don 04.10.2004 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 olinek zapewniam cie ze stemple bede ci potrzebne oj beda ps moze sie przy okazji przedstawie .....jestem z bedzina ....buduje w bedzinie http://www.studioarcis.pl/PROJEKTY_2002/AD_39/AD_39.html na dzisiaj stan surowy zamkniety pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.10.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witaj mardo ... Znajdziesz w naszej grupie kilku sąsiadów... Pisz częściej... i może coś więcej o sobie Ładny domek budujesz, a działka w której okolicy Będzina, jeśli można zapytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 04.10.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 olinek zapewniam cie ze stemple bede ci potrzebne oj beda ps moze sie przy okazji przedstawie .....jestem z bedzina ....buduje w bedzinie http://www.studioarcis.pl/PROJEKTY_2002/AD_39/AD_39.html na dzisiaj stan surowy zamkniety pozdrawiam wszystkich Witam. Jak już masz stan surowy to pewnie wiesz więcej ode mnie Jeszcze mam trochę czasu - na razie przygotowuję się teporetycznie studiując forum (a przy okazji psychicznie czytając o różnych bezeceństwach ze strony ekip budowlanych). Gdzie budujesz - mieszkam w Będzinie - jak dasz namiar na Twój domek to chętnie obejrzę (może być na priv). Pozdrawiam i gratuluję stanu surowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 04.10.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 a może by tak otworzyć kolejną stronę, bo stara coś się zacina... 27 !!! Krystian, ja podejrzewam że Ty w Excelu masz automat do liczenia postów i jak Ci ów automat zasygnalizuje że już to sobie nową stronkę otwierasz - wychodzi na to, że się urodziła nowa dyscyplina olimpijska. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.10.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 automat to mam jaden... do prania... ale jak przejrzysz dowolną stronę ,,zagłębiowską" i zastosujesz rachunek prawdopodobieństwa otwarcia kolejnej strony, biorąc pod uwagę ilość pisanych postów przez poszczególne osoby w stosunku do ogólnej liczby postów na stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
don 05.10.2004 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Grodziec ...piekna niestety dzielnica Będzina ( kiedys grodziec mial prawa miejskie) mowie niestety bo jak mam cos zalatwic w bedzinie to mnie krew zalewa wiec mieszkam w grodzcu i buduje w grodzcu a pracuje w dabrowie gorniczej w firmie prdukujacej systemy izolacyjne (bez nazwy bo zostane posadzony o reklamowanie ) wtajemniczeni bede wiedziec o jaka firme chodzi aaa zeby niebylo nieporozumien jak z olinem ...jestem samcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 05.10.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Jak niewiele wystarczy by być samcem wystarczy mieć brzuszek w drugą stronę (d-b) . Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 05.10.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Grodziec ...piekna niestety dzielnica Będzina ( kiedys grodziec mial prawa miejskie) mowie niestety bo jak mam cos zalatwic w bedzinie to mnie krew zalewa wiec mieszkam w grodzcu i buduje w grodzcu a pracuje w dabrowie gorniczej w firmie prdukujacej systemy izolacyjne (bez nazwy bo zostane posadzony o reklamowanie ) wtajemniczeni bede wiedziec o jaka firme chodzi aaa zeby niebylo nieporozumien jak z olinem ...jestem samcem Witaj mardo - urodziłem się w Grodźcu i mieszkałem tam wiele, wiele lat.... Obecnie mieszkam w Dąbrowie Górniczej Czyli odwrotnie niż Ty Pozdrawiam P.s. Twój nick niestety - będzie mi się mylił z Marbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 ...mieszkam w grodzcu i buduje w grodzcu ... no to piękne miejsce Ci przypadło w udziale ... Mam kolegę w Grodźcu (rodzony i zamieszkały)... też górnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 05.10.2004 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Witam, mam pytanko: Czy to Wowka zapatrzył się na domek Marbo i zbudował podobny, czy było dokładnie na odwrót??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 ... bo jak się nie przyznają to trzeba przeprowadzić Forumowe śledztwo... Trzeba dać znać Adam_ -owi, żeby zaczął się czaić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 05.10.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Myślę, że powstawały zupełnie niezależnie, choć budowa mojego zaczęła się chyba później - 2001I wbrew pozorom nie są tak bardzo do siebie podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.10.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Zapraszamy do wylicytowania przedmiotów przekazanych przez forumowiczów. Na obecną chwile licytujemy kask budowlany muratora przekazany przez Edzie i kubek muratora przekazany przez Maksia. Kolejny darczyńcy mile widziani. Wszystkie zebrane środki zostaną przekazane na operacje Nikoli. Mamy czas do 11 października. Gorąco zachęcamy do wzięcia udziału w licytacji. Przypominamy nr konta: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących 'Człowiek - Człowiekowi'ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury W sprawach organizacyjnych kontakt [email protected] Edzia & Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 05.10.2004 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Marbo, mieszkasz już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 05.10.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Można to tak nazwać. Zostało trochę "drobiazgów" do zrobienia, tak że właściwie nie ma czasu mieszkać . Teraz jeszcze staram się "zapuścić" ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.10.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 No i 500 Kolejny stopien forumowego wtajemniczenia zostal przekroczony Pozdrawiam wszystkich Szczegolnie Grzegorza63 On juz wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 05.10.2004 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Adam___, gratulacje!!! Krystian, prosimy o statystykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 05.10.2004 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Można to tak nazwać. Zostało trochę "drobiazgów" do zrobienia, tak że właściwie nie ma czasu mieszkać . Teraz jeszcze staram się "zapuścić" ogród. Fajnie masz, ja dopiero na wiosnę (ciepłą wiosnę!!!)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 9 Krystian - 8 Grzegorz63 - 5 Uller - 2 Wowka, Rena, Marbo, Olinek - po 1 Pozostali - 0 Adam_ - to ostatnia którą Ci odpuściłem... (na pocieszenie otwarłem se 28 u sąsiadów za miedzą... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 ... no i gratulacje - Domowniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts