Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pozwolę sobie założyć komitet wsparcia dla __Adama.

Jest to 46 wiadomość na tej stronie i jeszcze zmieści się na niej 14 wiadomości.

Możemy zrobić odliczanie. Do karzdej następnej wiadomości dopisywać coraz mniejsze numerki. Jak się pojawi cyfra zero to __Adam ponownie do nas wróci z 300 postem na nowej stronie. Mam nadzieję że Redakcja doceni jego poświęcenie i w jakiś sposób wyróżni.

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak wiec poprzednim postem awansowalem na stelego bywalca :)

Swoja droga ta koncowka baaardzo szybko sie potoczyla.

Jak bylem w Telepunkcie w sprawie Neo kolo 10 to sprawdzalem i Uller pisal ze jeszcze 14 postow.

A potem to sie baaaardzo szybko potoczylo :)

Sprawdzam kolo godziny 14 a tu juz nowa strona otwarta.Tzn ktos - chyba Uller otworzyl ale wykasowal i byla czysta jeszcze :)

Musze jednak przyznacze cisnienie z leksza mi sie dzwiglo ;)

Jak wpadlem do domu to pierwsze kroki do kompa.Coby mnie nikt nie z naszej grupy nie uprzedzil ;)

Jeszcze jak mi tylko powiecie jak powiekszyc - w kolorze - te wpisy jubileuszowe to juz bede calkiem szczesliwy

Probowalem ale kicha :(.

Gratulacje!!!!!

A po drugie chciałem zdementować pogłoski jakobym wykasowywał cokolwiek z strony 22. Po prostu w naszym klubie mamy jakiś błąd który ciągnie się za nami od pewnego czasu. Mówiłem już o nim wcześniej. Pamiętacie sytuację kiedy nie mogliśmy dostać się do klubu a potem znikło parę postów. Od tamtego czasu nowa strona zaczyna się od postów o numerach 60*n+1, a nie jak wszendzie 60*n. Ale już po poście 60*n pojawia się nowa pusta strona. Może Administrator wyjaśni nam to zadziwiające zjawisko.

Pozdrawiam wszystkich.

Jadę na wakacje. :D

Uller