magdak 05.11.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 dla mnie też ładna pogoda tej jesieni jest zbawieniem, czekamy intensywnie na okna - które niestety się opóźniają już 2 tydzień, a w środku już zrobione tynki, wylewki (przez ekipę poleconą przez Grzegorza63- dziękuję ), instalacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 05.11.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 chłopaki !!!! widzę nowe twarze Magdak polecam na narty górkę obok Grzegorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 05.11.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 ok, bardzo chętnie wybiorę się na narty obok domu Grzegorza - przejedżam tamtędy na budowę, tylko niech jeszcze śnieg poczeka do momentu kiedy nam nareszcie założą okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.11.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Juz niema zdjecia magdak Jedno trzeba przyznac.Ruch tu u nas na forum "ogromny" Normalnie trzeba czekac w kolejce zeby tu cos napisac A tak na powaznie to cisza tu jak makiem zasial Czasami ktos sie odezwie ale ogolnie rzecz biorac to cisza tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.11.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 No to (żeby nie było, że nic nie piszemy) wszystkiego naj dla Adam_a z okazji dwóch latek na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 07.11.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Wow nawet nie wiedzialem Ze juz taki "stary" tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.11.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 metuzalem prawdziwy... W grudniu będę TU częściej, na listopad mam KUPĘ roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 07.11.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Brode mam juz do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldi 07.11.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Witam po bardzo długiej przerwie.Po długich kłopotach z urzędami mam wreszczie stan "0".buduję w antoniowie.i mam pewien problem - ponieważ nie mam prądu ( i nie wiem kiedy będę mieć) musiałam fundamenty lać z gruchy w ferworze walki zapomniałam o zabazpieczeniu rury odpływowej z kanalizacji ( ściana w kuchni) ta zewnętrzna (poza budynek) zostałą zrobiona.Powiedziano mi że nie muszę przekuwać ściany fundamentowej- jeśli będzie spadek - czy też tak uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 07.11.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Zaraz lece do Antoniowa zobaczyc gdzie sie tam budujesz Chociaz trzeba przyznac ze jak sie idzie na Pieklo to troche budow jest. Bede mial trudne zadanie W Antoniowie jest baaardzo dobry cukiernik. Ciasta robi ze palce lizac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 08.11.2004 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Adam___, rzadko zaglądam bo jak godzinę "przesunęli" to dzień jest dla mnie za krótki przynajmniej o 3 godziny... Nieustanne wojaże po sklepach i hurtowniach (wykończeniówka, wiecie- kafelki i inne duperelki). Chciałbym to już mieć za sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldi 08.11.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 no więc do mnie jedziesz za cukiernikiem ( zresztą na dwa śluby u nas w rodzinie piekł i na wszystkie uroczystości) - jesziesz dalej aż skończy się droga i zobaczysz dwa blaszaki kioski - jest już wyjeżdżona droga i hałda ziemi - to już moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.11.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Czołem zagłębiacy Grzegorz - widziałem Twoją chatę - robi wrażenie, szkoda tylko że droga jednokierunkowa . Zimą przyjadę z nartami i łańcuchami na kołach Pozdrówka dla " dwulatka" (Adam_ ) i dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 08.11.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Chciałbym to już mieć za sobą... Grzegorz a co Ty bedziesz robil jak skonczysz budowanie?? Zreszta na swoim roboty to nigdy nie brakuje Aldi jutro "lece" na zwiady .Na koniec tej drogi to kiedys jechalem - jak po ciasta bylem i zawrocic musialem.Takze moze nieswiadomie bylem juz na Twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.11.2004 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 ...ok, bardzo chętnie wybiorę się na narty obok domu Grzegorza... Muszę pomyśleć nad jakimś wyciągiem orczykowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.11.2004 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 ...szkoda tylko że droga jednokierunkowa . Ta droga zamienia się na jednokierunkową raz w roku w na prę dni przed i po "Wszystkich Świętych". Normalnie jest dwukierunkowa. Po drugiej stronie górki jest cmentarz. Często słyszę (głównie w soboty) faceta z trąbką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.11.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Grzegorz63 - nie wsłuchuj się za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 09.11.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 a mnie właśnie wstawiają okna... a ja muszę siedzieć w pracy.... bardzo ciekawa jestem efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 09.11.2004 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Ja bym nie wysiedział!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 09.11.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 mnie też ciężko wysiedzieć ale na razie muszę zdać się na opinię męża, który twierdzi, że okna są super, zanim wrócę do domu to już pewnie będzie ciemno, więc okna w pełnej krasie zobaczę pewnie dopiero w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts