Adam___ 23.10.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 No normalnie jestem pod wrazeniem.Daszek (tzn taki troche wiekszy ) u Grzegorza juz przykryty.Fajnie wyglada i Grzegorz jest juz chyba spokojniejszy . .Jeszcze tylko dachowka w kolorze jesiennego liscia (chyba sie nie pomylilem). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 24.10.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Melduję posłusznie:1. Lecę rąbać drzewo do rozpałki w kotłowni - pierwszy rozruch2. legary pokonane i zaczyna się przybijanie desek - będzie podłoga3. 2/3 łazienki już wykafelkowana4. osadnik gnilny oczyszczalni czeka w garażu na dziurę którą wykopiemy w sobotę.Byle by była pogodaNie wiem czy jeszcze żyję.lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 24.10.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Grzegorz sie nie odzywa to ja robie za kronikarza co tam u Niego na budowie Dach ma juz czerwono-niebieski. Czerwony bo jakims cudem pomalowany a z drugiej strony juz folie klada i jak tak im pojdzie to moze dzisiaj skoncza. Szadam To Ty juz dawno powinienes miec przyszykowane Z desek pewno jakies odpady zostana to bedziesz hajcowal az milo.Zeby Ci sie tylko woda nie zagotowala w rurkach.A zreszta jak sie zagotuje to bez wychodzenia z pokoju zrobisz sobie herbatke - spuscisz troche z kaloryfera i bedzie git Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 24.10.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 No to do domu...... Cześć Ponoć przyszły tydzień ma byc cieplejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ART-COM 24.10.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 http://WWW.KOTLY.COM.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.10.2003 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Deski na dachu podwójnie zakonserwowane (raz w tartaku, ale ponieważ trochę padało posmarowałem je jeszcze raz takim czerwonym świństwem o którym pisze kronikarz Gal-Anonim, czyli Adam___! ). Jutro dokończą kładzenie folii. I tak przez parę dni będę miał teraz niebieski dach, żeby ostatecznie skończyć na dachu w odcieniu "jesiennego liścia"! (ukłony dla Wowki!- Dąbrowa Górnicza staje się miastem ekologicznym, o czym świadczy większa ilość "jesiennych liści" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.10.2003 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 No to do domu...... Cześć Ponoć przyszły tydzień ma byc cieplejszy Ale raczej nie niedziela i poniedziałek...(dzisiejsza prognoza pogody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 24.10.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Grzegorz.Tak sie sklada ze jestes na "podgladzie" jak jade do Dabrowy - tzn do centrum - i zawsze sobie lukne co tam u Ciebie slychowac.No ale z rana nie zawsez tamtedy jade a wieczorkiem to nic nie widac . Moze bys zrobil jakas iluminacje Twojej budowy zeby cos tam bylo widac wieczorowa pora Tak na marginesie Cioeplo to jest teraz w Australii,tam sie teraz lato zaczyna Jutro "skontroluje" postep prac to dam znac co i jak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.10.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Szadam, zazdroszczę chodzenia po własnej podłodze, we własnym domu... , Grzegorz63 - jautro przejazdem rzucę okiem na postępy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.10.2003 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 ...no masz, zaproś takich dwóch to potem będą ciągle podglądać i komentować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.10.2003 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Napisz o której godzinie jeździsz wieczorem, to sobie zamontuję reflektor sterowany programatorem czasowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.10.2003 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 O, Krystian!!! Co Ty tu robisz!!! A kto zarabia teraz na Twój dom??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.10.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Cicho, trochę się obijam... , ale zaraz to nadrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.10.2003 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Cichutko zapytam:jesteś w pracy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.10.2003 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 24.10.2003 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 To rozne pory.Co to bylaby za kontrola jakby bylo wiadomo o ktorej bedzie Krystian pewnie do pracy idzie na 0.30 - tak jak ostatnio. Krystian - nie rzucaj tym okiem za mocno bo jeszcze zrobisz dziure w dachu i bedzie problem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.10.2003 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 No to szkoda, nie wypijesz ze mną browarka. Sączę już piąte, a kupiłem dzisiaj w Realu całą skrzynkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.10.2003 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 No nie!!! To ja miałem zacząć nową stronę!!! Adam___ , jak Ty to robisz, liczysz ilość postów, czy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 24.10.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 No normalnie jestem w szoku.Znowu udalo sie mi strone zaczac. Grzegorz - noc jest dluuuga i ciemna to moze uda Ci sie ta skrzynke do rana skonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 24.10.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Juz od jakiegos czasu sie zastanawialem komu sie uda nowa strone zaczac.Liczyc to nie licze.Jakos tak samo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts