Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No -od jutra Was Zagłębiacy odwiedzę. Od Poręby, przez Gołonóg, Sosnowiec, aż do Świętochłowic.

Oczywista, że na największe względy może liczyć Grzegorz. Po prostu jego budowy nie da się przegapić. :D

:lol: :lol: :lol:

Jestem gotowy do wizji lokalnej, choć dach mam dopiero niebieski, "połacony"! :wink:

Kurcze, snilo mi sie ze wybudowalem chalupke.Nawet do tej pory widze jej zarys mniej wiecej.Nie wiem jakim cudem ale postawili ja w chyba 2 dni.Najlepsze jest to ze postawili ja bez dogadania sie ceny.Potem jak przyszlo do konkretow to wydawalo mi sie drogo i postanowilem Was sie tutaj zapytac.Pamietam ze centralne chcialem sam robic :).

Domek byl pietrowy,wchodzilo sie do niego po schodach.

Moze to cos znaczy?

Musze jutro puscic totolotka to moze sie ten sen zrealizuje.

Pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia :)

Grzegorz chyba znalazl nowy sposob na sfinansowanie budowy.Pod brama zrobil parking dla samochodzikow.

Przejezdzalem to kilka ich stalo.

Moze Grzegorz jakos go rozreklamujesz ten parking to zawsze cos tam do kieszeni wpadnie ;)

No chociazby zeby bylo na kolki ktore kupiles we Wkret-mecie :)

Grzegorz te kolki to chyba Ci ze zlota wczesniej proponowali.

Ja jak sie pytalem o ocieplenie to dlugosci 160 bylo po okolo 30 groszy.No ale to tu na miejscu a u producenta to zawsze powinno byc taniej.

Krystian jak tam koza?Grzeje??

Tradycyjnie Adam___ rozpoczął nową stronę!!! :o :lol:

Parking pod moją posesją jest nielegalny, ale z racji dzisiejszego dnia patrzę na to "z przymrużeniem oka"! :wink:

Mało tego, przez te parę dni w roku nie można legalnie wjechać pod mój nowo budowany dom, ponieważ przy wjeździe od dołu (z Al. Piłsudskiego) jest ustawiany taki znak:

http://republika.pl/kierowcy/znakidr/z02s.gif

Aby się do mnie dostać, należy jechać z drugiej strony górki.

Co do kołków, to podobne do tych, które mi proponowano za 3 tys. zł, to we Wkręt-Metcie mógłbym kupić za około 1200 zł. Ja jednak wybrałem najtańsze z trzpieniami nylonowymi, długości 180 mm, po 0,21 gr za sztukę (brutto)... :p Uważam, że znakomicie spełnią swoją rolę, bo są naprawdę pierwszorzędnej jakości! :D

No własnie! Jak tak można! Wczoraj mało kary nie dostałem chcąc Ciebie odwiedzić. Najpierw rzuciłem okiem z zatoczki na drodze. Patrzę ogrodzenie otwarte, ktoś na w oknie coś oględał ( ok 14). Już miałem podjechać A tu !!!! Ten znak co powyżej. I koza zdechła. Zanim wieczorem przejechałem objazdem. Trudno się dziwić bo najpierw Świętochlowice, potem Poręba.

Grzegorz skoro je tak wychwalasz - tzn te kolki - to moze sie nawet wybiore po nie.To byloby nawet tak po drodze troche i mialbym okazje rodzinke odwiedzic :)

Tak mi do glowy wpadl taki pomysl.Zeby Grzegorz postawil wyzej wspomniany znak przy wjezdzie na swoja posesje.Z tabliczka ponizej tresci nastepujacej : "Nie dotyczy forumowiczów" :):):)

Grzegorz - to troche tych kolkow u Ciebie wyjdzie