jamles 05.10.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 (na pocieszenie otwarłem se 28 u sąsiadów za miedzą... ) szperhok gratki dla domownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.10.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 (na pocieszenie otwarłem se 28 u sąsiadów za miedzą... ) szperhok gratki dla domownika Jamles co Ty robisz u sąsiadów a sio na swój plac Adam___ witaj wśród domowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.10.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Adam_ - to ostatnia którą Ci odpuściłem... Krystian nie badz taki Jeszcze raz wam glowe zawroce jak bede mial 999 postow A poza tym spreze wszystkie swoje sily zeby sie nie dac Krystianowi Dziekuje wszystkim Krystian Ogrodzieniec zrobil sie popularny na robienie zlotow W listopadzie ma byc zlot Astrolotow.Oczywiscie chce byc obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.10.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Edzia czemu wyganiasz Jamlesa? Jemu tutaj tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.10.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Edzia czemu wyganiasz Jamlesa? Jemu tutaj tak dobrze Bo mo swoj plac A skąd wiesz, że mu u Was tak dobrze. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Edzia czemu wyganiasz Jamlesa? Jemu tutaj tak dobrze Bo mo swoj plac A skąd wiesz, że mu u Was tak dobrze. ? jo ino Krystianowi oddoł jeden post cobyście nie godali, że nabijocie nom nasz licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.10.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Nasz plac , wasz placA czy to istotne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.10.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Nasz plac , wasz plac A czy to istotne?? Adam__ oczywiście, że nie jest to ważne, ale na czymś trzeba tych postów ponabijać a i strona się szybciej zmieni i pożartuje się trochę ...coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Nasz plac , wasz plac A czy to istotne?? Adam__ oczywiście, że nie jest to ważne, ale na czymś trzeba tych postów ponabijać a i strona się szybciej zmieni i pożartuje się trochę ...coś się dzieje no ja mnie wygnała a sama przyszła na klachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.10.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Nasz plac , wasz plac A czy to istotne?? Adam__ oczywiście, że nie jest to ważne, ale na czymś trzeba tych postów ponabijać a i strona się szybciej zmieni i pożartuje się trochę ...coś się dzieje no ja mnie wygnała a sama przyszła na klachy A Ty co mnie tak śpiegujesz hmm? Przyszłam załagodzić atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Edzia - godej TU dali... a tymczasem Zagłębie wyprzedziło Śląsk Górny i okolice liczbą postów... chyba śe przekludza coby im pomoc nas gonić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.10.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Baaardzo dlugo czekalem na to wyprzedzenie :) Ale jak sadze teraz Edzia i Jamles beda prowadzili dyskusje coby posty nadrobic. No chyba ze juz poszli spac W pewnym wieku to trzeba wczesnie chodzic spac Czuje ze sie narazielm. No ale mam nadzieje ze przezyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.10.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Jak desant , to desant Przyłączam sie do gratek dla Adama Przychodzę z roboty , a tu taka poruchawa , ale " my" " wam" jeszcze pokażemy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 ...W pewnym wieku to trzeba wczesnie chodzic spac... ...zgadza się, im kto młodszy, tym więcej snu potrzebuje... ( zbadane i dowiedzione naukowo !!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.10.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 ...W pewnym wieku to trzeba wczesnie chodzic spac... ...zgadza się, im kto młodszy, tym więcej snu potrzebuje... ( zbadane i dowiedzione naukowo !!! ) W starszym wieku zreszta tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
don 06.10.2004 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 wowka a kto ci powiedzial ze jestem z dabrowy ????? ja tam tylko pracuje a w grodzcu mieszkam cale zycie .......i mam nadzieje ze kiedys bede mieszkal w M1 bez lazienki na Boleradzu jak jestes 30 latkiem to sa szanse ze sie znamy krystian...jak bylem maly to tez bylem gornikiem KWK Grodziec pozdrawim gornikow i niegornikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.10.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 krystian...jak bylem maly to tez bylem gornikiem KWK Grodziec ... ... Grałeś w orkiestrze czy co ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.10.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Zagłębiacy, w jakiej cenie mozna na Waszym terenie dostac podbitkę drewnianą? Krakow i okolice mam rozeznany, jakoś nie licytują się sprzedawcy Spisek cenowy, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.10.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Ja kupowałem u wykonawcy pokrycia i podbitki. Pióro-wpust, 22mm, 2xmalowane - 25zł/m2 i tyle samo za montaż w sumie 50zł/m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts