tidia 26.03.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 HejkaMam dylemat szukam jakiegos ciekawego miejsca gdzie można by pojechać z dziewczyna na długi majowy weekend? mysle o wyjezdzie nad może ale gdzie??? KOLOBRZEG/? a moze gdzies indziej ? moze wy cos polecicie, jakies mile i przytulne miejsca,no i o niewygorowanej cenie? dzieki za info!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasssmine 26.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Może być Kołobrzeg z 1 dniowym wypadem na Bornholm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasssmine 26.03.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 http://www.kzp.man.pl/frame2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.03.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 My z żonkš jedziemy do Norway. Parę zdjęć na fiordach i zuruck. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena1 27.03.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam z Poznania , my wyjeźdzamy od kilku lat na rowerowe weekendy majowe. Rower na bagażnikl i ruszamy samochodem w okolice (Mościszki , Łagów, WIjewo, Brenna). Mieszkamy w domach agroturystycznych. Świetny sposób na poznanie okolicy, gryllowanie, spiewy przy grillu i mily czas spedzony z przyjaciółmi. w tym roku chcemy wybrać się nad morze. Czy ktoś może wie gdzie są dobre trasy rowerowe?? Najbardziej kjorzystne dla nas bylyby okolice Kolobrzegu, Mielna. pOZDRAWIAM M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barrtekus 27.03.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 dla fanow wody i jezior - polecam http://www.drawtur.com wlasnie zarezerwowalem domek z wejscie z pomostu - czyli do wody jeden krok i zagle w porcie do pozyczenia tylko co bedzie jak mi ekipa poda ze w tym terminie moga ruszac z budowa to bedzie rozterka jak z ta Tesciowa spadajaca w przepasc pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub J. 28.03.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Ja osobiscie polecam urokliwa miejscowosc nad morzem o nazwie Niechorze - w miare tanio a naprawde mozna spedzic fajnie czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tidia 28.03.2006 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 a mozesz cos wiecej napisac ?z jakiego noclegu warto skorzystac i gdzie?moze masz jakis pewny adres?odpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pantera buduje 28.03.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Zima długo trzyma. Może nie morze a góry? np. Karpacz, Szklarska lub Zakopiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tidia 29.03.2006 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 to mój region bylem ostatnio w szklarskiej fajnie ale to nie to szukam czegos innego .Moze Zakopane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 01.04.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Ja rozpopoczynam sezon żeglarski i walę nad Adriatyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pantera buduje 03.04.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ja rozpopoczynam sezon żeglarski i walę nad Adriatyk. JUŻ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 08.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 No co przecież to koniec kwietnia/maj??? Tam ciepło i woda ma 19 st.C a nie jak w Bałtyku 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada102 21.04.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Długi weekend przeciesz to już przeszłość, tydzień temu dowiedziałam się że musimy pracować w sobotę 22.04, no ale cóz myślałam że odpracowujemy 2 maja. Ale to było bardzo mylne myślenie. Odpracowujemy 3 maja......... tak odpracować musimy 3 maja bo w jednym tygodniu przypadły 2 święta, więc jedno święto musimy odpracować ............... Od tego roku musimy również odpracowywać 2 dzień świąt Bożego Narodzenia .......... ale niespodziankaZ pozdrowieniami ada102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts