misiekDG 08.08.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam Może mi ktoś podać namiary na osobę sprawdzoną , w rozsądnej cenie do murowania klinieru - poszukuje do ogrodzenia w Dąbrowie Górniczej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 rzuć okiem na mój komin, jeśli pasuje taka robota podam Ci na miary na majstra .Pytanie, czy bedzie miał wolny termin to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 11.08.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam Szukam ekipy do dachu-kompleksówkamacie jakieś sprawdzone i godne polecenia to proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 11.08.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 WitamMoże ktoś polecić z naszych okolic solidną a nie drogą firmę do tynkowania wewnątrz (tynk cementowo wapienny)Ile płaciliście za taki tynk(ile robocizna a ile materiały) Z góry dziękuję i Pozdrawiamkontakt mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorzcentrum 12.08.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam, Oddam pustaki stropowe 60-tki keramzyt (terriva) za darmo. Sprzedam pozostałe pustaki P+W Porotherm - 30 tki , 1,5 palety za symboliczną wartość. Warunek w obydwu przypadkach - odbiór i załadunek (Sosnowiec) we własnym zakresie. Dla zainteresowanych prześlę info mailem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GMZ 13.08.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 gdzie kupić w naszej okolicy impregnat Kuprafung P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remarbi 15.08.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam miałem ocieplać, ale pierniczę - nie ocieplam, ciepło jest przecież dlatego też chcę sprzedać mój styropian Platinum Plus fasada - 22m3 oczywiście tanio! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorzcentrum 21.08.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Cześć, podaj mi proszę na priv jaki dokładnie to styropian , grubość , frez czy nie na priv : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remarbi 21.08.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemko_ 23.08.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam wszystkich z ZAWIERCIA i pozdrawiam całe ZAGŁĘBIE. Buduję domek wg projektu indywidualnego: 200m pow. użytk; porotherm 30, ackerman, dachówka ceramiczna. PLAN NA 2010 - stan zero. Poszukuję namiarów na speca od wentylacji i kominka - najlepiej żeby to był ten sam gość. Ze swojej strony , mogę polecić parę osób, ekip budowlanych, od dachu/więźby. okolice Zawiercia +-25km.. POZDR. Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez Przemko_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz-w 23.08.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Wklej te ekipy z okolic Zawiercia. Ja zaraz zaczynam w Myszkowie i może to być dla mnie cenna informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 27.08.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam ponownie , jeszcze raz proszę o namiary na tynkarzy Może ktoś polecić z naszych okolic solidną a nie drogą firmę do tynkowania wewnątrz (tynk cementowo wapienny)Ile płaciliście za taki tynk(ile robocizna a ile materiały) Z góry dziękuję i Pozdrawiamkontakt mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 31.08.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam Potrzebuję osoby wystawiającej Certyfikaty Energetyczne od ręki:) Z góry dziekuję: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts