netspiker 26.04.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Jeżeli mogę, podpinam się do pytania zadanego przez Dobrusiak i od siebie pytam jaka firmę od ociepleń i elewacji polecacie? Podbijam mojego posta bo jakos nie moge sie doczekac odpowiedzi Nikt tutaj jeszcze nie ocieplal i nie tynkowal domu ? Jakos w to nie wierze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrshark 08.05.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Pytanie z innej beczki, czy ma ktoś z was wentylację mechaniczną którą mógłby mi pokazać? Zastanawiam się poważnie nad założeniem takowej i chciałbym zobaczyć istniejące lub właśnie zakładane instalacje. Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martidg 09.05.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam , mam do Was pytanie. Kogo polecacie do wykonania fundament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 10.05.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Podbijam mojego posta bo jakos nie moge sie doczekac odpowiedzi Nikt tutaj jeszcze nie ocieplal i nie tynkowal domu ? Jakos w to nie wierze ... No więc ja mam już ekipę - na razie robią, ale jeszcze nie skończyli. Generalnie nie mam zastrzeżeń do ich pracy. Za robociznę biorą 25 zł/2, ale trzeba sobie samemu materiał zakupić. Jak u mnie skończą będę się dzielić namiarami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrshark 11.05.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 WitamMożecie mi polecić jakiegoś kierownika budowy (budowa będzie w Dąbrowie G.)Poszukuje takiego, który nie czepia się szczegółów ale też nie olewa sprawy (no i oczywiście nie skasuje zbyt dużo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.05.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam Możecie mi polecić jakiegoś kierownika budowy (budowa będzie w Dąbrowie G.) Poszukuje takiego, który nie czepia się szczegółów ale też nie olewa sprawy (no i oczywiście nie skasuje zbyt dużo) takie rzeczy tylko w erze ale serio, chciej kierownika,który się czepia, to dobrze wyjdzie Twojej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 17.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 (edytowane) Ja kierownika mam takiego, który na budowie był ze 2 razy. Teraz chyba wolałabym zapłacić więcej, ale żeby skontrolował mi pewne sprawy. Chciałam kiedyś zapoczątkować dzielenie się namiarami na osoby z których jestem zadowolona. Mam nadzieję, że pozostali też się będą dzielić (bo to dla budujących skarbnica wiedzy) Oto dalsza część: Jestem bardzo zadowolona z gościa od wykopów tzn. robi minikoparką. Chłopak kopał mi już pod ogrodzenie, jak gaz mi ciągnęli i jeszcze będę go brała do do ogrodzenia z jednej strony. Polecam bo sprytny jest i jestem zadowolona tel. do niego: 501-597-671 Edytowane 17 Maja 2010 przez Dobrusiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 17.05.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Podbijam mojego posta bo jakos nie moge sie doczekac odpowiedzi Nikt tutaj jeszcze nie ocieplal i nie tynkowal domu ? Jakos w to nie wierze ... I jeśli się mogę wypowiedzieć jeszcze w tym temacie: ocieplam i jak się skończą te choler...ne ulewy będę tynkować dom. Jedne z najtańszych tynków mają u Bednarka w Grodźcu. Ogłaszają się zresztą na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 18.05.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hmmm, widzę, że jestem najaktywniejsza na tym forum :D Czy możecie mi powiedzieć, gdzie kupowaliście podbitkę drewnianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.05.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dobrusiak, a skąd jest chłopak od minikoparki ? Nie kupowałam podbitki, ale ofert szukałam na drewno.pl ,naprawde dobre oferty sie trafiaja http://www.drewno.pl/gieldadrzewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 18.05.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Chłopak od minikoparki jest z Będzina. Ale prosto ode mnie jechał do Mysłowic kopać, więc myślę, że nie ma ograniczeń terytorialnych Dzięki za namiary na tę stronę bo naprawdę się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.05.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 A cenę podasz? może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 18.05.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dobrusiak jak tam ekipa od ocieplenia domu się spisała???polecasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 18.05.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dobrusiak jak tam ekipa od ocieplenia domu się spisała???polecasz??? Na razie ciężko powiedzieć, bo pogoda panów trochę przegoniła. Na razie położyli styropian i pierwszą warstwę kleju. Jeszcze mają położyć drugą warstwę, zeszpachlować i położyć tynk. Jak skończą to się wypowiem. Wiem, że w jednym miejscu mi źle styro położyli, bo nie zrobili "cegiełki":evil: ale za późno zauważyłam. Na duży plus gości to to, że są tani (a dla mnie na tym etapie budowy ma ogromne znaczenie). Poza tym co wyczytałam na forach to większość (oprócz tego nieszczęsnego kawałka ściany) robią dobrze. Moi rodziciele mieli niby super gościa - droga ekipa (czemu nam się wydaje, że drogo -znaczy dobrze:confused:) Okazało się, że tylko raz położyli klej, nie położyli listwy startowej i teraz aż słychać jak myszy pod styropianem biegają (jedynie mój kot ma zabawę bo siedzi ciągle przy domku i poluje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 21.05.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Czy możecie mi powiedzieć, gdzie jeździliście oglądać kuchnię. W przyszłym tygodniu chcę się wybrać na "casting" mojej przyszłej kuchni. Znajomi mówili, że duży wybór jest w Kalwarii Zebrzydowskiej. A gdzie jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 27.05.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Czy możecie mi powiedzieć, gdzie jeździliście oglądać kuchnię. W przyszłym tygodniu chcę się wybrać na "casting" mojej przyszłej kuchni. Znajomi mówili, że duży wybór jest w Kalwarii Zebrzydowskiej. A gdzie jeszcze??? Wiem że w katowickiej Agacie jest kilka takich firm, może coś uda się wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 a to zależy jakiego "typu" ma byc ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.05.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 pomożecie ????????????http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161403-Ktokolwiek-widzia%C5%82-ktokolwiek-wie- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radja13 04.06.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam, możecie mi polecić kogoś sprawdzonego do wykonania fundamentów? Budowa w Dąbrowie Górniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 17.06.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 a to zależy jakiego "typu" ma byc ta kuchnia Widzę, że już prawie nikt z Zagłębiaków tu nie zagląda. Kuchnie ostatecznie zamówiliśmy w Kalwarii. Cena dużo niższa niż w naszych śląskich salonach. Pewnie nie odwiedziłam wszystkich, ale między tą co zaproponował mi Pan a naszymi jest ok. 8 tys. różnicy a dla mnie to bardzo dużo :) Więc zadowolona jestem niezmiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts