Adam___ 31.01.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Tylko tak sie zastanawiam co by tu zrobic zeby "ucelowac" jako pierwszy na nowej stronie.Tak myslalem zeby liczyc posty ale to nie wiem czy do konca wyjdzie bo posty jak beda rozniej dlugosci to wyjdzie ich inna ilosc. No to bede musial polowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 01.02.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 ...a wokół domu miny!!! Grzegorz zebys tylko przypadkiem o fosie nie zapomnial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.02.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Zapisuję się do zagłębiowskiego klubu abstynentów - też jestem nie....palący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.02.2004 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Widzę, że aktywność rośnie dopiero pod koniec strony... Ludzie - WIOSNA - na budowy... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.02.2004 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 A co, strona się już kończy? No to zabieram głos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.02.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Melduję się na posterunku A co do wiosny..... to jedank nie wiosenne ożywienie lecz raczej osłabienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.02.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Wowka - też chciałbym się wiosennie osłabić we własnym domu... Grzegorz63 - dziękuję za zabranie głosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.02.2004 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Wiecie co, z tym osłabieniem to chyba prawda... Nawet mi się nie chce jechać na budowę sprawdzić, czy dom jeszcze stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.02.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 ....a miałeś wstawiać okna... Wybrałeś już chociaż... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.02.2004 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 ...jeszcze nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 04.02.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Grzegorz dom jeszcze stoi Tzn stal wczoraj jak przejezdzalem.I wydawal sie byc w dobrej formie. Jakbys miala jakies pytania do daj znac.Bede przejezdzal to zobacze co i jak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.02.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 A ja w ubiegłym tygodniu byłem w Gołonogu. Nawet w pewnej chwili chciałem podjechać na górkę i zobaczyć wreszcie budowę Grzegorza (z pewnością rozpoznałbym ją po unikatowym ogrodzeniu ) ale zrezygnowałem ze względu na stromy ślizki, stromy podjazd i oczywiście jak to zwykle bywa - brak czasu. Niemniej co się odwlecze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.02.2004 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 ...Jakbys miala jakies pytania do daj znac.Bede przejezdzal to zobacze co i jak... Uff, dobrze, że dom jeszcze stoi!!! A biała buda w rogu działki- też jeszcze stoi??? (widać było tylko jej górę zza ogrodzenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.02.2004 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 A ja w ubiegłym tygodniu byłem w Gołonogu. Nawet w pewnej chwili chciałem podjechać na górkę i zobaczyć wreszcie budowę Grzegorza (z pewnością rozpoznałbym ją po unikatowym ogrodzeniu ) ale zrezygnowałem ze względu na stromy ślizki, stromy podjazd i oczywiście jak to zwykle bywa - brak czasu. Niemniej co się odwlecze..... ...to nie uciecze! Wowka, zapraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 04.02.2004 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Grzegorz to jest tzw "przerobienie' Dignozę taką postawiła moja żona patrząc jak przestało mi się chcieć. Lekarz w końcu, to jej wierzę. Mam autentyczny wstręt do roboty. Nawet haczyk na zegarek jest wyczynem.No ale Pnie i Panowie jeszcze parę dni a sezon ogórkowy w budownictwie się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 04.02.2004 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Budka jeszcze stala. No ale wiesz,bylo widac sam dach.Co sie dzieje ponizej to ciezko wyczuc. Nawet pustak (czy co to tam jest) ktory stoi na oknie balkonowym od strony drogi to jeszcze jest Nie wiem co w srodku ale miejmy nadzieje ze wszystko w jak najlepszym porzadku Pozdrawiam Aha I siatka do ocieplen (to chyba jest siatka bo z daleka ciezko poznac) ktora zwisa sobie z bokow okien to jeszcze tez jest Szadam co to za haczyk na zegarek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 05.02.2004 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Adam___, dzięki za fachowy nadzór mojej budowy . Dzisiaj sprawdzałem- wszystko w porządku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.02.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Grzegorz na jaki adres Ci fakture za nadzor podeslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.02.2004 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Adam_ - przypnij pinezką do płotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.02.2004 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 ...tak jest. Blachowkręty zabronione!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts