Krystian 31.08.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Oczywiście ,,Made by Edzia" i w dodatku jak podane...http://212.244.189.200/pics/krystian/Upe8085.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 31.08.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 A pamiętasz, jak smakowała ta gorąca karkówka... http://212.244.189.200/pics/krystian/Hpim3018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Pozwoliłam sobie do Was zawitać i jeszcze raz podziękować za miłe chwile spędzone w Ogrodzieńcu i na Krępie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 31.08.2004 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Aga J.G, było rzeczywiście OK, między innymi dlatego, że jako jedynej chciało Ci się przyjechać taki kawał drogi aby z nami trochę pobyć. Jestem pełen podziwu dla Ciebie, że przyjechałaś z tak daleka- inni mieli na spotkanie o przysłowiowy rzut beretem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 31.08.2004 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 A pamiętasz, jak smakowała ta gorąca karkówka... Pamiętam... mniam, mniam. W niedzielę chciałem wygrilować taką samą w swoim ogrodzie, ale gdzie tam jej do tej wygrilowanej na Krępie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Grzegorz My porostu wykorzystaliśmy okazję bo jakoś nigdy nas w tamte rejony nie zawiało a dzięki temu odkryliśmy że to wcale nie jest tak daleko i już planujemy jakiś wypad do Krakowa i Zakopanego Było bardzo miło i przyjemnie Jak się uporam z przygotowaniami szkolnymi to umieszczę zdjęcia jak moje młodsze dzieck spało w sypialni u Krystaina Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.09.2004 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Aga J.G - z niecierpliwością czekamy na zdjątka... tutaj i w forumowej piwnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.09.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Witam sympatycznych sąsiadów Aga nam też było miło Cię poznać...jesteście przesympatyczni i rozmawiać mogłabym z Wami do rana, a Twoja filozofia życiowa / wiesz o co mi chodzi / jest ekstra Grzegorz wczoraj zrobiłam porządek w gąsiorze z winem i wychodzi na to, że jeszcze coś, niecoś zostało. Myślę, że na następnym spotkaniu dostąpisz zaszczytu spróbowania mojego wina/ pod warunkiem, że nie będziemy za długo zwlekać / Pociesz się, że nie tylko Ty musisz zawsze pracować za kierowcę, w tym temacie Twoja Beata podtrzymuje mnie na duchu . Adam a psiunia przeżyła kiełbaski z dużą dawką "żywego węgla" Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Mam nadzieję że ze zdjęciami uporam się do niedzieli szkoła się zaczęła w pracy młyn więc mam totalny brak czasu Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Edzia filozofia życiowa powiadasz moja bacia zawsze mawiała że jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 01.09.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Adam a psiunia przeżyła kiełbaski z dużą dawką "żywego węgla" Jakby jej dac ze dwa razy tyle to wcale by sie nie pogniewala Ale kazala podziekowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Adam_ - gdybyś swoim astrolotem nie odleciał tak wcześnie to ... zostało trochę kiełbasek na zimno do następnego ranka i musiała się nimi zająć inna psiunia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 02.09.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Edzia winko było pyszne i po cichu chciałbym spytać o przepis na tajemną miksturę( jeśli oczywiscie możesz zdracić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 03.09.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Bardzo, bardzo żałuję że nie udało nam się dotrzeć do Ogrodzieńca Zazdroszczę super zabawy ... i liczę że uda się jeszcze zorganizować następne spotkanie na którym już obowiązkowo będziemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 03.09.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Bardzo, bardzo żałuję że nie udało nam się dotrzeć do Ogrodzieńca Zazdroszczę super zabawy ... i liczę że uda się jeszcze zorganizować następne spotkanie na którym już obowiązkowo będziemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.09.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 magdak - coś mi się obiło o uszy, że wiosna nad zbiornikiem Imielińskim jest bardzo ładna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.09.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Krystaina muszę Ci powiedzieć że ja też coś takiego słyszałam nawet sprawdziłam gdzie ten Imielin jest Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.09.2004 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 ...Grzegorz wczoraj zrobiłam porządek w gąsiorze z winem i wychodzi na to, że jeszcze coś, niecoś zostało. Myślę, że na następnym spotkaniu dostąpisz zaszczytu spróbowania mojego wina/ pod warunkiem, że nie będziemy za długo zwlekać / Pociesz się, że nie tylko Ty musisz zawsze pracować za kierowcę, w tym temacie Twoja Beata podtrzymuje mnie na duchu ... Wino czym starsze, tym lepsze! Beata do kolejnego egzaminu na "Prawko" podchodzi 11 września, może w końcu... ...coś mi się obiło o uszy, że wiosna nad zbiornikiem Imielińskim jest bardzo ładna... ...ja też coś takiego słyszałam... I ja też słyszałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 03.09.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 super... Imielin.... był moment kiedy tam szukaliśmy działki... miłoby było tam znów pojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.09.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 ... ciekawe co na to gaga2 i Jędrzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts