kanciak 21.02.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Witam wszystkich Jestem tutaj od niedawana. Co prawda nie buduje domu, jeszcze mnie na to nie stać, ale szykuję sie ostro do gruntownego remontu mieszkania. W wyobnraźni juz wyburzyłem 4 sciany i wyremontowałem łazienke i kuchnie. Licze na waszą pomoc i wyrozumiałośc przy być moze nieraz nie zbyt mądrych pytaniach. Mógłbym z wami skonsultować plan przebudowy mieszkania? jak tylko narysuje plan........ Czy moje pomysły nie są nieżyciowe. Lepiej o tym sie przekonać wczesniej niz później po zakończeniu roboty. Na razie nie mam ekipy do tego remontu. Szukam dokładnej ekipy. Po fuszerce u moich rodziców nie wezme nie sprawdzonych. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 21.02.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Witaj, Kanciak zajrzyj wyżej, na początku lutego w tym wątku lub w wątku: "Sląsk Górny i okolice" polecałam dwóch sprawdzonych fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 21.02.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 zostałam upoważniona aby tutaj podać namiary na mojego fachowca. Fachowiec jest z Chruszczobrodu i budował mój dom (właściwie jego ludzie) bo on ma firmę budowlaną i zajmuje się całokształtem. Jacek Kuzior tel. 673-11-12 lub 0505 681 661 prosił aby dzwonić w godzinach popołudniowych na stacjonarny, a na komórce jest uchwytny cały czas. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula S 22.02.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Cześć Zagłębiacy! Bardzo dawno tu nie zaglądałam, ostatnio chyba w wakacje, oczywiście z braku czasu .Potrzebuję waszej pomocy.Szukam kogoś solidnego i taniego do rozprowadzenia instalacji elektrycznej i wody a dalej do tynków. Jeśli znacie kogoś takiego to prosze o jakiś kontakt. Kiedyś Grzegorz 63 polecał kogoś do wody i jeśli mogę prosić o namiar to bardzo proszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.02.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Hello!!! kanciak - witamy w naszych skromnych progach... Ula S - lepiej rzadko niż wcale... Rena - widzę, że podtrzymujesz Zagłębie na topie... ... ja coś ostatnio dużo czasu w kurniku spędzam... Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.02.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 ... ja coś ostatnio dużo czasu w kurniku spędzam... Pozdrówka. Krystian jak możesz, taka zdrada Forum Muratora A na Spotkanie Forumowiczów nie zapomniałeś się zapisać? pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.02.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 ... ja coś ostatnio dużo czasu w kurniku spędzam... Pozdrówka. ja też a jak się piszesz u koguta może kiedyś zagramy???????? PS. EDZIA ZAPRASZAMY acha ja gram tak jak na forum jako jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 25.02.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 .......w co gracie???..... ..bo nie rozumiem.....adres, link poprosze. http://www.stiv.tub.dk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 http://kurnik.pl/oczywiście w SKATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.02.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 ... oczywiście, że w SKATA... EDZIA - W tym roku nie będę obecny na spotkaniu w Wa-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 01.03.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam. Ja co prawda z małopolski ale: w Zagłębiu pracuję a do Ogrodzieńca mam rzut beretem Prośba.Poszukuję używanych stempli (budowlanych oczyswiście). Może znacie nazwy jakowyś regionalnych gazetek ogłoszeniowych ze stronami www ? A jeśli mowa o Kurniku to grywam w literaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 01.03.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Uprzejmie "donosze" ze u Grzegorza63 chyba podlaczyli prad. Wieczorkiem swiatlo bylo. Takze podlaczanie mediow posuwa sie chyba powoli do przodu A-g-n-e-s jezeli sie nie myle to stemple mial/ma na zbyciu bodajze gmalec. Ale glowy nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 04.03.2005 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Witam. Zwaliły mi się na głowę różne sprawy i siłą rzeczy budowa usunęła się na plan dalszy. Czekam na wiosnę i na media... Adam___, prąd już mam od grudnia. Pozdrawiam Wszystkich! Narka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 04.03.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Adam___, prąd już mam od grudnia. No to trzeba bylo czesciej wlaczac Zebym zauwazyl :) P.S. Witamy ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.03.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Witajcie sąsiedzi!Obserwowaliście spotkanie w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.03.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 ... i 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 08.03.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 hej, hej wszystkim budującym Zagłębiakom :) Szukam jakiegoś sprawdzonego fachowca od kominków - możecie kogoś polecić? Pozdrawiam gorąco (mimo wciąż padającego śniegu ) Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 10.03.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 zajrzyj na strone: http://www.kominki-godzic.pla kafelki juz na ścianie?? i na podłogach?? jak postępy w pracach wykończeniowych?pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 11.03.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 dzięki - tą samą stronę polecił mi Adam - czyli pewnie firma jest dobra w tym co robi :) Prace się posuwają do przodu - w końcu w kwietniu chcemy się przeprowadzić... W tej chwili tematem nr 1 są meble do kuchni.... Niestety zwykle te co mi się podobają zabijają ceną Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 11.03.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 dzięki - tą samą stronę polecił mi Adam - czyli pewnie firma jest dobra w tym co robi :) Ta firme polecil mi z kolei Wowka Ja z jej uslug nie korzystalem. w końcu w kwietniu chcemy się przeprowadzić Jednak pobilas Grzegorza na glowe z budowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts