bodzio_g 07.02.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 ...aktualny ranking w dyscyplinie ,,Otwieranie stron ... " Adam_ - 11 Krystian - 10 Grzegorz63 - 5 Wowka, Uller - 2 Rena, Marbo, Olinek - po 1 Pozostali - 0 Adam_ - gratulki... ... też mnie wczoraj kusiło... Tak Cie kusiło , że przeniosłeś sie w czasie To KIEDY teraz jesteś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.02.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Takie tam czary mary z czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.02.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Takie tam czary mary z czasem... chopie Ty żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.02.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 ... no jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.02.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 jo już przeszoł na zwykłe Gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.02.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 ... a ja dalej na mineralnej... HALO ZAGŁEBIE !!! Kto jedzie do Warszawy na spotkanie 05. marca do Redakcji Muratora???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 09.02.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 ......ja niestety nie wybieram się, u mnie nic nowego, na niczym się nie znam, .............chciałabym jedynie poznać nowych ludzi ale ta wycieczka dla mnie za daleka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.02.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 ......ja niestety nie wybieram się, u mnie nic nowego, na niczym się nie znam, .............chciałabym jedynie poznać nowych ludzi ale ta wycieczka dla mnie za daleka..... Nie martw sie - ja też nie jade , bo ... nikt nie chce mnie wziąźć...na łepka wink: Podobno ma być na żywca w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 10.02.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Rena - czemu takim pesymizmem powiało z Twojego postu - uszy do góry Ja też niestety do Warszawy się nie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 10.02.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Magda i Krystain zostałam upoważniona przez innego znajomego fachowca aby podać jego namiary. Ten fachowiec z kolei budował mi dom, iteż zna się na wykończeniu wnętrz. Zajrzyjcie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 10.02.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 oki........... a teraz jadę na rozmowę w sprawie pracy...trzymajcie za mnie kciuki, prosze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.02.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 oki........... a teraz jadę na rozmowę w sprawie pracy...trzymajcie za mnie kciuki, prosze!!! Gdybym ja był pracodawcą to bym od razu przyjął Cie na ...... osobistą sekretarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 ... a ja dalej na mineralnej... :(quote] biedoczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 10.02.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Bodzio Ty lepiej uważaj z takimi oświadczeniami. A co by było gdybyś się sparzył???? Nawet nie wiesz co ja potrafię i co soba reprezentuję. Ale mimo wszystko dziękuję że ktoś mnie docenia nawet w taki sposób.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 10.02.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 ........a pracę dostałam.......nie wiem tylko czy ją chcę...........nie wiem tylko ( nawet gdy ją wezmę ) na jak długo ta praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.02.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 ........a pracę dostałam.......nie wiem tylko czy ją chcę...........nie wiem tylko ( nawet gdy ją wezmę ) na jak długo ta praca. Byle do wiosny , bo na wiosne - budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.02.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Magda i Krystain zostałam upoważniona przez innego znajomego fachowca aby podać jego namiary. Ten fachowiec z kolei budował mi dom, iteż zna się na wykończeniu wnętrz. Zajrzyjcie na priv. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.02.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 oki........... a teraz jadę na rozmowę w sprawie pracy...trzymajcie za mnie kciuki, prosze!!! Gdybym ja był pracodawcą to bym od razu przyjął Cie na ...... osobistą sekretarkę ... widzieliście bodzia_g , może jeszcze Rena poprowadzi Ci budowę do końca ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 12.02.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 .....jasne, jasne, budowę jak ja poprowadzę to wyprowadzę............w las!! i co wtedy?? gdzie będzie Bodzio mieszkał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 12.02.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Proszę trzymajcie za mnie kciuki bo jutro rano mam egzamin z prawa karnego a w poniedziałek wieczorem z prawa międzynarodowego. Ale się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts