Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

... a i z zupy unia mi grzybów nie będzie wyciągać :evil: !!!

przyślą nam komisarzy, którzy będą po lasach chodzić i niedozwolone gatunki grzybów eksterminować :wink: :lol:

Jeden grzyb = jeden komisarz :) Wtedy się biurokracja rozwinie - a jak wprowadzą już wszystkie możliwe podatki od wszystkiego to podpalimy domy .............. ale ICH domy. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przyślą nam komisarzy, którzy będą po lasach chodzić i niedozwolone gatunki grzybów eksterminować :wink: :lol:

.. no i będzie wreszcie do czego po lasach strzelać... 8) 8) 8)

można by biznes z tego niezły mieć :D

i pieniadze od turystów zbierać:

np.

ustrzelenie komisarza 500 EUR

ustrzelenie członka Rady 1000 EUR

a ludziska by chetnie płacili

ja bym osobiscie o naszych polityków te usługi rozszerzył :lol:

można by biznes z tego niezły mieć :D

i pieniadze od turystów zbierać: np.

ustrzelenie komisarza 500 EUR

ustrzelenie członka Rady 1000 EUR

a ludziska by chetnie płacili ja bym osobiscie o naszych polityków te usługi rozszerzył :lol:

No i te ogłoszenia w biurach podróży na zachodzie "Wczasy w Polsce, sporty ekstremalne za darmo - gwarantowana duża dawka adrenaliny" - ale oni już chyba wiedzą po kieleckim enduro, że w Polsce można doznać wielu wrażeń - można zostać fotografem terrorystą i .... myślę, że z czasem lista się poszerzy. A swoją drogą to jakie macie wieści o tym planowanym podatku katastralnym; jak to ma być liczone, kto ma wyceniać nieruchomości i czy wartość nieruchomości będzie amortyzowana - jeśli tak to na jak długi okres będzie rozkładana amortyzacja ? O wielkość podatku to już nawet nie pytam bo z doświadczenia wiem że każdy podatek ----> . Zastanawiam się, czy nie taniej będzie wykopać ziemiankę na działce - przy takiej ofercie systemów grzewczych i materiałów izolacyjnych jak się ma suchy grunt to chyba można jakoś będzie tę zimę przetrzymać a resztę roku na powierzchni spędzać pod namiotem kupionym w hipermarkecie :) Ciekawe, jaka byłaby interpretacja Urzędników jeśli chodzi o meldunek POD takim adresem :D . Pozdrawiam.

Chłopaki, nie straszcie!!! Może zamiast planowanego tynku silikonowego "pierdyknę" sobie jakieś grafiti a świeżo zamontowane drogie drzwi wejściowe zamienię na te "budowlane" zbite z desek. Trzeba też też będzie trochę pobiegać po domu z młotkiem i poobijać tynki i terakotę... :wink:

... no i rachuneczek oczywiście Adam_ wystawi odpowiedni... 8) 8) 8)

No generalnie wystawic fakturke moge.Tylko bede to musial pod cos innnego podciagnac bo akurat takiego zakresu nie wpisalem do PKD.

No ale cos sie wymysli ;)

No i w ramach promocji moge to zrobic za friko.Ale to tak jednorazowo tylko :)

Krystian gratuluje otwarcia nowej strony.

Idziemy "leb w leb" :)