Adam___ 20.08.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Moja rezydencja to nie znajduje sie kolo strazy Jest kolo Kosciola w Ujejscu. Zreszta przez przypadek to sie do mnie nie trafi Nawet pogotowie ma problemy Kolo Kosciola do gory i na koncu w prawo Zadna specjalnosc ten moj domek.Wyremontowany,w tym roku ocieplony.Jeszcze tylko trzeba jakas farbe rzucic i na ten rok to chyba koniec. Oprocz tego jest tu kupe roboty.Bo dzialeczka to taka troche mala inaczej .Skromne 5600 m2.Kosilem 3 dni w tym upale.Szybciej nie szlo.A i tak sie ze mnie lalo No ale wykoszone wszystko Widzialem ze robota sprawnie idzie Tylko tak trzymac.Zreszta jak tylko pogoda jest to robota sie posuwa do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 z lekkim opóźnieniem aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 8 Krystian - 7 Grzegorz63 - 5 Uller - 2 Wowka, Rena, Marbo, - po 1 Pozostali - 0 Adam_ - gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Krystian, prosimy o statystykę w otwieraniu nowych stron... Krystiana chyba niema.Na jakies Bermudy albo inne Hawaje Go wygnalo Tam nie ma bażantów, więc wybrałem się bliżej , ale już wróciłem z zapasikiem Kelta na spotkanko w sobotę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 23.08.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Witajcie, zniknęłam bo najzupełniej w świecie nie mam dostępu do netu ale za to czasu mam mnóstwo wiec gdyby był dostęp to i moje wypowiedzi były częstsze. Pozdrawiam "klikę"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.08.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Rena - a na spotkanko do Ogrodzieńca w sobotę (28.08) się wybierasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 23.08.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Witajcie, zniknęłam bo najzupełniej w świecie nie mam dostępu do netu ale za to czasu mam mnóstwo wiec gdyby był dostęp to i moje wypowiedzi były częstsze. Pozdrawiam "klikę"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rena kawairenki ineternetowe to jeszcze istnieja i maja sie dobrze Nawet nowe powstaja Hihihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.08.2004 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Moja rezydencja to nie znajduje sie... Zreszta przez przypadek to sie do mnie nie trafi... Ja trafię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.08.2004 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 ...ale już wróciłem z zapasikiem Kelta na spotkanko w sobotę... Jakiej narodowości jest Kelt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 24.08.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 ...ale już wróciłem z zapasikiem Kelta na spotkanko w sobotę... Jakiej narodowości jest Kelt??? Tu masz odpowiedz Tzn cytat "Legendární keltská receptura vydala své tajemství do rukou českých mistrů sládků a zrodil se tak pohár magickyčerného piva s plnou, nahořklou chutí a tou nejhustší pěnou. Jeho tajemství spočívá ve výběru nejlepších odrůd chmele, v unikátní kombinaci sladů, v originálním způsobu vaření s použitím již tradičních postupů a ve způsobu čepování Jedinečná kombinace světlých sladů s přídavkem praženého ječmene, silné chmelení hořkými odrůdami chmele a hluboké prokvašení dávají vzniknout počáteční chuťové bohatosti s dozvukem v podobě pražené, kávové suchosti. Dozrál čas vychutnat legendární sílu a bohatost chuti piva, které se váže k naší dávné, mýty opředené minulosti." Wiesz juz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.08.2004 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 ...ale już wróciłem z zapasikiem Kelta na spotkanko w sobotę... Jakiej narodowości jest Kelt??? ... a co tam, nie będę przepisywał etykietki, w sobotę sam sobie poczytasz o tym jak to ,,Keltsky narod ovladal vo svojej dobe takmer cele uzemie starovekej Europy..."... Jednym słowem - WIKING !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.08.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 No to moi mili czekam na WAS w sobotę, jutro i w piątek muszę trochę podziałać na działce i na budowie, żeby było przytulniej... DO SOBOTY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.08.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Krystian. Redakcja zrezygnowała z przysłania tylko ekipy do fusbala czy też zrezygnowała w ogóle? Ja najprawdopodobniej przyjadę tylko na kilka godzinek... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.08.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Będę się cieszył z każdej godzinki którą spędzimy wspólnie w takim świetnym towarzychu, Twoja obecność jest OBOWIĄZKOWA !!!... Redakcja obiecała Reprezentację na spotkanie przy grillu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.08.2004 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 No to moi mili czekam na WAS w sobotę, jutro i w piątek muszę trochę podziałać na działce i na budowie, żeby było przytulniej... DO SOBOTY !!! Będę z Beatą po 12:00. Dziękujemy za zaproszenie dobry gospodarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 28.08.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 życzę Wam dobrej zabawy, a w przyszłym roku postaram się też dojechać (o ile zostanę zaproszony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 28.08.2004 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Krystian, "Kelt" był wyśmienity!!! P.S. Ile kilogramów wsadu na grila Ci zostało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.08.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 P.S. Ile kilogramów wsadu na grila Ci zostało??? Oj duzo,duzo.Z tego co mowil Krystian Krystian spotkanie bylo super. Ja chce wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 28.08.2004 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 No tak Adam___, ale Twoja karkówka została spożyta w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.08.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Krystian, "Kelt" był wyśmienity!!! P.S. Ile kilogramów wsadu na grila Ci zostało??? Łomatko !!! ... sporo skonsumowaliśmy ,,na zimno"... oczywiście tego co zostało wygrillowane na Krępie...ale mimo to zostało bardzo dużo ,,niewygrillowanego" tylko dlatego, że nie wiedziałem, że karkówka z grilla na zimno ze swojskim winem tak wspaniale się komponuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 30.08.2004 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Winko oczywiście Made in Edzia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts