Grzegorz63 03.11.2003 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Krystian, a może lepiej zapaść w grudniu w sen zimowy i obudzić się dopiero na wiosnę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 03.11.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Zainwestowałem w ekologiczny, biologiczny system alarmowy.Czaka mnie kilka miesięcy znoszenie trudów tego postęku.Mam nadzieję że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.11.2003 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Czyżby piesio??? Jaka rasa (czytaj: do jakiej rasy podobny)??? Jaki rodowód, myślę że zagłębiowski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 03.11.2003 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Szadam pochwal sie jaki to bedzie piesek.Jezeli to ma byc kurat pies. Ja tam czekam i sie juz doczekac nie moge.Mam tylko nadzieje ze pan piesek sie postaral i ze bedzie duzo wspanialych szczeniakow:) P.S. W wyniku przeprowadzonej dzisiaj kontroli stwierdzilem ze u Grzegorza juz zaczeli ocieplac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.11.2003 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Zaczęli ocieplać już w zeszłym tygodniu, tyle tylko, że kazałem im "lecieć" najpierw od strony północnej i wschodniej (coby nie zamarzło ), a tego z drogi głównej nie było widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 03.11.2003 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Bylem w Urzedzie i pytalem sie jak z ta rozbiorka.Teoretycznie to potrzebuje miec zgloszenie do nich.Dadza ale beda tez mieli wymagania. No ale "tak miedzy nami to niech pan rozbiera,potem geodeta naniesie zmiany i bedzie po sprawie".No to przynajmniej jedna sprawe ma z glowy. Ale zeby nie bylo za rozowo to nie maja planu zagospodarowania na moja czesc Ujejsca .Musze wystepowac do nich o te warunki i jeszcze do wodociagow zeby mi dali bumage ze dadza wode.Bez sensu.Mam wode na terenie ale to bylo zalatwiane ponad 2 lata temu to trzeba od nowa krecic to wszystko.Bez sensu. Gazu raczej nie bede mial.No chyba ze sie dogadam z sasiadem ze bedzie mozna od niego podciagnac.Ale to musi byc notarialnie zalatwione a to troche zakrecony czlowiek. Bo po moim terenie to nie pociagna bo nieoplacalne dla nich - jakies 150 metrow tylko do jednego budynku. Chyba bede musial zalozyc dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.11.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Krystian, a może lepiej zapaść w grudniu w sen zimowy i obudzić się dopiero na wiosnę??? No co TY Grzegorz63, wtedy przegapiłbym ogólnopolskie spotkanie forumowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.11.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Grzegorz63 - pogoda jest rewelacjna jak na listopad. Masz szanse ocieplić dom bez przeżywania stresu. Kiedy kończysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.11.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Grzegorz63 - nie musisz się spieszyć , ładna pogoda zapewniona do połowy grudnia, ... a potem... białe szaleństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 04.11.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Mój alarm to suka, w chwili obecnej raczej śmieszna niż groźna. Pochodzi z Prudnika ( bez papierów i gwarancji) i jak na te tereny przystało jest owczarkiem ( owczarczycą ) niemieckim ( cką). Dość mokra. Przed przeprowadzką chcę zaprogramować jej system w taki sposób, aby trochę obeschła i zrozumiała o co tu chodzi. Obecny mój mieszkaniowy system alarmowy 12 letnia jamnica popadła w lekką depresję i już nie gada ze mną. Chyba kupię kwiaty, albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.11.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Szadam, znam przypadki kiedy żony stają się mniej rozmowne znacznie wcześniej niż po 12-tu latach... Więc kup jej kość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 04.11.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 ŻONIE !!!!!!!!!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.11.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 ...nie, jamniczce, chyba, że nie ma już zębów, to wtedy jakieś żelki w kształcie kości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 04.11.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 No tak, jak się zagalopuję i tak dalej poprowadzę tę gadkę i żona to przeczyta to mnie .............................. pogryzie A potem usłyszę, że nie mam czasu i takimi pierdołami się zajmuję. I ma rację Żelki to nic, kupiłem świńskie ucho Ludzie! poważnie, nawet nie wiedziałem że tak można. Spreparowane świńskie ucho służy do wytworzenia miłej atmosfery wśród ekologicznych systemów alarmowych. Tylko mlaskanie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 04.11.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Też doświadczyliśmy zwierzęcej zazdrości.Kiedy w domu pojawił się kotek - szynszyla tak się obraziła, że nie "rozmawiała" i nie wychodziła z ukrycia przez ponad tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.11.2003 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 ... a potem szynszyla wyszła i kotek ją zjadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.11.2003 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Grzegorz63 - pogoda jest rewelacjna jak na listopad. Masz szanse ocieplić dom bez przeżywania stresu. Kiedy kończysz? Wszystko na to wskazuje, że ocieplenie skończę tym tygodniu! W przyszłym tygodniu na mój dach zaczną w końcu opadać "jesienne liście" Robena... Szadam, a uszy jej stoją (będą stały, mają stać...)? Bo ja też kiedyś w swoim życiu miałem "prawdziwego" owczarka niemieckiego. Ale wspominam go mile- kapitalna psina!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 04.11.2003 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Uszy w zasadzie stoją, chyba że leżą , razem lub osobno. Nasz weterynarz pierweszego kontaktu mówi że zna protoplastów, co zwiększa prawdopodobieństwo dobrego wyboru. Zresztą muszę się przyznać, że w nie wielkim stopniu zależy mi na 100% czystej krwi aryjskiej. Już się lubimy i to się liczy. Tylko ta depresja naszej Niuśki. Babcia Niusia atakowana przez budryskę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 05.11.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 ..nie ... jest rozejm, kot nie zbliża się do klatki a szynszyla nie "tupie" Siły nadzorujące przestrzeganie rozejmu czuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 05.11.2003 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Cześć! Sie macie??? Jak najdłużej bez mrozów!!! (to do złotej rybki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts