Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To jeszcze niechcący "nadepnęłam na odcisk" :oops:

Mam nadzieję, że nie wykluczycie mnie za to z Klubu :wink:

Pytam dziś o ceny usług, bo przyznam szczerze, że trochę mnie ich poziom zaskakuje (montaż drzwi, biały montaż). Biorąc pod uwagę pracochłonność np. przy układaniu glazury czy malowaniu to ceny jakie dzisiaj usłyszałam są trochę z innej półki. A może to dno w kasie tak mi zmienia pogląd na ceny :cry:

Edzia, Grzegorz. Z odciskami to u mnie spoko..... :wink:

Zły jestem nie na drzwi Pol-Skone (podobaja mi się) lecz na serwis tej firmy (jest do d......)

Co do ekipy montujacej to nie zlecałem tego żadnej ekipie autoryzowanej lecz panu Sylwkowi który jest złotą rączką (robił u mnie min. tynki maszynowe i regipsy) Wziął 50 zł za szt. drzwi. Drzwi były z futrynami regulowanymi. Materiał (dyble, pianka) moje

Pozdrawiam

Cały czas termin świąteczny jest aktualny... w międzyczasie zmieniła się tylko nazwa świąt... :p

A tak na serio. To wszystko jest juz właściwie gotowe. Nawet żyrandole i karnisze już wiszą. Brakuje jeszcze części firan i zasłon. Obecnie kupujemy meble i dywany. Chcemy się wprowadzić jak już będzie dom umeblowany. Ze starego mieszkania właściwie niewiele zabieramy.....

U Ciebie jak pamietam także wchodzi w grę termin Wielkiej Nocy....

Mój błąd...

Poprzednia odpowiedż była skierowana nie do Edzi (Pozdrawiam Cię Edzia http://home.wanadoo.nl/de.animaties/roos3.gif )

Ufff całe szczęście, że to pomyłka, bo właśnie Wowka kombinuję kiedy i czym Ci się naraziłam / nadepnęłam na odcisk :wink: / .Również Cię pozdrawiam i dziękuję za różę :)

Adam no wiesz toż ja Waszą sąsiadką jestem, klikam z Rybnika

To do fabryki Purmo masz o rzut beretem.

Tak mi sie skojarzylo.

To juz chyba skrzywienie zawodowe.Ze jak Edzia powiedziala o Rybniku to mi sie fabryka Purmo skojarzyla :)

Adam muszę przyznać, że "dziwne" masz skojarzenia z tym Purmo i Rybnikiem, bo to stosunkowo nowa firma i przyzanję , że sama często zapominam o jej istnieniu.

Mnie Rybnik kojarzy się z elektrownią...cóż też mam chyba skrzywienie zawodowe. :wink:

Pozdrawiam

Edzia

Adam muszę przyznać, że "dziwne" masz skojarzenia z tym Purmo i Rybnikiem, bo to stosunkowo nowa firma i przyzanję , że sama często zapominam o jej istnieniu.

Mnie Rybnik kojarzy się z elektrownią...cóż też mam chyba skrzywienie zawodowe. :wink:

Pozdrawiam

Edzia

Ja z kolei malo co slyszalem o elektrowni.Moze sie cos o uszy obilo ale nie zwrocilem uwagi

Niedlugo sie zacznie nowa strona

Ciekawe na kogo tym razem trafi :)

Jeden mały Rybnik a tyle skojarzeń i wspomnień :wink:

Adam każdy jest uwrażliwiony na swoim punkcie i na to zwraca baczniejszą uwagę. :)

Pozdrawiam budujących za miedzą i miłego dnia życzę...u mnie piękne słońce, u Was pewnie też :)

Edzia