bodzio_g 05.01.2005 02:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Poszukuję fachowca, który położyłby sprawnie gres w kuchni, przedpokoju i wiatrołapie - bo gościu który miał to robić grzebie się z łazienką w takim tempie, że boję się że do jesieni doczekamy a płytki jeszcze nie będą skończone.... - możecie może kogoś polecić? Wydaje mi sie , że im wolniej tym dokładniej , wiec za bardzo sie nie martw, no chyba, że mu płacisz na godziny Adam___ - to ty auto na noc przed garażem a w dzień do garażu ? Krystian - jak to dobrze , że dzieci już chodzą do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 05.01.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 nie płacę za godziny - więc się za bardzo nie martwię - a facet rzeczywiście robi dokładnie, ale w lutym mają być montowane schody i do tego czasu chciałam mieć skończone "płytkowanie" a w takim tempie to się na to nie zanosi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.01.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Adam___ - to ty auto na noc przed garażem a w dzień do garażu ? No tak. Coby sasiadow autko nie kłuło w oczy. W nocy nie widac A jeszcze by ich krew z zazdrosci zalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.01.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Koncowka roku nie byla dla mnie zbyt laskawa. Autko sie rozsypalo - tzn silnik - i troche stresow z tym bylo zwiazanych ... i ktoś mi tu niedawno polecał opla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.01.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Krystian - jak to dobrze , że dzieci już chodzą do szkoły ... albo spać przed 23.00 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.01.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 ... i ktoś mi tu niedawno polecał opla... Polecam i zawsze bede polecal. Zreszta Twoj Ford pewnie nie wytrzyma tyle co moj Opel No i za chwile bedzie prywatna wojna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.01.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 A tak wogole to "uprzejmie donosze" ze u Grzegorz63 pojawily sie jakies takie dziwne betonowe slupy.I jakies takie dziwne przewody na nich leca Takze Grzegorz ma juz chyba prad w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.01.2005 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Serwus! Właśnie wystukuję na klawiaturze nowego notebooka! HP Compaq nx 7010. Kurdę, ale maszyna!!! Kochani, szukam speca od schodów. Trepy dębowe (chyba tak się to nazywa ), podstopnice, barierki...i.t.d Możecie kogoś polecić??? Widzę, że magdak jest na etapie schodów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.01.2005 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 A tak wogole to "uprzejmie donosze" ze u Grzegorz63 pojawily sie jakies takie dziwne betonowe slupy.I jakies takie dziwne przewody na nich leca Takze Grzegorz ma juz chyba prad w domku Nie mam jeszcze licznika. Może w przyszłym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.01.2005 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ...Zreszta Twoj Ford pewnie nie wytrzyma tyle co moj Opel... Panowie, o czym tu gadać. Te dwie marki samochodów były zawsze w tyle za pewną inną marką, oczywiście w tej samej klasie "C" i z tego samego kraju pochodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 07.01.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 U nas decyzja o wyborze speca od schodów już rzeczywiście zapadła - schody mają być montowane w połowie lutego - szczegóły wyślę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.01.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 No dobra, ja wiem, że ,,Ford g..no wort" i ,,Nie każda morda pasuje do Forda" ale nie dam sobie wmówić, że w tej klasie znajdę dla siebie coś lepszego... Nowy model Focusa z zewnątrz jest jeszcze OK, ale w środku to już kompletne dno, czysty folcwagon... , wszystko wina szefa stylistów podkupionego z tej firmy robiącej ,,design od ekierki"... Wygląda na to, że jeszcze długo nie wyprodukują nic ładniejszego niż to czym jeżdżę (a na co było by mnie stać)... Adam_ - mój wytrzymał już 143 tkm bez niespodzianek... , a jak mu poskładać siedzenia to i rusztowanie wejdzie, a i cegły, cement czy elementy zbrojenia elewacji (z Krakowa) woził dzielnie i bez zająknięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.01.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ... też będę potrzebował speca od schodów... za pięć lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.01.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Dawno mnie tu nie było.... Więc jestem i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.01.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 WOWKA !!!(mam nadzieję, że tu zaglądasz) Gratulacje: 4000 postów i dwa lata na forum... DZIĘKUJĘ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.01.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Mogę podać numer telefonu mojego wykonawcy schodów.Mieszka w Strzemieszycach. Jestem raczej zadowolony z jego pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.01.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ...aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 10 Krystian - 10 Grzegorz63 - 5 Wowka, Uller - 2 Rena, Marbo, Olinek - po 1 Pozostali - 0 Wowka - gratulki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.01.2005 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Mogę podać numer telefonu mojego wykonawcy schodów. Mieszka w Strzemieszycach. Jestem raczej zadowolony z jego pracy. Wowka, please na priv!!! magdak, dziękuję! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.01.2005 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ... też będę potrzebował speca od schodów... za pięć lat... Głowa do góry! Dąb albo buk na Twoje schody już rośnie!!! Masz dużo czasu żeby o to drzewo porządnie zadbać!!! Podlewać, opryskiwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 07.01.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Serwus! Właśnie wystukuję na klawiaturze nowego notebooka! HP Compaq nx 7010. Kurdę, ale maszyna!!! No to gratuluje nowej maszyny piekielnej Kochani, szukam speca od schodów. Trepy dębowe (chyba tak się to nazywa ), podstopnice, barierki...i.t.d Możecie kogoś polecić?? Zajrzyj na Majakowskiego.Numeru nie znam ale niedaleko od skrzyzowania z Aleja Roz. Troche w glebi.Obok robia autoalarmy,jest salon lazienek. Jest tam punkt gdzie gorale sprzedaja schody,lozka,szafy i wszelkiego rodzaju wyroby z drewna. Taka biala brama segmentowa.Z ulicy widac Co do cen to sie nie wypowiem - nie mam porownania P.S. Ale lozka to maja super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts