Grzegorz63 12.10.2003 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Pozdrowienia dla żony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.10.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Dzięki... . Czy u Ciebie też forum chodzi tak ,,mułowato" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.10.2003 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 13.10.2003 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Hej Zagłębiaki Troche tu jestem obce ciało, ale wpadłem tylko podziękować Grzegorzowi63 (On wie za co). A jako, że mężczyźni kwiatów nie potrzebują, to proponuje troche rozrywki w linku poniżej. Tylko nie sikać na buty . http://195.92.224.73/j20/content/host.asp Już zmykam. Pozdrowienia i powodzenia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 13.10.2003 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Trzeba dużej wprawy, żeby nie osikać butów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 13.10.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 No nie wiem jak to przezyje.No bede musial chyba isc do psychologa na seans ktory by mnoie zmobilizowal do dalszego dzialania.Czekalem i czekalem ale i to tak nic nie dalo Ide do psychologa na kozetke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 13.10.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 U mnie chodzi bez zarzutu.Smiga az milo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 13.10.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Moze ze tak fajnie to chodzi to "wina" tego lacza 10 MB.Sam juz nie wiem.Ale nie mam powodow by narzekac.Ale to tylko tak chwilowo.W domu czeka mnie znowu kochany modem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.10.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 W czwartek obmiary okienek... a może i umowa... Trzymajcie kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 14.10.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 A u mnie w kominku od kilku dni się pali. Ciepełko rozchodzi się po domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 14.10.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 W ogniu jest coś magicznego. Na razie palimy niewiele, bo jeszcze nie dojechało drewno, bardziej dla popatrzenia w ogień niż ogrzania domu.Choć i tak muszę przyznać , że jestem zaskoczona tempereturą na wylotach jaką dostarcza "garść" spalonej brzozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 14.10.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Marbo i dom zaczyna po prostu "żyć" Kapitalny jest widok z zewnątrz budynku, gdy wieczorem nieprzysłonięte jeszcze zasłonami czy też firanami okna "falują" migoczącym ogniem. Chciałbym sie ponadto podzielić jedna, zaskakującą kwestią "techniczną". Ekipa która u mnie montowała kominek była jedyną ekipą która po swojej robocie spakowała gruz i wszelkie inne śmieci do worów by wywieźć je ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 14.10.2003 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 ...Chciałbym sie ponadto podzielić jedna, zaskakującą kwestią "techniczną". Ekipa która u mnie montowała kominek była jedyną ekipą która po swojej robocie spakowała gruz i wszelkie inne śmieci do worów by wywieźć je ze sobą... Cud nad Wisłą!!! No chyba, że wywieźli je do pobliskiego rowu, albo lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 14.10.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Nie .... , Grzegorz. Wątpię by postąpili tak bezecnie. Firma sprawia b. korzystne wrażenie. Pracownicy są grzeczni, schludnie ubrani w jednolite kombinezony i co najważniejsze słowni. Po prostu taki mają styl pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.10.2003 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Krystian widze ze udalo Ci sie "dorwac" ekipe od okien. Powodzenia )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 14.10.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Nie .... , Grzegorz. Wątpię by postąpili tak bezecnie. Firma sprawia b. korzystne wrażenie. Pracownicy są grzeczni, schludnie ubrani w jednolite kombinezony i co najważniejsze słowni. Po prostu taki mają styl pracy. Witam, Wowka, jak reklama to reklama - podaj namiary na tą ekipę. Zaczynam rozpoznanie tematu kominka, więc chętnie skorzystam. Szukam również dobrej ekipy do zrobienia podbitki dachowej oraz speców od klejenia tapet z włókna szklanego - możecie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.10.2003 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Spece do kominka będą potrzebni również u mnie... Wowka wspominał coś kiedyś o jakiejś parapetówie... no to może będzie okazja docenić kominek... przed wigilią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.10.2003 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Filo - Twój post był nr 500 w wątku zagłębiowskim - gratulki , mnie udało się otworzyć drugą 500-kę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.10.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Dla zainteresowanych podaję adres internetowy firmy która budowała mi kominekhttp://www.kom-bud.alpha.pl/index/glowna.html Niestety, fotografii mojego kominka jeszcze tam nie ma.A co do parapetówy to może zdążę przed Wigilią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.10.2003 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Muszę się "zorientować", czy budują również kominki otwarte, bo taki chcę mieć w domu! U mnie na budowie już jeden komin sterczy ponad kalenicą!!! Kryzys na rynku materiałów dociepleniowych!!! Zamówioną wełnę lamelową Fasoterm 12 cm będę miał dopiero za miesiąc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts