w MASTMAXIE w Będzinie - mieli najlepszą cenę 25, chć nie wiem jak teraz Dzwoń 267 38 85,267 84 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam Wszystkich BudującychBędę budować w Będzinie Łagiszy, proszę o podpowiedzi dobrych i sprawdzonych firm budujących domy, lub ekip budowlanych. Czekam na razie na mapę do celów projektowych i nie mogę się już doczekać, potem jeszcze architekt i Starostwo Powiatowe i mam nadzieję że zaczniemy kopać fundamenty w czerwcu. Będziemy budować dom Gracja pracowni Horyzont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialy63 16.03.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam wszystkich.Kończę budowę na terenie gminy Psary powiat Będzin i poszukuję kogoś do wykonania przyłącza wody. Dokumnty mam skomletowane barkuje tylko dobrej firmy a trzeba sie przewiercic pod jezdnią. Jeśli macie jakiś sprawdzonych wykonanwców to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 18.03.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam wszystkich. Kończę budowę na terenie gminy Psary powiat Będzin i poszukuję kogoś do wykonania przyłącza wody. Dokumnty mam skomletowane barkuje tylko dobrej firmy a trzeba sie przewiercic pod jezdnią. Jeśli macie jakiś sprawdzonych wykonanwców to proszę o info. Witam my dopiero zaczynamy tzn.mamy fundamenty w tej samej gminie,o przyłączenie wody pytaliśmy ludzi którzy pracują w wodociągach,mąż wstepnie się z nimi dogadał ja mam pytanie czy masz namiary i mógłbyś polecić kogoś od podłączenia prądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialy63 18.03.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Gdzie dokładnie się budujesz, jeśli chodzi o prąd to mnie robił kuzyn jeśli jesteś zainteresowana to spytam, natomiast jeśli chodzi o wodę to panowie mnie też zapewnilai jeszcze w zeszłym roku że zrobią a teraz jak mam dokuemntacje to same problemy, a to za zimno to za mokro albo sprzęt się zepsuł. Więc szukam ekipy pewnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts