Marbo 02.03.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Najmocniej przepraszam, że ... w klubie ... poruszam budowlany temat Wowka z tego co pamiętam jesteś już po montażu drzwi wewnętrznych - korzystałeś z usług jakiejś ekipy? Jeżeli tak to, jakiego rzędu są to koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 02.03.2004 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Z tego co pamiętam, to Wowka jest wściekły na Pol-Skone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 02.03.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 To jeszcze niechcący "nadepnęłam na odcisk" Mam nadzieję, że nie wykluczycie mnie za to z Klubu Pytam dziś o ceny usług, bo przyznam szczerze, że trochę mnie ich poziom zaskakuje (montaż drzwi, biały montaż). Biorąc pod uwagę pracochłonność np. przy układaniu glazury czy malowaniu to ceny jakie dzisiaj usłyszałam są trochę z innej półki. A może to dno w kasie tak mi zmienia pogląd na ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 02.03.2004 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 No więc Wowka, jak jest z tymi cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 02.03.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Adam no wiesz toż ja Waszą sąsiadką jestem, klikam z Rybnika To do fabryki Purmo masz o rzut beretem. Tak mi sie skojarzylo. To juz chyba skrzywienie zawodowe.Ze jak Edzia powiedziala o Rybniku to mi sie fabryka Purmo skojarzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.03.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Edzia, Grzegorz. Z odciskami to u mnie spoko..... Zły jestem nie na drzwi Pol-Skone (podobaja mi się) lecz na serwis tej firmy (jest do d......) Co do ekipy montujacej to nie zlecałem tego żadnej ekipie autoryzowanej lecz panu Sylwkowi który jest złotą rączką (robił u mnie min. tynki maszynowe i regipsy) Wziął 50 zł za szt. drzwi. Drzwi były z futrynami regulowanymi. Materiał (dyble, pianka) moje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 03.03.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Dzięki Wowka! Cieszę się, że nie zawodzi mnie jeszcze intuicja - w planie wydatków miałam dokładnie taką kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.03.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Mój błąd... Poprzednia odpowiedż była skierowana nie do Edzi (Pozdrawiam Cię Edzia http://home.wanadoo.nl/de.animaties/roos3.gif ) lecz oczywiście do Marbo i także Cię pozdrawiam http://home.wanadoo.nl/de.animaties/bloem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 03.03.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Jak tam z przeprowadzką Wowka - jeszcze przed czy już po ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.03.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Cały czas termin świąteczny jest aktualny... w międzyczasie zmieniła się tylko nazwa świąt... A tak na serio. To wszystko jest juz właściwie gotowe. Nawet żyrandole i karnisze już wiszą. Brakuje jeszcze części firan i zasłon. Obecnie kupujemy meble i dywany. Chcemy się wprowadzić jak już będzie dom umeblowany. Ze starego mieszkania właściwie niewiele zabieramy..... U Ciebie jak pamietam także wchodzi w grę termin Wielkiej Nocy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.03.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Mój błąd... Poprzednia odpowiedż była skierowana nie do Edzi (Pozdrawiam Cię Edzia http://home.wanadoo.nl/de.animaties/roos3.gif ) Ufff całe szczęście, że to pomyłka, bo właśnie Wowka kombinuję kiedy i czym Ci się naraziłam / nadepnęłam na odcisk / .Również Cię pozdrawiam i dziękuję za różę Adam no wiesz toż ja Waszą sąsiadką jestem, klikam z Rybnika To do fabryki Purmo masz o rzut beretem. Tak mi sie skojarzylo. To juz chyba skrzywienie zawodowe.Ze jak Edzia powiedziala o Rybniku to mi sie fabryka Purmo skojarzyla Adam muszę przyznać, że "dziwne" masz skojarzenia z tym Purmo i Rybnikiem, bo to stosunkowo nowa firma i przyzanję , że sama często zapominam o jej istnieniu. Mnie Rybnik kojarzy się z elektrownią...cóż też mam chyba skrzywienie zawodowe. Pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 03.03.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 ... Święta Wielkiej Nocy mają zmienne terminy . Myślę, że w kontekście przeprowadzki przypadną u nas po maturze (lub nawet egzaminach wstępnych) córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.03.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Fajne tematy...przeprowadzki, kinkiety, dywany... jak wiele mnie przyjemności czeka w dalekiej przyszłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 04.03.2004 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Adam muszę przyznać, że "dziwne" masz skojarzenia z tym Purmo i Rybnikiem, bo to stosunkowo nowa firma i przyzanję , że sama często zapominam o jej istnieniu. Mnie Rybnik kojarzy się z elektrownią...cóż też mam chyba skrzywienie zawodowe. Pozdrawiam Edzia Ja z kolei malo co slyszalem o elektrowni.Moze sie cos o uszy obilo ale nie zwrocilem uwagi Niedlugo sie zacznie nowa strona Ciekawe na kogo tym razem trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.03.2004 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Adam_ - musisz zwiększyć aktywność... EDZIA -...a swoją drogą, mnie się RYBNIK kojarzy z ładnym rynkiem, sklepem filatelistycznym na tym rynku, dworcem autobusowym i przesiadkami na trasie Wodzisław-Gliwice-Wodzisław... fajne studenckie czasy... ... acha i jeszcze z WKU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.03.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Jeden mały Rybnik a tyle skojarzeń i wspomnień Adam każdy jest uwrażliwiony na swoim punkcie i na to zwraca baczniejszą uwagę. Pozdrawiam budujących za miedzą i miłego dnia życzę...u mnie piękne słońce, u Was pewnie też Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.03.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 A dzięki Edziu - na całej połaci wyż, w przeróżnej postaci wyż, ...oby z tego pięknego słoneczka była jeszcze ciut wyższa temperaturka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.03.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Krystian w dzień to jest całkiem przyjemnie, ale w nocy mróz do - 12 st. brrrr. Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 05.03.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 A może tak gorące pozdrowienia ... podwyższą temperaturę? Albo gorąca dyskusja?! Ja w każdym razie GORĄCO pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.03.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 ... i od razu zrobiło się cieplej...na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts