EDZIA 04.12.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Budujący Górnicy Z okazji Waszego dzisiejszego Święta dużo Pomyślności i Zdrowia i Bezpiecznej Pracy i .................../wpisać wg, uznania / życzy Edzia- córka górnika http://www.onet.pl/_d/2/r3.gif P.S. Co dzieje się z Krystianem, od miesiąca się nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.12.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Wszystkim górnikom "Szczęść Boże" w dniu ich święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.12.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Krystian to ma dzisiaj podwójne święto. Jak jego wątroba to wytrzyma Wszystkiego najlepszego........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.12.2004 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 ...i żeby obecna hossa na węgiel trwała wiecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2004 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Ja też przyszłam złożyć życzenia z okazji Barbórki Życzę spełnienia marzeń i wszelkich szczęśliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2004 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Krystian to ma dzisiaj podwójne święto. Jak jego wątroba to wytrzyma Wszystkiego najlepszego........ na wątroba to sie z nim niezamienia, ale na nerki toby szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.12.2004 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Krystian to ma dzisiaj podwójne święto. Jak jego wątroba to wytrzyma Wszystkiego najlepszego........ na wątroba to sie z nim niezamienia, ale na nerki toby szło Wątroba , nerki , a żyły to co? A mózg ? Wszystkie szare komórki mi dziś wypłukało Jak to przeżyje to sie opije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.12.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Dzięki za życzenia w imieniu braci górniczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.12.2004 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Krystian to ma dzisiaj podwójne święto. Jak jego wątroba to wytrzyma Wszystkiego najlepszego........ ... dzięki Majka, ale dla ścisłości to czwartego grudnia jest : Barbórka, Krystiana i na dodatek Piotra.... a to moje drugie (też je lubię... ) imię więc okazja potrójna, ale jak widać żyję i mam się dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.12.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Niniejszym witam po dluuuugiej nieobecnosci. Jak tam bylo na Kanarach albo innej Dominikanie ?? dla ścisłości to czwartego grudnia jest : Barbórka, Krystiana i na dodatek Piotra.... a to moje drugie (też je lubię... ) imię więc okazja potrójna, ale jak widać żyję i mam się dobrze... Krystian Jak Ty przezyles ten wczorajszy dzien?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.12.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 ... w robocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.12.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 ... a przerwę miałem od 13.11. a WY dalej na tej samej stronie... Pomogę przeskoczeć bo sąsiedzi nam zwiali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.12.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Jak tam bylo na Kanarach albo innej Dominikanie ?? Niestety, jeszcze tydzień i zamykam projekt A od 12.12. powrót na forumowe pola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.12.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 raz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.12.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.12.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Siup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.12.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Strone osobiscie zmienilem )) Jak Barborke spedziles w robocie to chwala Ci za to No chyba ze w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.12.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 ...aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 10 Krystian - 10 Grzegorz63 - 5 Uller - 2 Wowka, Rena, Marbo, Olinek - po 1 Pozostali - 0 ... nie mogłem się oprzeć... Adam_ się czaił, ale się spóźnił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.12.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Adam_ się czaił, ale się spóźnił... Nie czail sie Przenosi mnie od razu na strone forum i nawet nie wiem ktory kolejny post sie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.12.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 Siup... Krystian - ty tak nie siupaj tylko masz karniaka do wyboru http://www.technoharmony.de/legal/images/alkohol.jpg a ja to już jak mój kotek http://www.martin-stelte.de/images/alkohol.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts