magdak 17.06.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Grzegorz63 napisał: Wieczorem dam Ci namiary na architekta, co ciekawe- mieszka na Łęknicach a jego niezaprzeczalnym plusem jest to, że załatwia wszystkie sprawy niezwykle skutecznie, bo kiedyś pracował w UM w Wydziale Architektury w Dąbrowie. P.S. Na początku, też byłem poważnie zainteresowany Manuelą, prawie już kupowałem ten projekt, ale ostatecznie wydała mi się ciut za mała na moje potrzeby... Czekam nieciepliwie na te namiary na architekta, jak wcześniej pisałam, czas nas bardzo goni ps. jak szukaliśmy działek, to bardzo podobały nam się tereny na górce gołonoskiej - ale niestety nie łatwo było tam kupić grunt - z tego wynika że mamy podobny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 17.06.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 ps. jak szukaliśmy działek, to bardzo podobały nam się tereny na górce gołonoskiej - ale niestety nie łatwo było tam kupić grunt - z tego wynika że mamy podobny gust No to o maly wlos nie zostaliscie z Grzegorzem sasiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 18.06.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Adam napisał: No to o maly wlos nie zostaliscie z Grzegorzem sasiadami na dodatek, gdyby Grzegorz kupił projekt Manuela - to mielibyśmy takie same domy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 18.06.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 magdak podaj jakiegos linka czyja jest ta Manuela.Widze ze dosyc popularna jest to warto byloby zobaczyc co to jest za domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.06.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 magdak - witamy serdecznie w naszej gromadce... i oczywiście zapraszamy serdecznie na spotkanie do Ogrodzieńca 28.08.2004... Adam_ - Manuelę możesz zobaczyć w ,,Galerii..." i w ,,Projektach..."... ... widzę, że filo, Uller i Szadam nie zaglądają tu bardzo długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 18.06.2004 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 ... widzę, że filo, Uller i Szadam nie zaglądają tu bardzo długo... No Krystian Ciebie tez dlugo nie bylo.Od 8.06 - czyli cale 10 dni A tak poza tym to musze przyznac ze Magdak ma baaaaardzo mily glos ). I pracuje niedaleko mojego bylego miejsca zamieszkania Aha W poniedzialek bede mial dostawe oscypkow.Jakby ktos byl zainteresowany to dawac na priva kto i ile.Ponizej 10 sztuk zamowien nie przyjmuje Magdak juz zamowila P.S. Zaproszenie na inspekcje juz dostalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.06.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Nie było forum, nie było i mnie... A poza tym kupa roboty... ...byle do wtorku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 21.06.2004 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Dzisiaj jest pierwszy dzień lata, czy jesieni??? Na mojej budowie zostawiłem jednego buta w błocie- musiałem po niego wrócić w skarpetce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 21.06.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Dzięki za zaproszenie do Ogrodzieńca, postaram się przyjechać ps. oscypki od Adama już dostałam - są pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 21.06.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Dzisiaj jest pierwszy dzień lata, czy jesieni??? Na mojej budowie zostawiłem jednego buta w błocie- musiałem po niego wrócić w skarpetce... Grzegorz nie wiedziales ze buta zgubiles?? Kto nie wzial oscypkow niech zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.06.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 magdak - jesteś na liście... Adam_ - założę się, że Grzegorz63 zgubił buta w czeronym błocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.06.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Krystian - czy są jakieś postępy w organizacji spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 21.06.2004 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Krystian, daj jakiegoś linka do listy gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 21.06.2004 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 ...Kto nie wzial oscypkow niech zaluje ... Ostatnio oscypki mi się trochę "przejadły". Adam___, nie zapominaj, że ja też miałem górali do tynków! Ale dziękuję za propozycję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.06.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Lista imprezowiczów jest ciągle aktualizowana w drugim poście w ,,ZLOT GRUP POŁUDNIOWYCH..." Co do organizacji, to info o spotkaniu dałem przed wakacjami, aby wszyscy zainteresowani usłyszeli o nim odpowiednio wcześniej i zarezerwowali termin... (28.08.2004) W lipcu będę się zajmował głównie dachem, w sierpniu wakacje no i sprawy organizacyjne przed spotkaniem, mam na to tydzień urlopiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.06.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 U [/b]Grzegorza[/b] jest tylko czerwone bloto innego niema Dobrze ze mial chyba inne buty niz czerwone to je znalazl No chyba ze nie znalazl Co do oscypkow to za jakies 3 tygodnie bedzie znowu dostawa to jakby ktos byl chetny to niech da znac. Magdak moze dasz sie ponownie namowic.Jak Ci smakowaly to mysle ze chetnie znowu wezmiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.06.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Macie jakieś plany wakacyjne (oprócz wyjazdu do Ogrodzieńca - 28.08.2004 ) ??? Ja po raz trzeci (2002, 2003 i teraz) jadę na Słowację grzać ciałko w ciepłych wodach.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.06.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Krystian gdzie dokladnie jedziesz?Do Basenowej czy gdzies indziej?? Jezeli tam do jaskinia lodowa jest super . Ale mowia ze Tatralandia w Mukulasu czu gdzies tam niedaleko to juz nie za bardzo im wyszla.Kicha podobno Swogego czasu bylem w Bobrowniku i bylo super Ja jak na razie to nie planuje nigdzie jechac.Moze gdzies na 1 dzien wyskocze. Pozyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.06.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Adam_ - tak dokładniej to do VRBOV-A, pomiędzy Keżmarokiem a Popradem... , 240km od Sosnowca, trzy godzinki jazdy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 23.06.2004 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Ale się wakacyjnie zrobiło... A kto będzie budował???P.S. W piątek zaczynam wylewki z miksokreta. Koło poniedziałku- wtorku nareszcie będę miał wszystkie posadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts