Krystian 07.01.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ... też będę potrzebował speca od schodów... za pięć lat... Głowa do góry! Dąb albo buk na Twoje schody już rośnie!!! Masz dużo czasu żeby o to drzewo porządnie zadbać!!! Podlewać, opryskiwać... ....dowcipniś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.01.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 ... a tu co tak cicho, nowe laptopy w weekendy zamknięte w sejfie ??? No to lutnijcie sobie za mój czwarty tysiączek.... http://www.e.okayama-u.ac.jp/~taguchi/kansai/wodka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.01.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 No to lutnijcie sobie za mój czwarty tysiączek... No ładnie !! Dobrze , że jutro mam na nockę . No to pyrsk na kolejne 4 tawseny A laptopy chyba sie przegrzały z ......nadmiaru pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.01.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Krystian GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.01.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 10.01.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Drodzy Zagłębiacy - mam wrażenie że forum Zagłębie Dąbrowskie istnieje tylko po to aby otwierać nowe strony i konkurować z Forum Śląskim. Może faktycznie nie macie możliwości lub wiedzy na tyle rozległej żeby dzielić się z zagłębiakami mającymi problemy podstawowe z pozwoleniem na budowę ? Szkoda bo wydawało mi się, że gdzie jak gdzie ale tutaj pokrzepią mnie dobrym słowem - zawiodłem się - nie pierwszy i nie ostatni raz. A może to dlatego, że Wy już macie domy co najmniej w fazie budowy kontynuuowanej a ja zostałem "udupiony" przez ustawe o zagospodarowaniu przestrzennym i WZT. Liczyłem na informacje jak u NAS w regionie sprawy sie mają Ale chyba więcej zyskam na dyskusjach ogólnych niż tutaj, To przykre ale tak to odbieram. Pozdrowienia - rozmawiajcie sobie i otwierajcie nowe strony - wygrywajcie z Forum Śląskim - tylko po co ? Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.01.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Wszystkiego najlepszego w roku 2005 - począwszy od zdrowia a skończywszy na spełnionych marzeniach życzę wszystkim Forumowiczom. PS. Dostałem odmowę wydania WZP. Przenoszę się na forum bezdomnych których marzenia się przez jakiś czas jeszcze nie spełnią .... gdzie tu pytanie o pomoc ??? Sorry ale pocieszyciel ze mnie też kiepski, więc w Klubie jak to w Klubie, będę dalej rozmawiał ze wszystkimi o wszystkim. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 11.01.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 a ja uważam forum zagłębiowskie za bardzo pomocne I w związku z tym raz jeszcze się przypomnę z moją prośbą - szukam fachowca od kafelek (sprawa staje się pilna), (Adam dzięki za namiary, ale facet niestety nie ma wolnych terminów ) - może macie kogoś wartego polecenia??? - BARDZO MI ZALEŻY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.01.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Niestety, magdak, mnie jeszcze daleko do tego etapu... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 12.01.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 wiedziałam, że można na Was liczyć Dzięki Adam i Grzegorz63 za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.01.2005 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 olinek,wyluzuj... Co Ci mamy napisać??? Że tych wszystkich urzędasów to tylko wystrzelać? Że nam bardzo przykro? Chyba nie o to się rozchodzi... Co do naszej (mojej!) wiedzy na tematy natury prawnej- rzeczywiście jest ona znikoma ( poza Wowką oczywiście). Zresztą z różnymi moimi tematami natury prawno- technicznej występowałem zawsze w "Wymianie doświadczeń" lub "Prawo i pieniądze". Szczególnie ten drugi dział jest najlepszy dla rozwiązania Twojego problemu... W "Klubie budujących" możemy się co najwyżej podzielić informacjami na temat hurtowni materiałów budowlanych lub wykonawców robót, jak również pogawędzić na inne tematy, niekoniecznie związane z budową- jak to w klubie... Co do rywalizacji w ilości postów z Forum Śląskim- muszę przyznać, że tu mnie zupełnie zaskoczyłeś. Tym bardziej, że z Twoich wszystkich wcześniejszych wypowiedzi wynika, że inteligentna bestia to ty jesteś! Dlatego dziwię się, że podejrzewasz kogoś na tym forum o współuczestnictwo w grze, w której nagrodą są złote majtki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.01.2005 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 magdak, ale narzuciłaś tempo z tym domem! Już mnie przegoniłaś! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.01.2005 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Krystian, spóźnione ale serdeczne gratulacje!!! P.S. Szkoda, że to nie są lata 70-te i że Jerzy Gruza nie szuka aktora do zagrania roli inż. Karwowskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 13.01.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Grzegorz - przegonić Ciebie się raczej nie uda - mój dom z zewnątrz straszy jeszcze gołym Porothermem, brakiem balustrad, schodów zewnętrznych, drzwi itp... http://foto.onet.pl/upload/40/46/_396070_n.jpg i jest przede wszystkim duuuuużo mniejszy..... ale mój mąż się uparł, że wprowadzimy się na Wielkanoc, więc w środku trochę przyśpieszamy tempo... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.01.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 magdak - mały(?) ale ładny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 13.01.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 magdak - mały(?) ale ładny... dzięki Krystian ps. a tak naprawdę to ten dom tak szybko urósł bardziej dzięki zaangażowaniu mojego męża niż moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.01.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 ...bo taka rola mężów... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 18.01.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam Nie wiem jak sie toto porobilo ale ten post jest postem numer 600 Te posty "leca" jak nie wiem co . Jeszcze niedawno stosunkowo byl 500. No ale z drugiej strony bylo to rok temu Wczoraj wpadl mi w oko projekt C79 - Promienny z kolekcji Muratora. Jak na razie to faworyt w moich ocenach Pozdrawiam P.S. A wogole jak sie Wam podoba nowy uklad Muratora (jezeli ktos wogole kupuje Muratora ) Wg mnie lepszy od poprzedniego - bardziej czytelny Magdak jak tam plytkarz??Luty sie zbliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 18.01.2005 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 magdak, świetna ta MANUELA! Gratulacje. Cały czas czuję do niej sentyment... Niestety z wielu powodów musiałem zrezygnować z tego projektu, a szkoda bo zewnętrznie jest bardzo urokliwy.Adam___, nie ma się co zastanawiać, trzeba zacząć promieniście wcielać w życie Promiennego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.01.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Adam_ - ładny ten promienny, szczęście, że masz go gdzie postawić, bo nie na wszystkie działki wejdzie przy szerokości 17,6m. Ładny z zewnątrz, funkcjonalny w środku... podoba mi się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts