Krystian 31.01.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 ... a zaraz spadnie deszczyk i śnieżek zniknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 31.01.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Krystian i Grzegorz To Wy zyjecie?? Bo juz myslalem ze Was zasypalo Witam na forum Jeeeeeeee - Adam__ - mamy nowych forumowiczów ... odezwali się ,,starzy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 01.02.2005 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 ...To jak bedzie cala noc sypalo tak jak teraz to o 5 pobudka i trzeba bedzie sprzeta odpalac i sasiadom pobudke robic Minęły już trzy godziny, a Adam___ wciąż snow'inguje... Panie, chroń mnie i moją rodzinę przed tą piekielną machiną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.02.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Adam_ odśnieżył już pół Dąbrowy, Grzegorz daj znać jak minie Twój dom... czekam na niego w Sosnowcu, bo do Ogrodzieńca i tak się nie dokopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 01.02.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Panie, chroń mnie i moją rodzinę przed tą piekielną machiną! Jak przejezdzam kolo Ciebie codziennie to jak widze Twoj dojazd to mysle ze to super miejsce na sniegowanie. Snieg nie jezdzony (chyba) duzo go.U Ciebie to mozna byloby dac czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.02.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Hej To może Grzegorz wyciąg założy i zrobi stok narciarski . Niezłą kase można na tym "trzepać " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 02.02.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Witam witam wszystkich.Dawno nic nie pisałam ponieważ nie mam o czym pisać. A to z tego względu że u mnie nic nowego. Ale jestem tutaj codziennie i czytam Wasze posty aby byc na bieżąco. A dziś mam propozycję: mogę polecić pewnego i dokładnego fachowca od wykończenia wnętrz. Jest on tak dokładny że aż zazdrośc bierze jak zrobił salon u znajomej!!!!!!. Po prostu cudo...ten salon oczywiście.Fachwiec jest na 100%, a robi dokładnie wszystko we wnętrzu i na zawnątrz też.Gdyby komuś była potrzebna taka "złota rączka" to dajcie znać a podrzucę namiary na fachowca.Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 02.02.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 A gorke to On tam ma .To kase by mogl robic Co do fachowcow to moglbym poleciec swojego znajomego Tylko ze nie zajmuje sie tym zawodowo Ale jak u siebie w domu zrobil sciany to mucha sie zeslizguje. I lepiej nie sluchac co sie przy tym dzieje a poza tym zloto czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.02.2005 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Adam___, miałem do Ciebie już wczoraj dzwonić, abyś przyjechał ze swoją piekielną maszyną. Śnieg był tak śliski i było go tak dużo, że z trudem dojechałem pod dom. Elektryk i ekipa od alarmu musiała zostawić samochody na początku mojej drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 05.02.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 hej hej, czy znacie w okolicy super fachowca od kominków??Czy ktoś słyszał o ogrzewaniu kominkowym poprzez kaloryfery?? Czy jest możliwe podłączenie kominka do instalacji centralnego ogrzewania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.02.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 hej hej, czy znacie w okolicy super fachowca od kominków?? Czy ktoś słyszał o ogrzewaniu kominkowym poprzez kaloryfery?? Czy jest możliwe podłączenie kominka do instalacji centralnego ogrzewania?? Pytanie do Adama - on lubi grzać i .......odśnieżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.02.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 hej hej, czy znacie w okolicy super fachowca od kominków?? Czy ktoś słyszał o ogrzewaniu kominkowym poprzez kaloryfery?? Czy jest możliwe podłączenie kominka do instalacji centralnego ogrzewania?? Wowka miał dobrą ekipę, nawet dawał linka na ich stronę, ale mam go w domowym kompie... Ogrzewanie kominkiem przez kaloryfery - oczywiście, jest kilka artykułów na temat kominków z płaszczem wodnym w Muratorach i ŁD. Rena - daj na priva namiary na tego gościa od wnętrz i powiedz czy robi też inst. elektryczną, czy ma na to uprawnienia... Pozdrawiam wszystkich odśniegujących i tych nieodśniegujących tyż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 06.02.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 ...mój fachowiec właśnie pije u nas kawe, mam wrażenie że już dostał fuche więc jeżeli nie gwałt to namiary podrzucę za jakiś miesiąc gdy ten wyrobi się z płytkami. dzieki za info o kominkach, w moim wątku "Częstochowa..." ktoś podrzucił mi info o kominkach z firmy MAKROTERM - poczytałam i już nie jestem taka zielona. magdak - napisz gdzie można zobaczyć więcej zdjęć Twojego domu - jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.02.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Jeszcze troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.02.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Jeszcze ciutke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.02.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 No i juz P.S. To sie spam nazywa Ale czego sie dla forum nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.02.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 ...aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 11 Krystian - 10 Grzegorz63 - 5 Wowka, Uller - 2 Rena, Marbo, Olinek - po 1 Pozostali - 0 Adam_ - gratulki... ... też mnie wczoraj kusiło... Krystian - Twój post czytam ...jeszcze przed napisaniem go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.02.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 No wlasnie sie cos pochrzanilo na forum Jest 00:55 i post Krystiana wyjdzie pozniej niz go napisal. Mimo ze juz go dawno - jak Bodzio - przeczytalem A wogole to padl dzisiaj rekord w ilosci ludzikow na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.02.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 ...aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 11 Krystian - 10 Grzegorz63 - 5 Wowka, Uller - 2 Rena, Marbo, Olinek - po 1 Pozostali - 0 Adam_ - gratulki... ... też mnie wczoraj kusiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 07.02.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Rena - więcej zdjęć mojego domku znajdziesz w wątku o projekcie Manuela z Archipelaguhttp://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=6509&postdays=0&postorder=asc&start=300Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts