Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

U mnie zachorował (angina) jeden z najlepszych fachowców (to on biegał cały czas z poziomicą, ołówkiem, "zajeżdżał" narożniki dla murarzy, zbijał schody pod wylewkę i.t.p.). Dlatego na mojej budowie też zaczęło się trochę ślimaczyć... Mnie Marbo jeszcze nie boli żaden organ wewnętrzny po lewej stronie pod żebrami, ale kto wie jak będzie dzisiaj... :-?

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Słuchajcie! To wina tego Marsa. Tak jak prorok Kazik przewidział Mars atakuje - wiem bo czytałem w gazecie.

Pewności nabrałem jak przeczytałem Wasze doniesienia z frontu i skojarzyłem fakty z mojej Golgoty.

MOJE "JAŚKI" ZAPIŁY I ŚLAD PO NICH ZANIKŁ :evil:

To nie angina - to Mars atakuje !!!!!! ........ślimaki i Jaśki to wyczuwają.

Właśnie podjechało moje auto - jadę sprawdzić co dzieje się na froncie :D

Wiadomość z ostatniej chwili:

Mój kolega z pracy był wczoraj o godzinie 10 na swojej budowie. Wszystko było OK. Pojechał jeszcze raz o godzinie 17 i okazało się, że mu zakosili 2 "czapki" z klinkierowych słupków ogrodzeniowych!!! Jego posesja znajduje się w gęstej zabudowie przy ruchliwej ulicy w Będzinie... :o

Adam___

Melduję posłusznie, że stoję na stropie cały czas i go polewam, polewam, poleeewaaam... Ale ciekawe zajęcie... :-?

Uller

Takim płotem, jak ty masz cieszyłem się tydzień, bo mi zakosili siatkę! Dlatego te blachy. :)

Szadam

Podbitka podbita??? Jaką robisz, plastik czy drewno? Jasną czy ciemną?

Nie chodzi o to ze pomylilem.Tylko zawsze sie zastanawialem gdzie Grzegorz buduje.Jakos nie moglem na forum tego wyczytac(widac diabel ogonem to dla mnie nakryl :( ).Ale przejezdzajac pewnegop dnia zaobaczylem slawetny plot i juz prawie bylem pewien to ze jego rezydencja :).No ale jak juz wiem ze to Jego to teraz bede sledzil postepy budowy jak przejezdzam :)))

WOOOOOOOOOOOOOOOW!!!

mamy czwartą stronę, to jak zacząłem , to napiszę w tym dobrym miejscu, że JUTRO (sobota 30.08 ) na zamku w Ogrodzieńcu jest impreza 8) !!!

Takie połączenie święta gminy z podsumowaniem ,,Złotej miejscowości Radia Katowice", do tego festiwal ,,PIECZONEK" i sztuczne ognie...może pogoda dopisze... :p