Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję, Dziękuję, Dziękuję. :)

Prawdziwa przeprowadzka zacznie się najprawdopodobniej dopiero na początku listopada. Wówczas to przetransportuje cały dobytek. A jak już będzie działać ogrzewanie (na razie mam tylko piecyk na butle) i będą łóżeczka to sprowadzę żonę wraz synkiem.

Pozdrawiam.

P.S.1. Wziąłem cztery dni urlopu i już po pierwszym dniu ściągnęli mnie z powrotem do pracy. :cry:

P.S.2.Kiedyś powiedziałem tak sobie, że jeżeli Pan Bóg istnieje to nie pozwoli mi wygrać w Totolotka, lecz pozwoli mi się dorobić samemu. Od tamtej pory (a było to ponad cztery lata temu) nie trafiłem nawet trójeczki.

... nawet w środę można wygrać ,,conieco"... :wink:

Grzegorz63 - pogratuluj małżonce pięknego doboru kolorów... :p ,

elewacja świetnie zgrana z całą resztą (dach, kominy, okna, drzwi),

albo na odwrót... :roll: podjechałem nawet wyżej, aby zerknąć z drugiej strony ale nad samochodem zaczął latać bajecznie kolorowy bażant, więc zrezygnowałem z bliższych ,,podjazdów" aby nie uruchomić innych alarmów czy sideł ... :lol: :lol: :lol:

Trzeba przyznac ze domek Grzegorza sie super prezentuje

Chociaz wczoraj tzn we wtorek to myslalem ze go ktos porwal.Byla taka mgla ze nie bylo domku widac z drogi.No ale potem pokazal sie w calej okazalosci :)

Nie wiem czy zauwazyliscie ze mamy 17 postow przewagi nad Grupa Slaska - stan na godz 1:01 27.10.2004 :)

Milej nocki zycze :)

Adam_ - byłeś na ASTRO-zlocie ???

Spot- czyli zlot Astrolotow jest w przyszla sobote/niedziele :)

W weeknd chyba pojade oblukac droge :)

Zeby opisac innym ludzikom i trafic bezblednie

A wogole to mam z leksza dylemat gdzie isc.

Bo w Dabrowie w Hali sa zawody Strongmanow :)

Koncza sie o 18 a chcialbym wczesniej jechac

Zobacze co zrobie :)

W sobotę byłem sobie w Gołonogu i odnotowałem postępy Grzegorza.

No no nooo

Jak zwykle chciałem zajrzeć do środka, nawet podjechałem ( o mało co pod prąd) pod ogrodzenie, stanąłem obok toyoty i chrząkałem, zatrąbiłem - bez reakcji.

Kolorek bardzo miły, Grzegorz rozważ możliwość pmalownia na biało tych ramek przy oknie. W Głuchołazach jest taki domek wypieszczony w każdym szczególe w taki spsób wymalowany. super.

...Grzegorz rozważ możliwość pmalownia na biało tych ramek przy oknie...

Te "ramki" są tynkowane kolorkiem jaśniejszym o "jeden ton" od koloru podstawowego. Jak się dobrze przyjrzeć to widać. Teraz rzeczywiście widzimy, że można było wybrać jeszcze jaśniejsze obramówki... No ale już trochę za późno. Zawsze można przemalować. :wink: