Wowka 23.06.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 A kto robi Tobie te wylewki?Czy pan o nazwisku na literę "Z" . Jeśli tak to mam do jego pracy pewne zastrzeżenia.... robił wylewki i u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 23.06.2004 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Wowka, nie strasz! Firma nazywa się VIMAR. Nie mogę znaleźć teraz danych osobowych właściciela... Gdzieś mi wcięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 23.06.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Grzegorz a ta betoniarka to co u Ciebie zalewala jakies 3 dni temu.A moze to dawniej bylo?? W kazdym badz razie stala gruszka i pompa. Jak jechalem za jakis czas to juz nie bylo sprzetu Zalewali jakies posadzki gdzies?? U mnie juz koniec z ocieplaniem.Tzn prawie.Trzeba jeszcze pomalowac ale zanim sie grzunt rzuci to trzeba 14 dni czekac az sie skonczy "proces karbonizacji".Tak w instrukcji gruntu pisza. Teraz to robia taras i schody. Ja robie grube porzadki kolo domu.I przy okazji sloneczko mnie ladnie przyskwarkowalo . No i czeka na mnie kupa drewna z tych porzadkow do porabania.Az sie boje za nia wziasc .A to nawet nie 1/3 wszystkiego drewna ktore na mnie czeka Marzy mi sie taka siekierka Fiskarsa do rozlupywania ale to bedzie musiala poczekac chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 24.06.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Nie wiem jak u Was ale u mnie istne szalenstwo w kablach sieciowych.Wlasnie mi podlaczyli Neo i jestem w szoku do kwadratu. Jak przedtem czekalem iles czasu na otwarcie strony to teraz to sie dzieje z predkoscia swiatla . A mam "tylko" opcje 128 kb/s - chociaz pokazuje ze jest 163-ale mnie to wcale nie martwi. Nie wyobrazam sobie co by bylo przy 320 albo tej co jest kolo 600 kb/s Glowa mala LImity sieciowe ani tego typu rzeczy juz mnie nie rusza:) To milego budowania zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.06.2004 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 A kto robi Tobie te wylewki? Czy pan o nazwisku na literę "Z"? Całe szczęście, pan ma nazwisko na literkę "S"! Grzegorz a ta betoniarka to co u Ciebie zalewala jakies 3 dni temu.A moze to dawniej bylo?? W kazdym badz razie stala gruszka i pompa. Jak jechalem za jakis czas to juz nie bylo sprzetu. Adam___, to co widziałeś to początki mojego sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 24.06.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Grzegorz - to dobrze.... niemiej dokładnie sprawdź czy wylewka jest równa... Ja niestety musiałem przed panelami tam kuć, tam nadlać.... Niby niewiele a denerwuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.06.2004 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Wowka, ale jak to sprawdzić przed panelami? Butem, poziomicą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 24.06.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Tak, 2,5 metrowa poziomica a może i jakaś dłuższa łata (bule by była równiutka) i zobacz jaki jest prześwit pod nia a wylewką. I nie daj sobie wmówić, że poziomica może lekko "klekotać" na garbie.Mozna też upuścić stalową kulkę (taką z łożyska) i popatrzc czy się toczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.06.2004 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Jutro zaczynamy o 7:15. Dzięki Wowka, już ja ich przypilnuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 24.06.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Powodzenia... i pamiętaj by dobrze uwibrowali wylewkę w narożnikach pomieszczeń i przy scianach ... Jak zrobią to słabo to potem ten "betonik" zmiatką zgarniesz do szufelki... a pod spodem będzie sypki piaseczek z cementem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.06.2004 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Dzięki za cenne wskazówki! Wowka, jeżeli coś jeszcze Ci się przypomni przez pól godziny to pisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 25.06.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Adam___, to co widziałeś to początki mojego sąsiada... A juz myslalem ze u Ciebie wylewki czy cus tam zalewaja . To juz nie bedziesz tam sam Tak patrze na ten plot od sasiada jak przejezdzam i tak sobie mysle ze on mi sie niespecjalnie podoba chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.06.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Grzegorz - i jak poszło ......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.06.2004 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Adam_ - otwieraj kolejne strony z prędkością światła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.06.2004 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 no to raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.06.2004 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 i dwa... Może się odblokuje... ...no to mamy 23 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.06.2004 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 7 Krystian - 7 Grzegorz63 - 5 Wowka, Rena, Marbo, Uller - po 1 Pozostali - 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.06.2004 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 Dostaje powiadomienie ze jest nowa wiadomosc na forum to nawet nie wiem ktora to strona Chyba sobie odpuszcze. Uda sie to bede zadowolony Nie uda sie to sie przeciez z tego powodu nie powiesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolszyczka 27.06.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Ale się wakacyjnie zrobiło... A kto będzie budował??? P.S. W piątek zaczynam wylewki z miksokreta. Koło poniedziałku- wtorku nareszcie będę miał wszystkie posadzki! witam, daj znać jak wyszły wylewki bo tematem jestem żywotnie zainteresowany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.06.2004 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Grzegorz - i jak poszło ......? SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts