Uller 09.07.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Z ciekawostek:Po raz czwarty będę reklamował ościeżnicę zakupioną w Castoramie. Najpierw nie zauważyłem źle sprasowanego laminatu, a kolejne dwie po złożeniu maja przesunięte nadproże względem boku. Zobaczymy jeszcze jak to długo potrwa. Gdybym nie miał już zamontowanych dwóch takich samych ościeżnic w korytarzu to pewnie bym im podziękował za współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.07.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Widzę, że od tygodnia tylko Uller tu zajrzał... wakacje+budowa=pustki w Grupie... Całe szczęście, że pozbyłeś się sassera... zaglądaj częściej, choć przy wykończeniówce to doba powinna mieć 48h a wypłata powinna być płacona w € ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 13.07.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Jak to mowia "noc jest zbyt piekna zeby ja przespac" Chociaz jak cos robie to wole robic w nocy Krystian nie martw sie.Niedlugo beda Ci w euro placili.To co masz teraz podziela przez 4,5 i bedzie w euro Nie wiem czy wiecie ze jest jeszcze jedno forum ktore ma taki sam uklad jak to nasze - Muratorowe Dokladnie tak samo sie pogrubia tekst,robi podglad i inne takie rzeczy. Pytka w pytke takie samo Tylko tresc troche inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.07.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 No to jutro koniec robót dachowych... Trzech gości zajmuje się podbitką od poniedziałku, czterech kryje dach... szybko im to idzie... Śpią na budowie i bardzo sobie chwalą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 14.07.2004 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 U mnie leci "wykończeniówka", która mnie również "wykańcza" finansowo... Powiem Wam szczerze, że już mi się trochę nudzi to budowanie... Chciałbym już mieszkać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.07.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Grzegorz to chyba ze po nocach u Ciebie robia Ile razy przejezdzam kolo Ciebie to brama zamknieta i zero aut przed budowa. No chyba ze na piechotke przychodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.07.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Adam_ - auta stoją w garażu a fachowcy działają w środku... Tych moich to byś zauważył, spidermeny jedne, łażą po dachu, że w głowie się kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 14.07.2004 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Grzegorz to chyba ze po nocach u Ciebie robia Ile razy przejezdzam kolo Ciebie to brama zamknieta i zero aut przed budowa. No chyba ze na piechotke przychodza Adam___, no coś Ty... Od poniedziałku codziennie od 8 do 16. Stoi polonez kombi, a jakbyś podjechał bliżej to byś poczuł wspaniałą woń benzyny wokół niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.07.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Ostatnio albo przed 8 albo po 16 jade przez Dabrowe Ale bede musial przylukac jak pojade wczesniej. Ale zauwazylem ze u sasiada "juz sie mury pna do gory" Nawet dosyc im to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 15.07.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Od dziś mój szef poszedł na dwutygodniowy urlop, a więc i na sieć będzie można częściej zajrzeć. Słyszę, że sezon w pełni. A i u mnie podobnie. Tylko ja już wykańczam się sam. Do zamieszkania nie przewiduję najęcia fachowców do prac wykończeniowych. A jeszcze zostały parapety, wywietrzniki, biały montaż, wszystkie lampy i karnisze, poprawki w tynkach przy gniazdkach, parapetach, ościeżnicach i wywietrznikach, gruntowanie i malowanie ścian, panele w salonie i jadalni, otynkowanie ściany w kotłowni, posadowienie szamba. Poza tym na jesień zostaje jeszcze ocieplenie poddasza i ścian Tylko instalacji gazowej nie wykonam sam. O przepraszam, zabudowę kuchenną też chyba zlecę komuś. Podobnie jak Grzegorz tez chciałbym już mieszkać. Pozdrawiam Uller. P.S. Ościeżnicę reklamuję po raz piąty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.07.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Uller - ty to masz cierpliwość... U mnie dach przykryty, okna i wyłazy osadzone, podbitka założona... teraz tylko wielkie sprzątanie działki przed Zlotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.07.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Chopcy, gipko mi sie wpisywać na listę kadry forumowej na mecz w Ogrodzieńcu...nie robcie gańby pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 16.07.2004 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 EDZIA, ostatni mecz grałem w zeszłym roku (służbowo! ). Jak się rozpędziłem za piłką to nie mogłem zahamować, myślałem, że nogi połamę... Dziękuję, poczekam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.07.2004 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Grzegorz63 - nadajesz się na napastnika... A pozostali co - piłki nie kopali ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.07.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 ... jak widać nie kopał, więc będę bronił tej bramki sam... tylko na pomoc, a właściwie obronę z krakowskiej mogę liczyć... może się jednak zmobilizujecie... Adam_ młodzian jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 19.07.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Gdyby nie chwilowe kłopoty z dostępem do netu to już wcześniej odpowiedział bym na apel. Z przyjemnością dołączył bym się do zabawy. Skoro juniorów też zapraszacie to może się na cos przydam na boisku, np. do podawania piłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 19.07.2004 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Mogę być sędzią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.07.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Mogę być sędzią!!! Zobaczymy narazie reprezentujesz barwy Forumowiczów ... i tak masz fory możesz sobie wybrać pozycję na której będziesz grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 19.07.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Skoro juniorów też zapraszacie to może się na cos przydam na boisku, np. do podawania piłek A kogo tu sie zalicza do seniorow jesli mozna spytac?? Uller stanowisko do podawania pilek jest juz przeze mnie zajete No ale mozesz stac po drugiej stronie boiska.To sie wtedy tyle nie nabiegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.07.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 A kogo tu sie zalicza do seniorow jesli mozna spytac? ... forumowiczów po 40-tce ... Sprzątanie działki rozpoczęte .... skąd się tego dziadostwa nazbierało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts