Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

dawno mnie nie było ale muszę się pochwalić, że w końcu 30 lipca dostaliśmy pozwolenie na budowę.

Teraz zaczynamy kolejne przeboje pod tytułem: kredyt :x

Ekipy nadal brak i trochę mnie to matrwi ale doszliśmy do wniosku, że nic na siłę. Jeśli nie znajdziemy ekipy to zaczniemy na wiosnę i świat się z tego powodu nie zawali.

Pozdrawiam wszystkich budujących :D

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję

Co do kwestii - "do dzieła" ,to jak tak dalej pójdzie to przyjdzie nam chyba własnoręcznie tę chałupkę stawiać. Pomału zaczyna mnie dobijać fakt, że nie mogę znaleźć jakiegoś normalnego wykonawcy. Narazie jeszcze się nie poddaję i szukam. Pożyjemy, zobaczymy...

Tak po cichutku podglądam Wasze budowy i żyję nadzieją, że może i nam sie kiedyś w końcu uda.

Pozdrawiam serdecznie

Dziękuję

Co do kwestii - "do dzieła" ,to jak tak dalej pójdzie to przyjdzie nam chyba własnoręcznie tę chałupkę stawiać. Pomału zaczyna mnie dobijać fakt, że nie mogę znaleźć jakiegoś normalnego wykonawcy. Narazie jeszcze się nie poddaję i szukam. Pożyjemy, zobaczymy...

Tak po cichutku podglądam Wasze budowy i żyję nadzieją, że może i nam sie kiedyś w końcu uda.

Pozdrawiam serdecznie

Kaczki3

Gratuluje PnB !!!

Cierpliwości życzę,bo sama jestem w gorącej wodzie kąpana i wiem jak to jest :lol:

Mam do Was pytanko: poszukuję "wypasionego" sklepu z ośiwetleniem na naszym terenie?

Czy ktoś coś zna i poleca?

ps: pisząc "wypasionego" mam na myśli asortyment nie ceny :lol:

Światły w TTW na Dąbrówce ma ogromny wybór tyle, że ceny wysokie, bo też lampy te z wyższej półki.

Nie polecam salonu z lampami na Roździeńskiego- oczka halogenowe, które tam były za 120 zł/szt kupiłam w Leroy za 53 zł. Ten sam producent, model itd.

W zasadzie to Leroy ma największy wybór w okolicy. Lampy tańsze i droższe, możliwość zamówienia z katologu i niejednokrotnie już miałam zamówić na allegro, a przy okazji innych zakupów w Leroy kupiłam lampę jeszcze taniej. Sprawdź sam, poszukaj w necie co ci się podoba i podjedź do Sosnowca, w końcu daleko nie jest.

Sama byłam zaskoczona, bo w innych budowlanych marketach z reguły ten sam asortyment i raczej tanie więc niekoniecznie atrakcyjne wyglądem lampy. Stoisko z lampami w Leroy- to moje największe, pozytywne zaskoczenie podczas wykończeniówki:)

W BRW też mają ciekawe lampy (Będzin- przy trasie niedaleko M1 i Chorzów przy DTŚ) i spory wybór. Trzeba jednak sprawdzać tu i tu bo jak się okazuje mają promocje na dany asortyment w innym czasie. Kupowałam serwis obiadowy i pojechałam do Chorzowa (znając cenę w Bedzinie) wracając akurat od rodziców- po tzw. drodze, a tu niespodzianka 300 zł drożej. Wtedy mnie uświadomili, że mają różne czasy wyprzedaży:)

Dziękuję

Pozdrawiam serdecznie

Mogę podać namiar na naszych górali od dachu,wiem,że robią też w Waszych oolicach :lol: .Bardzo szybko i solidnie,też mam ich z polecenia.A oni mają też ekipę górali do stanu surowego,można ich spytać o tel bo akurat nie mam

......dlaczego ja tą hurtownie znalazłam tak póżno :roll: kilka tysiaków zostałoby w kieszeni ....

Malka widzę, że jesteś bardzo "gospodarną" kobitką :lol: :lol: :lol: Czy możesz powiedzieć - jeśli ocieplałaś poddasze, gdzie kupiłaś wełnę mineralną i jaką kupowałaś? Byłabym ogromnie wdzięczna.

Jeśli ktoś kupił wełnę tanio to proszę o info :)

nie ocieplałam jeszcze poddasza, ale rozglądałam się za wełenką i jednak na allegro ceny sa najniższe....tylko trzeba opcję transportu dograć.

Gdyby udało nam się zgrać w kilka osób (2-3)było by taniej, a transport za free wtedy (ja moge odebrać własnym transportem z miejsca rozładunku na Zagłębiu

Hartwig

dzięki za kontakt

barto307cc

Mogę podać namiar na naszych górali od dachu,wiem,że robią też w Waszych oolicach .Bardzo szybko i solidnie,też mam ich z polecenia.A oni mają też ekipę górali do stanu surowego,można ich spytać o tel bo akurat nie mam

jeśli możesz to podaj na pw bardzo chętnie zadzwonię.

Pozdr

Monika$Seba - dzięki za odzew. Zajrzałam do Twojego dziennika - wnętrza rewelacja, całkowicie w moim typie.

W tym tygodniu muszę kupić te lampki, a szczególnie oczka i wszystko to co będzie montowane na poddaszu. A gdzie nabyłaś te lampki sufitowe z oprawką szklaną?

Ps: byłam niedawno nad zalewem w Rogoźniku :D

To chyba u Was powinnam oglosić

Lupus Data dodania ogłoszenia: 2009-07-21

Rodzaj ogłoszenia: Zaginiony

Pies rasy - Owczarek podhalański

Miejsce zaginięcia lub znalezienia psa:

Długołęka - Dolnośląskie

Treść ogłoszenia:

21.07 ok godz. 16-17 zaginął pies rasy Owczarek Podhalański. Prawdopodobnie pobiegł za grupą dzieci i stracił orientację. Jest młody, ma 8 mies., cały biały. Dla laika wygląda na dorosłego psa gdyż jest duży ale psy tej rasy rosną bardzo duże. Ma tatuaż nr C063. Lubi dzieci (mamy 2-letniego synka, który bardzo tęskni).

Fotka w ogłoszeniu:

http://zaginionepsy.pl/obiekt,921,Zaginiony,Dlugoleka,Lupus.html

Kontakt z włascicielem lub znalazcą:

Katarzyna

tel. 0-602-620-978

[email protected]

To chyba u Was powinnam oglosić

Lupus Data dodania ogłoszenia: 2009-07-21

Rodzaj ogłoszenia: Zaginiony

Pies rasy - Owczarek podhalański

Miejsce zaginięcia lub znalezienia psa:

Długołęka - Dolnośląskie

Treść ogłoszenia:

21.07 ok godz. 16-17 zaginął pies rasy Owczarek Podhalański. Prawdopodobnie pobiegł za grupą dzieci i stracił orientację. Jest młody, ma 8 mies., cały biały. Dla laika wygląda na dorosłego psa gdyż jest duży ale psy tej rasy rosną bardzo duże. Ma tatuaż nr C063. Lubi dzieci (mamy 2-letniego synka, który bardzo tęskni).

Fotka w ogłoszeniu:

http://zaginionepsy.pl/obiekt,921,Zaginiony,Dlugoleka,Lupus.html

Kontakt z włascicielem lub znalazcą:

Katarzyna

tel. 0-602-620-978

[email protected]

Ania, na wrocławskiej ...my to jeśli w ogóle Śląsk to w ostateczności górny :D