Adam___ 22.07.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 ... forumowiczów po 40-tce ... Uff.No to sie jeszcze na szczescie nie zalapuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.07.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 ... forumowiczów po 40-tce ... Uff.No to sie jeszcze na szczescie nie zalapuje A ja niestety tak ...Forumowiczka Edzia SENIORKA... nawet fajnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.07.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Uller nie wiem dokaldnie ale chyba widzialem Twoj domek jak jechalem przez Sarnow. Sa zdjecia ale dokladnie nie moge rozpoznac. Jezeli stoi po prawej stronie jak sie jedzie w kieruknu Bedzina,niedaleko stadionu "Blekitni" Sarnow.Jezeli to ta budowa to juz wiem gdzie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.07.2004 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 A ja niestety tak ...Forumowiczka Edzia SENIORKA... nawet fajnie brzmi Jasne, że fajnie brzmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 26.07.2004 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Uller nie wiem dokaldnie ale chyba widzialem Twoj domek jak jechalem przez Sarnow. Sa zdjecia ale dokladnie nie moge rozpoznac. Jezeli stoi po prawej stronie jak sie jedzie w kieruknu Bedzina,niedaleko stadionu "Blekitni" Sarnow.Jezeli to ta budowa to juz wiem gdzie )) Wiem o jaka budowę chodzi ale nie jest to mój domek. Moją budowę można zobaczyć jadąc drogą z Sarnowa na Preczów (też po prawej stronie). Niedaleko mojej budowy można zauważyć taki czarny rurociąg 5 metrów nad ziemią. A tak na marginesie wspomnę że jestem na kuracji antybiotykowej i od paru dni nie wychodziłem z łóżka. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 26.07.2004 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Po dylematach typu: jaki projekt domu, jaka ściana, jakie ocieplenie, jaka dachówka... stoję teraz przed dylematem jaki kocioł gazowy CO. Chyba mógłbym już napisać na ten temat pracę magisterską... Jedno jest pewne- będzie kondensacyjny. Najchętniej spoglądam na dwie firmy: Junkers i Vaillant. Spoglądam tak już dwa tygodnie i nie mogę podjąć decyzji, chyba będę rzucał monetą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 26.07.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Gdy szukałem czegoś dla siebie też stanęło na wyborze Junkers czy Vaillant. W końcu zdecydowałem się na ten drugi z zasobnikiem polskim. W moim przypadku cena była praktycznie czynnikiem decydującym. A tak z ciekawości zapytam pomiędzy jakimi modelami został wybór i ile kosztują te kociołki. Zapytał bym się u mnie na wsi o Vaillanta, całkiem niezłe rabaty mam u tamtejszego sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.07.2004 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Po dylematach typu: jaki projekt domu, jaka ściana, jakie ocieplenie, jaka dachówka... stoję teraz przed dylematem jaki kocioł gazowy CO. Chyba mógłbym już napisać na ten temat pracę magisterską... Jedno jest pewne- będzie kondensacyjny. Najchętniej spoglądam na dwie firmy: Junkers i Vaillant. Spoglądam tak już dwa tygodnie i nie mogę podjąć decyzji, chyba będę rzucał monetą... Zastanawiasz sie nad Cerasmartem Modulem?? Czy nad innym kociolkiem i zasobnikiem osobno?? Uller oto ceny katalogowe : Cerasmart Modul ZBS 3-16 MA 23 z zasobnikiem 9 990,00 netto Cerasmart Modul ZBS 7-22 MA 23 z zasobnikiem 10 990,00 netto Z Vaillanta VSC ecoCompact z zasobnikiem 11900 netto To z zasobnikami. Sa tez bez ale jest ich troche to by dlugo wypisywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.07.2004 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Wiem o jaka budowę chodzi ale nie jest to mój domek. Moją budowę można zobaczyć jadąc drogą z Sarnowa na Preczów (też po prawej stronie). Niedaleko mojej budowy można zauważyć taki czarny rurociąg 5 metrów nad ziemią. A tak na marginesie wspomnę że jestem na kuracji antybiotykowej i od paru dni nie wychodziłem z łóżka. Pozdrawiam wszystkich. Bede musial kiedys przy okazji zrobic objazd tamtych terenow W Preczowie to kiedys cos tam robilem To szybkiego powrotu do zdrowia zycze )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.07.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Adam_ - a w Ogrodzieńcu już coś robiłeś... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.07.2004 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 ...Zapytał bym się u mnie na wsi o Vaillanta, całkiem niezłe rabaty mam u tamtejszego sprzedawcy... Uller, na cały asortyment Vaillanta załatwiłem sobie (po znajomości) opust 25% od cen katologowych netto. Jeżeli "Twojemu" sprzedawcy to by się jeszcze opłaciło, to dla mnie lepiej, bo nie będę musiał jechać 200 km do Ostrowa Wielkopolskiego... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.07.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Grzegorz63 - TY to masz chody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 27.07.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Witajcie. U mnie robimy wylewki na parterze i taras na całej szerokości domu. Już zdążyłam się narobić ale to bardzo przyjemne uczucie więc nie żałuję. Sama zebrałam humus spod tarasu i wykopałam rowy na fundament. Dziś mąż zalał fundament a jutro zaczyna murować ścianki tarasu bo ten taras będzie wysoki na 1 m i potem w przyszłości obsypany ziemią. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.07.2004 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Adam_ - a w Ogrodzieńcu już coś robiłeś... ??? Robic to nie robilem.Ale bede robil. Dobre wrazenie 28.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 28.07.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 ... Uller, na cały asortyment Vaillanta załatwiłem sobie (po znajomości) opust 25% od cen katologowych netto... Rzeczywiście całkiem niezły rabacik i ciężko będzie jeszcze coś wytargować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 28.07.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 ...no to mamy 24 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.07.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 No to gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.07.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 7 Krystian - 7 Grzegorz63 - 5 Uller - 2 Wowka, Rena, Marbo, - po 1 Pozostali - 0 Uller - gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 28.07.2004 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 7 Krystian - 7 Grzegorz63 - 5 Uller - 2 Wowka, Rena, Marbo, - po 1 Pozostali - 0 Uller - gratulacje... Krystian, jesteś nieoceniony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 29.07.2004 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Znikam na dwa tygodnie. Pozdrawiam wszystkich. P.S. Adam___, przypilnuj mojej budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts