kaczki3 05.08.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam, dawno mnie nie było ale muszę się pochwalić, że w końcu 30 lipca dostaliśmy pozwolenie na budowę. Teraz zaczynamy kolejne przeboje pod tytułem: kredyt Ekipy nadal brak i trochę mnie to matrwi ale doszliśmy do wniosku, że nic na siłę. Jeśli nie znajdziemy ekipy to zaczniemy na wiosnę i świat się z tego powodu nie zawali. Pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 05.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 mam strzemiona, ale nie pamiętam ani rozmiaru, ani ilości - chcesz - sprawdzę ? jakieś pojedyncze pręty tez zostały Tak, poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 05.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Kaczki - gratuluję My też mamy przestój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Kaczki - to jak PnB jest, to do dzieła - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 06.08.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dziękuję Co do kwestii - "do dzieła" ,to jak tak dalej pójdzie to przyjdzie nam chyba własnoręcznie tę chałupkę stawiać. Pomału zaczyna mnie dobijać fakt, że nie mogę znaleźć jakiegoś normalnego wykonawcy. Narazie jeszcze się nie poddaję i szukam. Pożyjemy, zobaczymy... Tak po cichutku podglądam Wasze budowy i żyję nadzieją, że może i nam sie kiedyś w końcu uda. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hartwig 06.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 kaczki3, mogę dać namiary na ekipę "z gór", ale zlokalizowaną na naszym terenie. Goście budują do stanu surowego, są konkretni i z wykonanego kosztorysu wynika że atrakcyjni cenowo. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna7113 06.08.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dziękuję Co do kwestii - "do dzieła" ,to jak tak dalej pójdzie to przyjdzie nam chyba własnoręcznie tę chałupkę stawiać. Pomału zaczyna mnie dobijać fakt, że nie mogę znaleźć jakiegoś normalnego wykonawcy. Narazie jeszcze się nie poddaję i szukam. Pożyjemy, zobaczymy... Tak po cichutku podglądam Wasze budowy i żyję nadzieją, że może i nam sie kiedyś w końcu uda. Pozdrawiam serdecznie Kaczki3 Gratuluje PnB !!! Cierpliwości życzę,bo sama jestem w gorącej wodzie kąpana i wiem jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 06.08.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Hartwig, będę bardzo wdzięczna jeśli podeślesz mi namiary na PW.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 06.08.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Mam do Was pytanko: poszukuję "wypasionego" sklepu z ośiwetleniem na naszym terenie? Czy ktoś coś zna i poleca? ps: pisząc "wypasionego" mam na myśli asortyment nie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 07.08.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 ps: pisząc "wypasionego" mam na myśli asortyment nie ceny W moim przypadku powyższe spełniło Allegro. Coś tam kupiłem w Castoremie, coś w sklepie w Sosnowcu na Mireckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 07.08.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Mam do Was pytanko: poszukuję "wypasionego" sklepu z ośiwetleniem na naszym terenie? Czy ktoś coś zna i poleca? ps: pisząc "wypasionego" mam na myśli asortyment nie ceny Światły w TTW na Dąbrówce ma ogromny wybór tyle, że ceny wysokie, bo też lampy te z wyższej półki. Nie polecam salonu z lampami na Roździeńskiego- oczka halogenowe, które tam były za 120 zł/szt kupiłam w Leroy za 53 zł. Ten sam producent, model itd. W zasadzie to Leroy ma największy wybór w okolicy. Lampy tańsze i droższe, możliwość zamówienia z katologu i niejednokrotnie już miałam zamówić na allegro, a przy okazji innych zakupów w Leroy kupiłam lampę jeszcze taniej. Sprawdź sam, poszukaj w necie co ci się podoba i podjedź do Sosnowca, w końcu daleko nie jest. Sama byłam zaskoczona, bo w innych budowlanych marketach z reguły ten sam asortyment i raczej tanie więc niekoniecznie atrakcyjne wyglądem lampy. Stoisko z lampami w Leroy- to moje największe, pozytywne zaskoczenie podczas wykończeniówki:) W BRW też mają ciekawe lampy (Będzin- przy trasie niedaleko M1 i Chorzów przy DTŚ) i spory wybór. Trzeba jednak sprawdzać tu i tu bo jak się okazuje mają promocje na dany asortyment w innym czasie. Kupowałam serwis obiadowy i pojechałam do Chorzowa (znając cenę w Bedzinie) wracając akurat od rodziców- po tzw. drodze, a tu niespodzianka 300 zł drożej. Wtedy mnie uświadomili, że mają różne czasy wyprzedaży:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 07.08.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dziękuję Co do kwestii - "do dzieła" ,to jak tak dalej pójdzie to przyjdzie nam chyba własnoręcznie tę chałupkę stawiać. Pomału zaczyna mnie dobijać fakt, że nie mogę znaleźć jakiegoś normalnego wykonawcy. Narazie jeszcze się nie poddaję i szukam. Pożyjemy, zobaczymy... Tak po cichutku podglądam Wasze budowy i żyję nadzieją, że może i nam sie kiedyś w końcu uda. Pozdrawiam serdecznie Mogę podać namiar na naszych górali od dachu,wiem,że robią też w Waszych oolicach .Bardzo szybko i solidnie,też mam ich z polecenia.A oni mają też ekipę górali do stanu surowego,można ich spytać o tel bo akurat nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 09.08.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ......dlaczego ja tą hurtownie znalazłam tak póżno kilka tysiaków zostałoby w kieszeni .... Malka widzę, że jesteś bardzo "gospodarną" kobitką Czy możesz powiedzieć - jeśli ocieplałaś poddasze, gdzie kupiłaś wełnę mineralną i jaką kupowałaś? Byłabym ogromnie wdzięczna. Jeśli ktoś kupił wełnę tanio to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 nie ocieplałam jeszcze poddasza, ale rozglądałam się za wełenką i jednak na allegro ceny sa najniższe....tylko trzeba opcję transportu dograć. Gdyby udało nam się zgrać w kilka osób (2-3)było by taniej, a transport za free wtedy (ja moge odebrać własnym transportem z miejsca rozładunku na Zagłębiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 10.08.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Hartwig dzięki za kontakt barto307cc Mogę podać namiar na naszych górali od dachu,wiem,że robią też w Waszych oolicach .Bardzo szybko i solidnie,też mam ich z polecenia.A oni mają też ekipę górali do stanu surowego,można ich spytać o tel bo akurat nie mam jeśli możesz to podaj na pw bardzo chętnie zadzwonię. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 11.08.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Monika$Seba - dzięki za odzew. Zajrzałam do Twojego dziennika - wnętrza rewelacja, całkowicie w moim typie. W tym tygodniu muszę kupić te lampki, a szczególnie oczka i wszystko to co będzie montowane na poddaszu. A gdzie nabyłaś te lampki sufitowe z oprawką szklaną? Ps: byłam niedawno nad zalewem w Rogoźniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 To chyba u Was powinnam oglosić Lupus Data dodania ogłoszenia: 2009-07-21 Rodzaj ogłoszenia: Zaginiony Pies rasy - Owczarek podhalański Miejsce zaginięcia lub znalezienia psa: Długołęka - Dolnośląskie Treść ogłoszenia: 21.07 ok godz. 16-17 zaginął pies rasy Owczarek Podhalański. Prawdopodobnie pobiegł za grupą dzieci i stracił orientację. Jest młody, ma 8 mies., cały biały. Dla laika wygląda na dorosłego psa gdyż jest duży ale psy tej rasy rosną bardzo duże. Ma tatuaż nr C063. Lubi dzieci (mamy 2-letniego synka, który bardzo tęskni). Fotka w ogłoszeniu: http://zaginionepsy.pl/obiekt,921,Zaginiony,Dlugoleka,Lupus.html Kontakt z włascicielem lub znalazcą: Katarzyna tel. 0-602-620-978 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 To chyba u Was powinnam oglosić Lupus Data dodania ogłoszenia: 2009-07-21 Rodzaj ogłoszenia: Zaginiony Pies rasy - Owczarek podhalański Miejsce zaginięcia lub znalezienia psa: Długołęka - Dolnośląskie Treść ogłoszenia: 21.07 ok godz. 16-17 zaginął pies rasy Owczarek Podhalański. Prawdopodobnie pobiegł za grupą dzieci i stracił orientację. Jest młody, ma 8 mies., cały biały. Dla laika wygląda na dorosłego psa gdyż jest duży ale psy tej rasy rosną bardzo duże. Ma tatuaż nr C063. Lubi dzieci (mamy 2-letniego synka, który bardzo tęskni). Fotka w ogłoszeniu: http://zaginionepsy.pl/obiekt,921,Zaginiony,Dlugoleka,Lupus.html Kontakt z włascicielem lub znalazcą: Katarzyna tel. 0-602-620-978 [email protected] Ania, na wrocławskiej ...my to jeśli w ogóle Śląsk to w ostateczności górny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 no to sorki ten Wasz Śląsk mnie przerasta ciągle mi się miesza kto z górnego kto z dolnego a kto z zagłębia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 13.08.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Pozostało mi ponad 240 szt. pustaków stropowych teriva 1 oraz 2 belki stropowe ok. 3m. 60 cm. długości. Mam ok. 180 pustaków P+W 25 z Cerpolu-Kozłowice. Zainteresowanych zakupem proszę o kontakt na PW. Odbiór w Bobrownikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts