Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Sklep nazywa się JOYSK, albo JEYSK (jakoś tak podobnie). Najbliższy znajduje się w Zagórzu w pawilonie na Braci Miroszewskich (po prawej hala sportowa, zjeżdżasz z górki i masz go po lewej), albo na pasażu w PLEJADZIE na Środuli. Ostatnio reklamuje się ROLLER w Czeladzi, że likwidują sklep i wszystko wysprzedają za niskie ceny. :wink:

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

JYSK sie toto nazywa.Dzieki bardzo.

Nie wpadlem na to zeby tam podjechac.

Co do ROLLER-a to mam mieszane uczucia.Nie to zeby tam bylo jakies badziewie.

Tylko ze Media Markt tez kiedys zamykali.Ludziska walili jak nie wiem co.Ze niby super tanio i wogole.

A oni zamkneli tylko na inwentaryzacje i za 2 dni otworzyli :).

Jakos nie wierze M1.

Ale sie przejade.W koncu to po drodze z Katowic do domu :)

Krystian, to zaszczyt gościć LIDERA FORUM!!! w naszej skromnej Grupie Zagłębiowskiej! :D :wink:

Nie jestem w temacie :(.Mozecie mnie oswiecic ??

W Kaczorze to specjalnie duzego wyboru niema.Tzn niby jest ale wszystko na zamowienie :-? .

W ROLLER to juz agonia.Chyba rzeczywiscie sie likwiduja bo pustki tam totalne.

Bylem dzisiaj w Katowicach i wstapilem na targi budownictwa.

Tyle ze wg mnie to juz tylko z nazwy.Wybudowali hale jak Berlin i stoi w polowie pusta.

Troche okien,troche ceramiki i to tyle.W sumie to na zewnatrz bylo wystawione chyba wiecej niz pod dachem.

Na zewnatrz byly tez kwiatki i inne koparki :) (ale mi sie fajnie zrymowalo :) )

No ale to moje zdanie.

mam pytanie, czy ktoś zna cegielnie w pobliżu Dąbrowy, która miałaby jakieś rozsądne terminy dostawy cegły (dowiadywałem się w Sławkowie i Ogrodzieńcu - trzeba czekać przynajmniej do sierpnia)

Niestety, nie mogę pomóc. Tak jest chyba wszędzie. Ludzie, którzy zamawiali materiały budowlane na początku kwietnia mają planowany odbiór dopiero w czerwcu-lipcu... :o

Krystian, no to kto do czorta rządzi w tym Ogrodzieńcu?! :wink: :D

No jak to kto rzadzi.Nie wiesz o tym

Rzadzi grupa Krystiana tylko oficjalnie sie o tym nie mowi ;)

Bylem dzisiaj w takim zaprzyjaznionym sklepie gdzie sie zaopatruje.

Powiedzieli ze podrozalo ogolnie o okolo 17 %. :(((

A stal to nawet wiecej.Ostatnio (dwa tygodnie temu) kupowalem profil 30x20 za okolo 22 zlocisze a wczoraj placilem juz 34.

Tragedia :(

Nie po przedłużonym pochodzie tylko po wyjeździe z dołu... :roll: :roll: :roll:

pracowałem, pracowałem, pracowałem :x ... ale za to najbliższy weekend będę miał przedłużony za 1-go maja... :p :p :p

Grzegorz63 - penetracja placu budowy w dniu 03.05.04r. o godz.9.00 wykazała : ogrodzenie szczelne, pustaki w oknach stoją na miejscu... :p