Arnika 07.10.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 nie ocieplałam jeszcze poddasza, ale rozglądałam się za wełenką i jednak na allegro ceny sa najniższe....tylko trzeba opcję transportu dograć. Gdyby udało nam się zgrać w kilka osób (2-3)było by taniej, a transport za free wtedy (ja moge odebrać własnym transportem z miejsca rozładunku na Zagłębiu Malka super byłoby My na razie robimy casting na ekipę od docieplenia, ale wszyscy deklarują się na październik/listopad więc prawdopodobnie pod koniec września będziemy się decydować na zakup mnie to wsjo rawno kiedy...najwyżej zrzucę wełne na hali i bedzie czekać na ekipę...rzuć okiem na allegro, przy większych ilościach mozna jeszcze te ceny negocjować, jakby tak ze 3 chałupy zebrać ..... jednim tirem przywiozą i z głowy Nie ukrywam, ze mnie by najbardziej Rockwool podchodził. czy zakupiłaś już wełnę? Jak nie to mnie będzie w niedługim czasie zakup dotyczył. Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 że ja ? czy Dobrusiak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 nie ocieplałam jeszcze poddasza, ale rozglądałam się za wełenką i jednak na allegro ceny sa najniższe....tylko trzeba opcję transportu dograć. Gdyby udało nam się zgrać w kilka osób (2-3)było by taniej, a transport za free wtedy (ja moge odebrać własnym transportem z miejsca rozładunku na Zagłębiu Malka super byłoby My na razie robimy casting na ekipę od docieplenia, ale wszyscy deklarują się na październik/listopad więc prawdopodobnie pod koniec września będziemy się decydować na zakup mnie to wsjo rawno kiedy...najwyżej zrzucę wełne na hali i bedzie czekać na ekipę...rzuć okiem na allegro, przy większych ilościach mozna jeszcze te ceny negocjować, jakby tak ze 3 chałupy zebrać ..... jednim tirem przywiozą i z głowy Nie ukrywam, ze mnie by najbardziej Rockwool podchodził. czy zakupiłaś już wełnę? Jak nie to mnie będzie w niedługim czasie zakup dotyczył. Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Chodziło mi o Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Nie kupiłam, czekam, sama nie wiem na co, moze na kopa w doopę Dostałam fajną ofertę od gościa z Bedzina, ale po comam magazynować wełnę, jak niema mi jej kto połozyć ...a ceny ciągle w dół, więc może zaczekam jeszcze trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 To może poczekamy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ja teraz będę potrzebowała styro na podłogę. Po ile płaciłaś?I gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Malka jak miło, że jesteś online . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heron 07.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 W Psarach przy drodze na Malinowice ( jest szyld )też mieszka geodeta, swego czasu mieszkał na Zamkowym w Będzinie. Za mapki daliśmy ok. 700 zł. Ja mogę dać namiar na geologa i fajną firmę budującą oczyszczalnie ścieków To ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ja teraz będę potrzebowała styro na podłogę. Po ile płaciłaś? I gdzie? kupowałam w HMB ze Styropolu po 42zł za paczkę I w Limarze w po 40 zł za paczkę (przez pomyłkę sprzedawcy ) firmy StyropJan - genialny, twardy i gęsty o niebo lepszy niż styropol ten po lewej na fotce http://lh6.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SoxxKDDZjUI/AAAAAAAADM0/ajla2g_9xeg/s640/DSCN4669.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heron 07.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam, czy możecie się podzielić info na temat ile płaciliście za mapke do celów projektowych? Może polecicie niedrogiego geodete? W razie czego piszcie na priva. Z góry dzięki. w Gródkowie na ul.Wspólnej mieszka geodeta jest wystawiony szyld-nie mam numeru telefonu,ale on nam robił mapki Dzięki za cynk - chyba odnalazłem go w zumi: Geomap S.C. Leszek Chromik, Michał Kaczmarek Tel: 608023666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heron 07.10.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Myślę, że o takie informacje Heronowi chodziło Szkoda, że ja tak późno odkryłam to forum. Popełniłabym mniej błędów. Pozdrawiam Arnika Tak! Dziękuje wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 07.10.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam, czy możecie się podzielić info na temat ile płaciliście za mapke do celów projektowych? Może polecicie niedrogiego geodete? W razie czego piszcie na priva. Z góry dzięki. w Gródkowie na ul.Wspólnej mieszka geodeta jest wystawiony szyld-nie mam numeru telefonu,ale on nam robił mapki Dzięki za cynk - chyba odnalazłem go w zumi: Geomap S.C. Leszek Chromik, Michał Kaczmarek Tel: 608023666 dokładnie ten adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja teraz będę potrzebowała styro na podłogę. Po ile płaciłaś? I gdzie? kupowałam w HMB ze Styropolu po 42zł za paczkę I w Limarze w po 40 zł za paczkę (przez pomyłkę sprzedawcy ) firmy StyropJan - genialny, twardy i gęsty o niebo lepszy niż styropol ten po lewej na fotce http://lh6.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SoxxKDDZjUI/AAAAAAAADM0/ajla2g_9xeg/s640/DSCN4669.JPG Dzięki Malka. To chyba za m3 wyjdzie ok. 84zł? czy dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dzięki Malka. To chyba za m3 wyjdzie ok. 84zł? czy dobrze myślę? w paczce jest cos koło 0,3 m3, więc na m3 wchodzą 3 paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 10.10.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Pozostały mi po budowie materiały:- pustaki terriva I w ilości ok. 200 szt. cena 2 zł. szt. - pustaki Mega-Max 25 P+W (375X250X238) w ilości 180 szt. cena 4 zł. szt- pustak MiniMax 120/220 (288X120X220) w ilości 200 szt. cena 2zł. szt.- pustak wentylacyjny (188X188X250 o150mm) w ilości 6 szt. cena 3zł. szt. Zainteresowanych proszę o kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateti 27.10.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 witam,Na początek pozdrawiam z pobliskich okolic Imielina, Jako że domek już stoi i dużo już zrobione, TO POSZUKUJĘ ekipy do instalacji CO/WOD/KAN. Proszę o namiary Pozdrawiam,Rafał GG 803485[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 29.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 WitamOdkupie porotherm , poroton 11,5cm w ilosci do 80 sztuk. Pozdrawiam506-052-245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.11.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Gdyby ktoś potrzebował siatkę leśną na ogrodzenie, to mam do odstąpienia 1 rolkę 50m. Nie potrzebowałam ogrodzenia na mojej ,,wsi", więc mi została. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 02.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 witam gdzie najtaniej kupię pustaki stropowe w okolicy? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts