Wowka 09.04.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Grzegorz. Potwierdzam, że ładne. Jeśli się zdecydujesz na zakup to musisz jednak uzbroic w cierpliwość przy wentualnych reklamacjach.Ich dział reklamacji działa fatalnie. Niemniej drzwi są OK.Na Wojkowickej (Hepi) kupowałem panele.... Jesli będziesz odpowiednio negocjował to są dość konkretni w upustach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.04.2004 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Nie wiem, czy to było "Hepi". Jadąc od Dąbrowy, skręcało się do nich w prawo (na przeciwko jest chyba zajezdnia autobusowa), potem chyba ze 100m prosto i duża hala, pośrodku dość dużo drzwi, po bokach powystawiane panele. Chyba zamówię u nich, ale do tego potrzebna mi jest żonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.04.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Tak, to tam. Czy interesują Cię tylko wejściowe czy także i wewnętrzne..... .Jeśli będziesz chciał kupić większą ilość to polecam także firmę Dekorgips w Strzemieszycach (ul. Rzeczna) Sa także dealerem Pol-Skone. Porównasz ich oferty cenowe. Ja tak zrobiłem ..... Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.04.2004 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 W Dekorgipsie na Rzecznej byłem wczoraj, ale rozmawiałem tylko o bramie segmentowej do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.04.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Widzisz jaki ten świat jest mały...... Rozmawiaj w marketingu z pania Bożeną lub panem Wojtkiem. A o rabacie z prezesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.04.2004 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Z okazji Świąt Wielkanocnych, składam Wam Wszystkim najserdeczniejsze życzenia zdrowia, szczęścia i wszelkiej pomyślności!!!http://zooiwiego.cb.pl/zajace/zajac7.gifhttp://zooiwiego.cb.pl/jajka/jajo5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.04.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Ciepłych ,pełnych radosnej nadziei Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą Zdrowia , szczęścia ,humoru dobrego a przy tym wszystkim stołu bogatego Mokrego dyngusa , smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka no i budowanie tez jak bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 12.04.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Swieta,Swieta i po Swietach. No i czas sie zabierac do roboty,tzn pracy. Za niedlugo trzeba bedzie sprzeta koszacego odpalic bo trawa juz calkiem,calkiem Drzewa juz paczki puszczaja a jedno - nie wiem co to jest - juz nawet kwitnie. Slowem wiosna pelna geba . No i moja psia tez wiosne czuje .Gosci juz mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.04.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 No to witajcie w Świątecznej końcówce... jak tam wam poszło oblewanie... ? moje kobitki się uzbroiły, ale ja potajemnie zaopatrzyłem się w większy kaliber... ale były mokre, mówię wam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 13.04.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 No i co tam Grzegorz w domku slychowac dobrego. Uprzejmnie "donosze" ze dzisiaj Grzegorz byl u siebie w domku. Nie wiem jak to potraktowac bo tego nie zglosil i chcialem juz na interwencje jechac Na drugi raz daj znac co bym nadaremno nie jechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 14.04.2004 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 No i co tam Grzegorz w domku slychowac dobrego. Uprzejmnie "donosze" ze dzisiaj Grzegorz byl u siebie w domku. Nie wiem jak to potraktowac bo tego nie zglosil i chcialem juz na interwencje jechac Na drugi raz daj znac co bym nadaremno nie jechal Wpadłem w "przedVATowski" szał. Co chwilę jeżdżą do mnie różni i mierzą: a to drzwi, a to bramę garażową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.04.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Grunt to zachować spokój... Dach nabierze kolorów za trzy miesiące, ale dachówka i rynny, (tak tylko aby się dostosować do większości) zapłacone w...marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.04.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 No to sie spiesz bo duzo czasu nie zostalo. Tez jeszcze musze poszalec i kupic klej do docieplen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.04.2004 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 ...Dach nabierze kolorów za trzy miesiące... Jeśli to nie tajemnica, to jakich kolorów nabierze Twój dach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.04.2004 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 ...Tez jeszcze musze poszalec i kupic klej do docieplen... Polecam "Kropelkę", albo "Super Glu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.04.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Mój ulubiony (po zielonym i niebieskim) czyli... BRĄZOWY... ...jak cokół i kominy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 15.04.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Polecam "Kropelkę", albo "Super Glu"... Nie wiesz przypadkiem gdzie mozna kupic cala beczke? Mysle ze by wystarczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 16.04.2004 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Adam___, a styropian już masz? Pamiętam Twoje rozterki z zeszłego roku: "kupić ten styropian, czy nie?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 16.04.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Styropian juz mam. Tzn mam ale jeszcze nie mam. Jest zaplacony i czeka na odbior w hurtowni Teraz musze ten nieszczesny klej kupic Tylko jaki i gdzie.Oto moj dylemat teraz. No ale bede musil cos wytmyslec przez te 2 tygodnie ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 16.04.2004 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 ...Jest zaplacony i czeka na odbior w hurtowni ... Ja w ten sam sposób mam "załatwione" okna, drzwi, bramę garażową, tynki, wełnę, styropian pod wylewki... i co jeszcze- nie wiem. Czyli niby mam, ale jeszcze nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts