Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam witam wszystkich.

Dawno nic nie pisałam ponieważ nie mam o czym pisać. A to z tego względu że u mnie nic nowego. Ale jestem tutaj codziennie i czytam Wasze posty aby byc na bieżąco.

A dziś mam propozycję: mogę polecić pewnego i dokładnego fachowca od wykończenia wnętrz. Jest on tak dokładny że aż zazdrośc bierze jak zrobił salon u znajomej!!!!!!. Po prostu cudo...ten salon oczywiście.

Fachwiec jest na 100%, a robi dokładnie wszystko we wnętrzu i na zawnątrz też.

Gdyby komuś była potrzebna taka "złota rączka" to dajcie znać a podrzucę namiary na fachowca.

Renia

hej hej, czy znacie w okolicy super fachowca od kominków??

Czy ktoś słyszał o ogrzewaniu kominkowym poprzez kaloryfery?? Czy jest możliwe podłączenie kominka do instalacji centralnego ogrzewania??

Wowka miał dobrą ekipę, nawet dawał linka na ich stronę, ale mam go w domowym kompie...

Ogrzewanie kominkiem przez kaloryfery - oczywiście, jest kilka artykułów na temat kominków z płaszczem wodnym w Muratorach i ŁD.

Rena - daj na priva namiary na tego gościa od wnętrz i powiedz czy robi też inst. elektryczną, czy ma na to uprawnienia...

Pozdrawiam wszystkich odśniegujących i tych nieodśniegujących tyż... :p

...mój fachowiec właśnie pije u nas kawe, mam wrażenie że już dostał fuche więc jeżeli nie gwałt to namiary podrzucę za jakiś miesiąc gdy ten wyrobi się z płytkami.

dzieki za info o kominkach, w moim wątku "Częstochowa..." ktoś podrzucił mi info o kominkach z firmy MAKROTERM - poczytałam i już nie jestem taka zielona.

magdak - napisz gdzie można zobaczyć więcej zdjęć Twojego domu - jestem ciekawa :D