Szadam 30.10.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 A co z wybuchem na Słońcu? Jak nasze dachy zniosą bombardowanie elektronami ? To są prawdziwe problemy - a Wy pogoda, ciepełko ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.10.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Szadam - łocholewcia, a u mnie okna nie wstawione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 30.10.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 No -od jutra Was Zagłębiacy odwiedzę. Od Poręby, przez Gołonóg, Sosnowiec, aż do Świętochłowic. Oczywista, że na największe względy może liczyć Grzegorz. Po prostu jego budowy nie da się przegapić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 30.10.2003 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 No -od jutra Was Zagłębiacy odwiedzę. Od Poręby, przez Gołonóg, Sosnowiec, aż do Świętochłowic. Oczywista, że na największe względy może liczyć Grzegorz. Po prostu jego budowy nie da się przegapić. Jestem gotowy do wizji lokalnej, choć dach mam dopiero niebieski, "połacony"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutella 30.10.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Witam Mam prosbe - prosze o kontakt jezeli macie namiary na sprawdzonego geodete, który w mozliwie najkrotszym czasie podzieli działke w Bedzinie. Dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 30.10.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Jutro prześlę Tobie nr telefonu na priv. Jest dokładny i do drogich nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.10.2003 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Szadam - a od kiedy zaczniesz jeździć przez Ogrodzieniec... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 30.10.2003 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Ups zapomnialem chyba dodac ze jest to prognoza dla Sydney U Grzegorza nic tylko dachowke klasc.Laty juz polozone to mozna pokrywac rezydencje Szadam robi sobie wycieczke.Ciekawe gdzie bedzie mial nocleg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 30.10.2003 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Witam Mam prosbe - prosze o kontakt jezeli macie namiary na sprawdzonego geodete, który w mozliwie najkrotszym czasie podzieli działke w Bedzinie. Dzieki za odpowiedz nutella, odbierz wiadomość! Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 30.10.2003 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Szadam robi sobie wycieczke.Ciekawe gdzie bedzie mial nocleg? Jak to gdzie??? W Ogrodzieńcu, w pięknym domu (chwilowo bez okien)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 31.10.2003 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Kurcze, snilo mi sie ze wybudowalem chalupke.Nawet do tej pory widze jej zarys mniej wiecej.Nie wiem jakim cudem ale postawili ja w chyba 2 dni.Najlepsze jest to ze postawili ja bez dogadania sie ceny.Potem jak przyszlo do konkretow to wydawalo mi sie drogo i postanowilem Was sie tutaj zapytac.Pamietam ze centralne chcialem sam robic . Domek byl pietrowy,wchodzilo sie do niego po schodach. Moze to cos znaczy? Musze jutro puscic totolotka to moze sie ten sen zrealizuje. Pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 31.10.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Wstawi się kozę do salonu i będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 31.10.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Jeszcze nie wyjechałem, ale za chwilę mam nadzieję, że jakoś się wyrwę. Będę jechał bardzo wolno, bo jak mam przywieźć wam kozę to muszę dostosować prędkość do jeje możliwości. Koza całej chaty nie ogrzeje, ale Krystianoa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 31.10.2003 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Koza jeszcze żyje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 01.11.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 hahahahahahahah....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 01.11.2003 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Grzegorz chyba znalazl nowy sposob na sfinansowanie budowy.Pod brama zrobil parking dla samochodzikow. Przejezdzalem to kilka ich stalo. Moze Grzegorz jakos go rozreklamujesz ten parking to zawsze cos tam do kieszeni wpadnie No chociazby zeby bylo na kolki ktore kupiles we Wkret-mecie Grzegorz te kolki to chyba Ci ze zlota wczesniej proponowali. Ja jak sie pytalem o ocieplenie to dlugosci 160 bylo po okolo 30 groszy.No ale to tu na miejscu a u producenta to zawsze powinno byc taniej. Krystian jak tam koza?Grzeje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 01.11.2003 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Tradycyjnie Adam___ rozpoczął nową stronę!!! Parking pod moją posesją jest nielegalny, ale z racji dzisiejszego dnia patrzę na to "z przymrużeniem oka"! Mało tego, przez te parę dni w roku nie można legalnie wjechać pod mój nowo budowany dom, ponieważ przy wjeździe od dołu (z Al. Piłsudskiego) jest ustawiany taki znak: http://republika.pl/kierowcy/znakidr/z02s.gif Aby się do mnie dostać, należy jechać z drugiej strony górki. Co do kołków, to podobne do tych, które mi proponowano za 3 tys. zł, to we Wkręt-Metcie mógłbym kupić za około 1200 zł. Ja jednak wybrałem najtańsze z trzpieniami nylonowymi, długości 180 mm, po 0,21 gr za sztukę (brutto)... Uważam, że znakomicie spełnią swoją rolę, bo są naprawdę pierwszorzędnej jakości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 01.11.2003 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 No własnie! Jak tak można! Wczoraj mało kary nie dostałem chcąc Ciebie odwiedzić. Najpierw rzuciłem okiem z zatoczki na drodze. Patrzę ogrodzenie otwarte, ktoś na w oknie coś oględał ( ok 14). Już miałem podjechać A tu !!!! Ten znak co powyżej. I koza zdechła. Zanim wieczorem przejechałem objazdem. Trudno się dziwić bo najpierw Świętochlowice, potem Poręba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 01.11.2003 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Grzegorz skoro je tak wychwalasz - tzn te kolki - to moze sie nawet wybiore po nie.To byloby nawet tak po drodze troche i mialbym okazje rodzinke odwiedzic Tak mi do glowy wpadl taki pomysl.Zeby Grzegorz postawil wyzej wspomniany znak przy wjezdzie na swoja posesje.Z tabliczka ponizej tresci nastepujacej : "Nie dotyczy forumowiczów" :) Grzegorz - to troche tych kolkow u Ciebie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.11.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Ludziska nie śmiejcie się z KOZY , bo coś mi się zdaje, że na początku grudnia zainstaluję sobie ze dwie , aby odmrozić dom i móc zrobić obróbkę okien od środka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts