Rena 21.10.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Uller moje serdeczne gratulacje. Ja przeprowadzke mam w planach dopiero ..........za 10 lat.....hahahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.10.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Filo - źle odebrałeś moje życzliwe intencje Uller - no to samych miłych snów i szybkiego finiszu... Grzegorz63 - a ja w sierpniu (2009) Rena - masz rację po co się spieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 21.10.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 .......hahahah jasne ...dobrze Ci mówić Krystian......ale jak tylko wygram w totka to będę bardzooo szybko sie przeprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.10.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 ... najbliższa duża szansa w sobotę 10 000 000 !!! - powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 21.10.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Dziękuję, Dziękuję, Dziękuję. Prawdziwa przeprowadzka zacznie się najprawdopodobniej dopiero na początku listopada. Wówczas to przetransportuje cały dobytek. A jak już będzie działać ogrzewanie (na razie mam tylko piecyk na butle) i będą łóżeczka to sprowadzę żonę wraz synkiem. Pozdrawiam. P.S.1. Wziąłem cztery dni urlopu i już po pierwszym dniu ściągnęli mnie z powrotem do pracy. P.S.2.Kiedyś powiedziałem tak sobie, że jeżeli Pan Bóg istnieje to nie pozwoli mi wygrać w Totolotka, lecz pozwoli mi się dorobić samemu. Od tamtej pory (a było to ponad cztery lata temu) nie trafiłem nawet trójeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 21.10.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Uller, gratulki!!! Ja dopiero późną wiosną... Grzegorz63 gdybyś był tak zdeterminowany jak ja to tez już byś mieszkał. Wydaje mi się ze twój dom jest w o wiele dalszej fazie wykańczania niż mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 23.10.2004 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Niestety Uller, główna przyczyna mojego opóźnienia to media... Wszystko ma być- ale dopiero na koniec tego roku (koniec listopada/grudzień). Zarówno prąd jak i gaz, woda i kanaliza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.10.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Grzegorz63 : prąd - z agregatu, gaz - z butli, woda - ze studni, kanaliza - do szamba... i mieszkasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 25.10.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 .............i "moje" sobotnie 10 mln .........poszło sie wietrzyc......buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 25.10.2004 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Rena, nie martw się, w tą sobotę będą następne miliony "do wzięcia"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.10.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 ... nawet w środę można wygrać ,,conieco"... Grzegorz63 - pogratuluj małżonce pięknego doboru kolorów... , elewacja świetnie zgrana z całą resztą (dach, kominy, okna, drzwi), albo na odwrót... podjechałem nawet wyżej, aby zerknąć z drugiej strony ale nad samochodem zaczął latać bajecznie kolorowy bażant, więc zrezygnowałem z bliższych ,,podjazdów" aby nie uruchomić innych alarmów czy sideł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.10.2004 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Trzeba przyznac ze domek Grzegorza sie super prezentuje Chociaz wczoraj tzn we wtorek to myslalem ze go ktos porwal.Byla taka mgla ze nie bylo domku widac z drogi.No ale potem pokazal sie w calej okazalosci Nie wiem czy zauwazyliscie ze mamy 17 postow przewagi nad Grupa Slaska - stan na godz 1:01 27.10.2004 Milej nocki zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.10.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Adam_ - byłeś na ASTRO-zlocie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 29.10.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Adam_ - byłeś na ASTRO-zlocie ??? Spot- czyli zlot Astrolotow jest w przyszla sobote/niedziele W weeknd chyba pojade oblukac droge Zeby opisac innym ludzikom i trafic bezblednie A wogole to mam z leksza dylemat gdzie isc. Bo w Dabrowie w Hali sa zawody Strongmanow Koncza sie o 18 a chcialbym wczesniej jechac Zobacze co zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 31.10.2004 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Moje tynki już suche! Gdyb ktoś mi wcześniej powiedział, że na koniec października trafię na pogodę z 20 stopniową temperaturą, to postukałbym się w głowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.11.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Też się dziwiłem w ubiegłym roku, że śnieg zaczekał do założenia u mnie okien tj. do 15.12.03 .... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 02.11.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 czy ktoś zna dobre strony gdzie można zamieścić ogłoszenie: "sprzedam działkę budowlaną"?????? prosze o polecenie mi coś takiego, ponieważ chce szprzedać działke budowlaną w okolicach Poraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 02.11.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 W sobotę byłem sobie w Gołonogu i odnotowałem postępy Grzegorza.No no noooJak zwykle chciałem zajrzeć do środka, nawet podjechałem ( o mało co pod prąd) pod ogrodzenie, stanąłem obok toyoty i chrząkałem, zatrąbiłem - bez reakcji.Kolorek bardzo miły, Grzegorz rozważ możliwość pmalownia na biało tych ramek przy oknie. W Głuchołazach jest taki domek wypieszczony w każdym szczególe w taki spsób wymalowany. super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 02.11.2004 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Rena, spróbuj na stronie http://www.gratka.pl Gdy jeszcze szukałem działki to często tam zaglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 02.11.2004 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 ...Grzegorz rozważ możliwość pmalownia na biało tych ramek przy oknie... Te "ramki" są tynkowane kolorkiem jaśniejszym o "jeden ton" od koloru podstawowego. Jak się dobrze przyjrzeć to widać. Teraz rzeczywiście widzimy, że można było wybrać jeszcze jaśniejsze obramówki... No ale już trochę za późno. Zawsze można przemalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts