Adam___ 03.10.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 No jak na razie jak dla mnie to moze byc wtorek. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 05.10.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 "durno chmurno nie przyjemnieliźna plomba dzwoni w gębie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 ... a u mnie kaloryferki zrobiły się cieplutkie, od razu przyjemniej w mieszkanku... choć po licznych utarczkach ze spółdzielnią... W moim domku nikt mi łaski nie będzie robił, napalę w kominku i już... , albo sam włączę piecyk i centralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 06.10.2003 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Zapraszam Wszystkich we wtorek na godz. 16:10 (o godz. 16:00 zawożę żonę do centrum Dąbrowy i potrzebuję te 10 minutek żeby wrócić na moją budowę). Jeśli będzie padało to należy zabrać ze sobą gumiaki, bo w mojej glinie można "utonąć" po kostki... (kto będzie szedł za mną, to tylko zabłoci podeszwy ) Rena, prawdopodobnie będą jeszcze po południu we wtorek górale, którzy stawiają mi więźbę. Jeżeli nie masz jeszcze ekipy do dachu to możesz z nimi porozmawiać, ale musisz mieć ze sobą słownik góralsko-polski (pochodzą z Białki Tatrzańskiej) . Ja jestem z ich pracy bardzo zadowolony. Widać, że to dla nich "bułka z masłem". Krystian, Adam, Wowka- będziecie u mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 06.10.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Grzegorz - serdeczne dzięki za zaproszenie Ale jestem zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 06.10.2003 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.10.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Bardzo się postaram, daj bliższe namiary budowy (ulica) na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 06.10.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Grzegorz Moi płytkarze "dali ciała" i jestem umówiony na pertraktacje z nowym wykonawcą o 17. Oczywiście, liczę na spotkanie w innym terminie z jakimś dłuższym wyprzedzeniem Pozdraiam Może (tak na wszelki wypadek) dysponuje ktoś z Zagłębiaków jakimiś namiarami na solidnych płytkarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 06.10.2003 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Wowka, mój ślubny jest solidnym płytkarzem. Gdyby tylko nie był teraz na moim dachu.... dostałbyś namiary napewno. Wogóle mam się czym pochwalić, bo mój ślubny jest "złota rączka" i dużo na naszej budowie robi sam. Grzegorz dach już mam, a właściwie więźbę już mam, a ślubny bije teraz deski, ekipa się spisała.!! Teraz jeszcze pozostało pokryć papą wstępnego krycia i wyciągnąć kominy. I tu znowu mam problem: zaprzyjaźniona hurtownia z Częstochowy obiecała cegłę klinkierową "JOPEK" za przystępną cenę i tak już na tą cegłę czekam od początku września.Czy ktoś ma namiary na cegłę klinkierową grafitową JOPEK poniżej 1,40zł lub nawet za tą samą cenę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.10.2003 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Grzegorz.Siadlo mi autko ;( i jestem troche unieruchomiony ale postaram sie dotrzec.Jednoczesnie szukam booooooooogatego sponsora na nowe autko . Grzegorz to moze wzorem Wenecji zrobisz takie kladki zeby mozna bylo dotrzec bez porblemow do domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 06.10.2003 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Witam, Wowka, jakbyś podczas naboru płytkarzy musiał odrzucić jakiegoś trochę mniej "pasownego" a wolnego to daj znać. Mój płytkarz przy 30 PLN/m2 stwierdził. że u mnie nie zarobi i od Soboty idzie pracować do "bogatszego domu" Pozdr, Filo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.10.2003 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Witam wszystkich! Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą jak do mnie dotrzeć przedstawiam plan z zaznaczoną lokalizacją mojego domu: http://foto.onet.pl/upload/1/85/_160895_n.jpg Jest to wycinek (sektor) nr 10 planu Dąbrowy Górniczej z tej strony internetowej. Do zobaczenia dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 07.10.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 To chyba jakaś epidemia padła na "płytkarzy". Mój miał zacząć dzisiaj i właśnie godzinę temu zadzwonił,że nie przyjdzie bo mu się trafiła jakaś duuuuuża robota (nie kafelkowanie) za baaardzo duuuuże pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.10.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Marbo - Raczej nazwałbym to żniwamiAdam- dziękuję za kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 07.10.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Grzegorz.Jak tylko nasza komunikacja publiczna nie nawali i nie zaczna strajkowac to powinienem byc .Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 07.10.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Grzegorz ale pogode zamowiles .No ale mam nadzieje ze do 16 przestanie padac i ze troche wiaterek to wysuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 07.10.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 No normalnie jestem w szoku i pod wrazeniem.Nie wie jakim cudem ale znowu udalo mi sie zaczac nowa strone.Normalnie nie wiem co powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 07.10.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Grzegorz - jak to się robi z tymi obrazkami Też coś w stawię. W jakimformacie i w jakiej wielkości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.10.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 A u Grzegorza63 na budowie czeka dziś na nas (coby się nie poskręcać z zazdrości lub nie dostać zawału... ) taka oto pani... http://www.tomsk.net/~dimmi/news/nurses.jpg[/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.10.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Krystian - Zdaje się, że jednak oleję tego umówionego płytkarza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts