Grzegorz63 26.08.2003 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 U mnie zachorował (angina) jeden z najlepszych fachowców (to on biegał cały czas z poziomicą, ołówkiem, "zajeżdżał" narożniki dla murarzy, zbijał schody pod wylewkę i.t.p.). Dlatego na mojej budowie też zaczęło się trochę ślimaczyć... Mnie Marbo jeszcze nie boli żaden organ wewnętrzny po lewej stronie pod żebrami, ale kto wie jak będzie dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 26.08.2003 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Słuchajcie! To wina tego Marsa. Tak jak prorok Kazik przewidział Mars atakuje - wiem bo czytałem w gazecie. Pewności nabrałem jak przeczytałem Wasze doniesienia z frontu i skojarzyłem fakty z mojej Golgoty. MOJE "JAŚKI" ZAPIŁY I ŚLAD PO NICH ZANIKŁ To nie angina - to Mars atakuje !!!!!! ........ślimaki i Jaśki to wyczuwają. Właśnie podjechało moje auto - jadę sprawdzić co dzieje się na froncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 26.08.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Już są. Mars się wycofuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.08.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Cholera, muszę sprawdzić kiedy ten Mars się oddali , bo jeżeli ma on również wpływ na monterów od okien to mogę tego żałować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 26.08.2003 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 TEZA: Mars się oddala!!! DOWÓD: Mój fachowiec już jutro przychodzi, minęła mu gorączka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.08.2003 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Krystian, jak zamierzasz przez parę lat pilnować tych okien, żeby Ci ich nie zakosili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.08.2003 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Wiadomość z ostatniej chwili: Mój kolega z pracy był wczoraj o godzinie 10 na swojej budowie. Wszystko było OK. Pojechał jeszcze raz o godzinie 17 i okazało się, że mu zakosili 2 "czapki" z klinkierowych słupków ogrodzeniowych!!! Jego posesja znajduje się w gęstej zabudowie przy ruchliwej ulicy w Będzinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 27.08.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Grzegorz.Chcialbym sie zapytac czy okolo godziny 13 nie stales p[rzypadkiem na stronie swojego domku.Przejezdzalem i widzialem ze ktos tam stoi,w bialej koszuli i pod krawatem.Nie wiem zreszta czy to Twoja budowa,ale po plocie moge sadzic ze Twoja.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.08.2003 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 To byłem jaaaaa!!! Mogłeś podjechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.08.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Nie bylem pewny czy to Twoja rezydencja sie buduje.Wczoraj jak ogladalem zdjecia co umiesciles na forum to zobaczylem kosciol na gorce i wiedzialem ze to juz napewno Twoj domek.Jak bede przezyejzdzal i Cie zobacze (tylko musisz stac na stropie caly czas ) to podjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 28.08.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 A u mnie na wsi... rozstawiają już krokwie. Zaktualizowałem także mój album zdjęciowy – dodałem kolejną fotkę: http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=5&id=8646&q=uller&k=8&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 28.08.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Adam___ jak można pomylić rezydencje Grzegorza z czym innym. Na górce w Gołonogu... Toż to ja z dalekich rubieży ją widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 28.08.2003 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Adam___ Melduję posłusznie, że stoję na stropie cały czas i go polewam, polewam, poleeewaaam... Ale ciekawe zajęcie... Uller Takim płotem, jak ty masz cieszyłem się tydzień, bo mi zakosili siatkę! Dlatego te blachy. Szadam Podbitka podbita??? Jaką robisz, plastik czy drewno? Jasną czy ciemną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.08.2003 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Nie chodzi o to ze pomylilem.Tylko zawsze sie zastanawialem gdzie Grzegorz buduje.Jakos nie moglem na forum tego wyczytac(widac diabel ogonem to dla mnie nakryl ).Ale przejezdzajac pewnegop dnia zaobaczylem slawetny plot i juz prawie bylem pewien to ze jego rezydencja .No ale jak juz wiem ze to Jego to teraz bede sledzil postepy budowy jak przejezdzam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.08.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 No Grzesiu cos Ci chyba licho idzie to polewanie.Nie chce sie bawic w donosiciela ale dzisiaj kolo 11 kto Inny polewal.No albo mi sie wydawalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.08.2003 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Krystian, jak zamierzasz przez parę lat pilnować tych okien, żeby Ci ich nie zakosili? Od razy ,,zamuruję" na gotowo, przynajmniej takie są wstępne rozmowy z firmami które biorę pod uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.08.2003 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 WOOOOOOOOOOOOOOOW!!! mamy czwartą stronę, to jak zacząłem , to napiszę w tym dobrym miejscu, że JUTRO (sobota 30.08 ) na zamku w Ogrodzieńcu jest impreza !!! Takie połączenie święta gminy z podsumowaniem ,,Złotej miejscowości Radia Katowice", do tego festiwal ,,PIECZONEK" i sztuczne ognie...może pogoda dopisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.08.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 NO JUTRO mówię, dzisiaj możecie jakiegoś posta wysłać na 4 stronę popularnego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 29.08.2003 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 ha ha ha dziś wszyscy jeszcze na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 29.08.2003 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Melduję się posłusznie ! Ta burza z piorunami którą widziałem nad chatą Ullera w Sarnowie ominęła moją chatę. Nie dobrze, bo jutro będę musiał znowu polewać. Jutro w moim domu (w starym ) impreza . Gdyby nie to, pewnie wybrałbym się do OGRODZIEŃCA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts