Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zapraszam Wszystkich we wtorek na godz. 16:10 (o godz. 16:00 zawożę żonę do centrum Dąbrowy i potrzebuję te 10 minutek żeby wrócić na moją budowę). Jeśli będzie padało to należy zabrać ze sobą gumiaki, bo w mojej glinie można "utonąć" po kostki... :lol: :lol: :lol: (kto będzie szedł za mną, to tylko zabłoci podeszwy :) )

Rena, prawdopodobnie będą jeszcze po południu we wtorek górale, którzy stawiają mi więźbę. Jeżeli nie masz jeszcze ekipy do dachu to możesz z nimi porozmawiać, ale musisz mieć ze sobą słownik góralsko-polski (pochodzą z Białki Tatrzańskiej) :D . Ja jestem z ich pracy bardzo zadowolony. Widać, że to dla nich "bułka z masłem". :p

Krystian, Adam, Wowka- będziecie u mnie??? :p

Grzegorz

Moi płytkarze "dali ciała" :evil: :evil: :evil:

i jestem umówiony na pertraktacje z nowym wykonawcą o 17.

Oczywiście, liczę na spotkanie w innym terminie z jakimś dłuższym wyprzedzeniem

Pozdraiam

Może (tak na wszelki wypadek) dysponuje ktoś z Zagłębiaków jakimiś namiarami na solidnych płytkarzy?

Wowka, mój ślubny jest solidnym płytkarzem. Gdyby tylko nie był teraz na moim dachu.... dostałbyś namiary napewno. Wogóle mam się czym pochwalić, bo mój ślubny jest "złota rączka" i dużo na naszej budowie robi sam.

Grzegorz dach już mam, a właściwie więźbę już mam, a ślubny bije teraz deski, ekipa się spisała.!! Teraz jeszcze pozostało pokryć papą wstępnego krycia i wyciągnąć kominy.

I tu znowu mam problem: zaprzyjaźniona hurtownia z Częstochowy obiecała cegłę klinkierową "JOPEK" za przystępną cenę i tak już na tą cegłę czekam od początku września.

Czy ktoś ma namiary na cegłę klinkierową grafitową JOPEK poniżej 1,40zł lub nawet za tą samą cenę????

Witam wszystkich! :p

Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą jak do mnie dotrzeć przedstawiam plan z zaznaczoną lokalizacją mojego domu:

http://foto.onet.pl/upload/1/85/_160895_n.jpg

Jest to wycinek (sektor) nr 10 planu Dąbrowy Górniczej z tej strony internetowej.

Do zobaczenia dzisiaj! :D