markoto 06.04.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 W obi jest teraz promocja na podbitke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 to nie moja jest... no raczej - bo ta po 22 zł/m2 , kurcze ale ta ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 to cena brutto czy netto?? ja potrzebuje 50m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 to cena brutto czy netto?? ja potrzebuje 50m2 netto , ale piszą, że możliwość zakupu w cenie netto - jak to rozumieć ?? bez faktury, czy taki rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 A gdzie tak pisza?? Chyba bez faktury raczej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abco 06.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 co prawda nie rozmawiacie o mojej podbitce, ale cena, która ja podałam to cena brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 07.04.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 KASIA1973 i Biały63 widzę, że budujecie się gdzieś w pobliżu ) My na razie skończyliśmy strop, kupiliśmy dachówkę RuppCeramiki (najlepszą cenę mieli w Ar-Budzie w Katowicach i mamy nadzieję, że ruszymy pełną parą. Czy orientujecie się ile w naszym regionie kosztuje elektryk? Ile jest za punkt? My wod-kan zaczęliśmy załatwiać z Panem z wodociągów, ale jestem średnio zadowolona Witaj Dobrusiak Jak Psary to w pobliżu,a gdzie konkretnie budujesz to podjadę popodziwiać. Namiary na elektryka dostałam od Białego63,ale jeszcze z nim nie rozmawiałam - u nas na razie przestój. Możesz mi napisać na priv jaki to Pan od wod-kan i dlaczego jesteś średnio zadowolona i ile wziął-jeśli możesz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Chciałam zapytać z kąt i za ile macie kierowników budowy? Nie za bardzo wiem gdzie szukać? Na zoltych tablicach informacyjnych niewiele, lub nic nie widac, moja p. architekt powiedziala mi dosyc wzsoka cene. Szukam dalej. Prosze podajcie namiary na swoich i ile placiliscie. Przepraszam za Polskie znaki, komp nie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puszka 15.04.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Szukam osoby z odpowiednimi kwalifikacjami i papierami która podpisze "Protokół badań i sprawdzeń wewnętrznej instalacji gazu" Gaz juz mam puszczony ale potrzebuje ten druczek aby złożyć wniosek o wydanie decyzji pozwolenia na użytkowanie w powiatowym inspektoracie nadzoru budowlanego. Instalacja gazowa mieści się w nieruchomości w Dąbrowie Górniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Puszka -idź do "gazowni", chocby tej w Gołonogu i zapytaj o kogoś z uprawnieniami - panowie po godzinach, pewnie chetnie zarobia pare złotych.Tylko nie mów, że o sam papier Ci chodzi, lecz o odbiór intalacji.a dogadacie się juz poza urzedniczymi murami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ODDAM GRUZ - PILNIE Może utwardzacie drogę, lub równacie działkę. bo moja działka przypomina kamieniołom , a juz 9 kontenerów wywiozłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 16.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ODDAM GRUZ - PILNIE Jak poczekasz do sierpnia to bede wiedzial czy bede potrzebowal, bo wtedy skoncze wyburzac. To sie okaze czy starczy mi mojego gruzu na wysypanie tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ODDAM GRUZ - PILNIE Jak poczekasz do sierpnia to bede wiedzial czy bede potrzebowal, bo wtedy skoncze wyburzac. To sie okaze czy starczy mi mojego gruzu na wysypanie tarasu. nigdy w zyciu nie planuje z tym czekać , chce się tego cholerstwa pozbyc już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 28.04.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam Gdzie na śląsku ( okolice Dąbrowy Gorniczej ,Sosnowca, Zawiercia)mozna po dobrej cenie kupic styropian do izolacji fundamentow.Jakis Aqua albo styrodur. i czy Czy 5cm styroduru Ursa wystarczy na izolacje fundamentow??Pod styropian bedzie 2x dysperbit a na zawnatrz folia kubelkowa? PozdrawiamDzieki z gorytel.506-052-245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 28.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CooleRek 28.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 WitamSprzedam melaminę budowlaną.Tel 0 606 488 771 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Aguśka. 04.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Byliśmy wreszcie u Pani architekt z ta przebudową naszej kostki... W każdy razie pewnie pojade od starostwa w Będzinie ale może wy coś podobnego wiecie, chcemy dobudowac do domu od strony tylniej (czyli nie widac by było) taki rodzaj tarasu- wiaty żeby na pietrze przez balkonowe okno można by było posiedzeć na tarasie a na dloe że by to coś służyło jako taka zabudowana wiata przed wejścem. To miało by około 20 m2 - myślicie że na takie cos tez potrzebuje projektów, cudów wianków, kierowników budowy itd? Może wystarczy samo zaśwadczenie ze sie takie cusik dobudowywuje? Co do gładzi ja mam wychodzi na to że sprawdzoną. Pokoje mi wygłaskali że mucha nie siada - ale nie oddam jej za żadne pieniądze póki całej chłupy nie skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Sprzedam barak i studzienke przylaczeniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabianek 05.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam! Szukam dostawcy pustaków Porotherm Wienerberger. Może macie info gdzie kupić w dobrej cenie ten materiał? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja kupowalam w Anitexsie w Wojkowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts