Wowka 08.10.2003 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Szadam Gratuluję http://obrazki.babiniec.pl/Powinszowania/pozdrawiam1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 08.10.2003 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 No sprobuje.Moze sie uda wkleic "mojego" pieska.Tzn jeszcze nie calkiem bo (i wkracza cenzura ) ale mam nadzieje ze wkrotce bedzie moj Ciekawe czy wyjdzie? http://puchate_kreple.webpark.pl/fotki/gama.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 08.10.2003 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 No normalnie jestem pod wrazeniem moich zdolnosci Wowka,jak tam negocjacje z plytkarzami?? Krystian - jak wygram to wtedy mozemy pogadac Grzegorz.To w koncu beda kopali czy nie?Chyba ze czekasz na forumowe konsultacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 08.10.2003 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Najpierw muszę znaleźć ten temat na forum, o którym pisał Krystian. Ekipa ma na razie zakaz dalszego zasypywania fundamentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 08.10.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 teraz uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://foto.onet.pl/upload/30/45/_161548_n.jpg Robie postępy. Odsyłam do galerii. Jest powalająca teraz oklaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.10.2003 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 No nie Adam, taka chata!!! Musisz ją sfilmować i wysłać na Konkurs Piękności . http://www.animowanegify.com/Rozne_Gify/Gify03.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.10.2003 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Acha, jakbyś jeszcze podał adres do Twojej galerii to już by było super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 09.10.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Na forum to Golgota szadama tam poinstalowałem linkihttp://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=11428&grupa=3&kat=0&a=szadam2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.10.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Fajna ta chatka Szadama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 09.10.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Witajcie, wreszcie jestem - nie mogłam się połączyć z netem przez 2 dni, a neostrady jak nie miałam tak nie mam. Do domu wróciłam... bardzo szybko mimo wszystko dziękuję Krystian za podwiezienie.... hi hi Adam, a Ciebie to ja skądś znam tylko nie wiem skąd?? Masz takie samo wrażenie?? Krystian teraz już wiem w jakich laskach gustujesz!! ładna fotka!! Grzegorz podobał mi się Twój dom!! Lubię takie zwiedzanie. Pozdrowienia do następnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.10.2003 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Witajcie, wreszcie jestem - nie mogłam się połączyć z netem przez 2 dni, a neostrady jak nie miałam tak nie mam. Do domu wróciłam... bardzo szybko mimo wszystko dziękuję Krystian za podwiezienie.... hi hi ... mimo wszystko... ???????????????????????????? ...tzn mimo co??????????????????// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.10.2003 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Hmm.Renata skad mozemy sie znac?? Ja z kolei moge powiedziec ze twarz Grzegorza wydaje sie mie znajoma Krystian."mimo wszystko" znaczy ze Renata gdzies po drodze jeszcze "zabladzila".Cokolwiek to znaczy ;)No ale wazne ze dotarla szczesliwie do domowych pieleszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.10.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 ...zbłądziła mówisz.....hmmm a odniosłem wrażenie, że to osoba bardzo rozsądna i rozważna... Rena no to jak to w końcu było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 10.10.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 A rozwazni to nie moga bladzic? Poza tym Krystian nie badz taki bardzo ciekawski.Czasami lepiej z duzo nie wiedziec Zreszta napewno jak w tym filmie Rena jest "Rozwazna i romantyczna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 10.10.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Grzegorz dzisiaj ja będę w Gołonogu. No i rzucę okiem Przygotuj gumiaki i laterkę bo pewnie będzie ciemniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.10.2003 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Szadam - ty lepiej okiem nie rzucaj, bo Ci się rozbije na ,,płocie" , lepiej wtargnij na budowę i opiernicz ekipę za montaż folii kubełkowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 10.10.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 ale ja jeszcze muszę wrócić do Prudnika Chyba, że zostanę przedstawiony jak ekspert kubełkowy. Odwalę szpanik i dostanę kubełkiem w głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.10.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 ... alebo jakąś dachówką z wysokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutka 10.10.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 cześć ! wpadłam na waszą grupę przypadkiem i bardzo się ucieszyłam że ktoś też buduje w tych okolicach, ale z tego co widzę to wy już macie prawie wybudowane chaty a ja chciałabym zacząć dopiero na wiosnę czy mogłabym liczyć na jakieś porady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 10.10.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 lutka - witaj. Oczywiście pytaj Ale mi się zrymowało Pozdrawiam krajankę, gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts