Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Beaty - miałabys pewniejsza sytuacje mając pismo wydziału architektury, ze jest zgoda na wiate połaczoną z budynkiem ...

odbiór budynku - to inspetor nadzoru budowlanego czyli juz inna instytucja niz wydział architektury dający "ciche" przyzwolenie na budowe ... (bo bez odpowiedzi pisemnej ...) :-?

z jednej strony masz przybudówka wrysowana i zatwierdzona w planie zagospodarowania, z drugiej strony - nie wiem - na co opiewa pozwolenie na budowe ...

- czy na sam budynek mieszkalny ?

- czy wraz z budynkiem gospodarczym ?

bo jesli jest rysunek, a nie ma przybudówki w pozwoleniu na budowe ... to wynika z tego galimatias ...

u mnie urzednicy prezentowali zupełnie inne stanowisko ...

wiata tak ... mozna budowac ... ale odsunieta od domu

natomiast co do przyłacza - to zmiany wystarczy naniesc na inwentaryzacji geodezyjnej odbiorowej

pzdr

Brzozo dzięki. Jeśli jest tak, że inwentaryzacja wystarczy to mnie uspokoiłeś co do przyłaczy- z wielu źródeł słownych, pisemnych wynikają rózne rzeczy...

Galimatias dotyczy własnie braku w pozwoleniu na budowę odniesienia się do wrysowanego w projekt zagospodarowania działki budynku gospodarczego. Pozwolenie na budowę z 1999 r dotyczy tylko budowy D06. Dlatego właśnie się tak wiję :oops:

• 1 month później...