Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie można wyskoczyć na dlugi majowy weekend???

tidia

Recommended Posts

Hejka

Mam dylemat szukam jakiegos ciekawego miejsca gdzie można by pojechać z dziewczyna na długi majowy weekend? mysle o wyjezdzie nad może ale gdzie???

KOLOBRZEG/?

a moze gdzies indziej ?

moze wy cos polecicie, jakies mile i przytulne miejsca,no i o niewygorowanej cenie? dzieki za info!!

Witam z Poznania , my wyjeźdzamy od kilku lat na rowerowe weekendy majowe. Rower na bagażnikl i ruszamy samochodem w okolice (Mościszki , Łagów, WIjewo, Brenna). Mieszkamy w domach agroturystycznych. Świetny sposób na poznanie okolicy, gryllowanie, spiewy przy grillu i mily czas spedzony z przyjaciółmi. w tym roku chcemy wybrać się nad morze. Czy ktoś może wie gdzie są dobre trasy rowerowe?? Najbardziej kjorzystne dla nas bylyby okolice Kolobrzegu, Mielna. pOZDRAWIAM M.

dla fanow wody i jezior - polecam http://www.drawtur.com

wlasnie zarezerwowalem domek z wejscie z pomostu :lol: - czyli do wody jeden krok i zagle w porcie do pozyczenia

tylko co bedzie jak mi ekipa poda ze w tym terminie moga ruszac z budowa :o

to bedzie rozterka jak z ta Tesciowa spadajaca w przepasc

pozdrawiam

Bartek

• 2 weeks później...

Długi weekend przeciesz to już przeszłość, tydzień temu dowiedziałam się że musimy pracować w sobotę 22.04, no ale cóz myślałam że odpracowujemy 2 maja. Ale to było bardzo mylne myślenie. Odpracowujemy 3 maja......... tak odpracować musimy 3 maja bo w jednym tygodniu przypadły 2 święta, więc jedno święto musimy odpracować ............... Od tego roku musimy również odpracowywać 2 dzień świąt Bożego Narodzenia .......... ale niespodzianka

Z pozdrowieniami ada102