Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Drodzy Zagłębiacy - mam wrażenie że forum Zagłębie Dąbrowskie istnieje tylko po to aby otwierać nowe strony i konkurować z Forum Śląskim. Może faktycznie nie macie możliwości lub wiedzy na tyle rozległej żeby dzielić się z zagłębiakami mającymi problemy podstawowe z pozwoleniem na budowę ? Szkoda bo wydawało mi się, że gdzie jak gdzie ale tutaj pokrzepią mnie dobrym słowem - zawiodłem się - nie pierwszy i nie ostatni raz. A może to dlatego, że Wy już macie domy co najmniej w fazie budowy kontynuuowanej a ja zostałem "udupiony" przez ustawe o zagospodarowaniu przestrzennym i WZT. Liczyłem na informacje jak u NAS w regionie sprawy sie mają Ale chyba więcej zyskam na dyskusjach ogólnych niż tutaj, To przykre ale tak to odbieram. Pozdrowienia - rozmawiajcie sobie i otwierajcie nowe strony - wygrywajcie z Forum Śląskim - tylko po co ? Powodzenia.

Wszystkiego najlepszego w roku 2005 - począwszy od zdrowia a skończywszy na spełnionych marzeniach życzę wszystkim Forumowiczom.

PS.

Dostałem odmowę wydania WZP. Przenoszę się na forum bezdomnych których marzenia się przez jakiś czas jeszcze nie spełnią :cry:

.... gdzie tu pytanie o pomoc :o ???

Sorry ale pocieszyciel ze mnie też kiepski, więc w Klubie jak to w Klubie, będę dalej rozmawiał ze wszystkimi o wszystkim.

Pozdrawiam.

a ja uważam forum zagłębiowskie za bardzo pomocne :)

I w związku z tym raz jeszcze się przypomnę z moją prośbą - szukam fachowca od kafelek (sprawa staje się pilna),

(Adam dzięki za namiary, ale facet niestety nie ma wolnych terminów :( )

- może macie kogoś wartego polecenia??? - BARDZO MI ZALEŻY :cry:

olinek,wyluzuj... Co Ci mamy napisać??? Że tych wszystkich urzędasów to tylko wystrzelać? Że nam bardzo przykro?

Chyba nie o to się rozchodzi...

Co do naszej (mojej!) wiedzy na tematy natury prawnej- rzeczywiście jest ona znikoma ( poza Wowką oczywiście). Zresztą z różnymi moimi tematami natury prawno- technicznej występowałem zawsze w "Wymianie doświadczeń" lub "Prawo i pieniądze". Szczególnie ten drugi dział jest najlepszy dla rozwiązania Twojego problemu...

W "Klubie budujących" możemy się co najwyżej podzielić informacjami na temat hurtowni materiałów budowlanych lub wykonawców robót, jak również pogawędzić na inne tematy, niekoniecznie związane z budową- jak to w klubie...

Co do rywalizacji w ilości postów z Forum Śląskim- muszę przyznać, że tu mnie zupełnie zaskoczyłeś. Tym bardziej, że z Twoich wszystkich wcześniejszych wypowiedzi wynika, że inteligentna bestia to ty jesteś!

Dlatego dziwię się, że podejrzewasz kogoś na tym forum o współuczestnictwo w grze, w której nagrodą są złote majtki... :(

Grzegorz - przegonić Ciebie się raczej nie uda - mój dom z zewnątrz straszy jeszcze gołym Porothermem, brakiem balustrad, schodów zewnętrznych, drzwi itp...

http://foto.onet.pl/upload/40/46/_396070_n.jpg

i jest przede wszystkim duuuuużo mniejszy.....

ale mój mąż się uparł, że wprowadzimy się na Wielkanoc, więc w środku trochę przyśpieszamy tempo...

Pozdrawiam

:) :) :)

Witam

Nie wiem jak sie toto porobilo ale ten post jest postem numer 600

Te posty "leca" jak nie wiem co ;).

Jeszcze niedawno stosunkowo byl 500.

No ale z drugiej strony bylo to rok temu ;)

Wczoraj wpadl mi w oko projekt C79 - Promienny z kolekcji Muratora.

Jak na razie to faworyt w moich ocenach

Pozdrawiam

P.S.

A wogole jak sie Wam podoba nowy uklad Muratora (jezeli ktos wogole kupuje Muratora ;) )

Wg mnie lepszy od poprzedniego - bardziej czytelny

Magdak jak tam plytkarz??Luty sie zbliza ;)